Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 103

Θέμα: Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Έπειτα έχουν γίνει από πολλούς (ακόμα κι από μένα) προτάσεις για βοήθεια όπου και όπως μπορούμε. Είναι κρίμα να πάει στράφι το φορουμάκι, είναι κρίμα επίσης να φορτώνεται όλη αυτή η δουλειά σε έναν δύο ανθρώπους πόσο μάλλον όταν υπάρχει και πρόβλημα υγείας.

+36370 ...

Τις κουβέντα όμως αυτή την έχουμε ξανακάνει….. μπορεί τα μέλη να είναι 36370 αλλά οι αντμιν είναι…4…

προφανώς το παλληκάρι με το πρόβλημα στην υγεία του (έχει τις ευχές όλων μας) δεν μπορεί να ασχοληθεί… άρα μένουν …3….

Απ αυτούς τους τρεις , τον μόνο που βλέπω να γραφεί στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια είναι ο …sniper ο οποίος έγινε και αντμιν πολύ πρόσφατα …. ετσι , υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ,και αυτός καινούργιος, ο οποίος φυσικά έχει και τις δουλειές του , την οικογένεια του κ.λ.π. και φυσικά δεν μπορεί να ασχολείται συνεχώς με το φόρουμ …

Αρα , συμφορουμιτες μου είμαστε 36370 σε ένα καράβι αλλά …καπετάνιος δεν υπάρχει (εκτός του καπτεν Χαντοκ… )

Έτσι , μόλις γίνει μια στραβή στο καράβι ,τα πράγματα δυσκολεύουν…

Μπορεί να κάνω και λάθος στον συλλογισμό μου , αλλά δυστυχώς τα γεγονότα δεν το διαψεύδουν

Είναι ξενέρωμα να βλέπεις το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικο φόρουμ στην Ελλάδα να ψυχορραγεί έτσι…

(...Είναι κατανοητό και στους ΤΡΕΙΣ που είναι συνδεμένοι ?? )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Re: Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Πατε στον δισκο του λειτουργικου σας , ανοιγετε τον φακελο "WINDOWS" ,ανοιγετε τον φακελο "system32" ,ανοιγεται τον φακελο "drivers" ,ανοιγεται τον φακελο "etc" και βρισκεται το αρχειο "hosts" .

Δεξι κλικ στο "hosts" και ανοιγμα με notepad. Πατε στο τελος οσων γραφει και σε καινουργια γραμμη γραφεται:

"62.1.205.62 www.moto.gr" ΧΩΡΙΣ τα "" και κενο αναμεσα στην ip και την διευθυνση...

ΣΣ:Τα παραπανω ειναι για windowsXP,δεν ξερω αν το μονοπατι ειναι ιδιο για αλλα windows...

Καλημέρα στα ΧΡ πρέπει να γραφτεί έτσι: 62.1.205.62 www.moto.gr με το κενό ανάμεσα στην ip και τη διεύθυνση...

Στα Windows 7 πρέπει η αλλαγή να γίνει μόνο σε safe mode μεταξύ της ip και της διεύθυνσης να μην υπάρχει το κενό
    δηλαδή 62.1.205.62www.moto.gr

Νέο μέλος
    Καλησπέρα παιδιά,

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά εκτός του Σίμου, υπάρχει κάποιος άλλος τεχνικός υπεύθυνος για το domain και το forum; Το πρόβλημα είναι σχετικά απλό και θέλει μια απλή αλλαγούλα για να εμφανίζεται πάλι το forum.

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Καλησπέρα και από μένα.

Τη λύση για να μπούμε στο site δεν μπορούσαμε να τη δούμε αφού την είχατε ποστάρει πάλι μέσα στο site. Τυχαία το βρήκα το fb ψάχνοντας στο google.

Από ότι κατάλαβα, τεχνικά, το forum δεν είναι τεχνικά down. Απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το DNS του και είναι απροσπέλαστο.

Να συμπληρώσω επίσης για όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς κάνει η αλλαγή που μας υποδείχτηκε, ότι αν για κάποιοι λόγο το κάνετε και μετά δεν σας ανοίγει καμία σελίδα, τότε απλά έχετε κάνει μ**ια στο copy paste στο αρχείο, ξανα κάντε το όπως ήταν και θα είναι κομπλέ. Το ίδιο ισχύει για όλα τα λειτουργικά (και για win και για osx/linux)

Δεν ξέρω που "στεγάζεται" το forum και ποιοι το συντηρούν και το δουλεύουν, αλλά αν θέλουν βοήθεια ας το πουν. Εγώ θα βοηθούσα αν με αφήναν/ζητούσαν. Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι πιθανόν καλύτεροι από μένα που θα κάναν το ίδιο.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το τιπάκι μπήκε και σε διπλανά φόρα και στο φατσοβιβλίο.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Το τιπάκι μπήκε και σε διπλανά φόρα και στο φατσοβιβλίο.

Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ζαλουρα, ζαλουρα, και παλι ζαλουρα.
    Πρηξιμο στους ραγκοβυλιους αδενες θα ελεγα.

Ολοι μιλανε για βοηθεια, αλλα κανεις εκ των εκπροσωπων δεν εχει γραψει κατι επισημα.
    Μηπως σκεφτηκε κανεις οτι δεν θελουν?
    Μηπως επειδη ειναι και περιεργες οι μερες τα/σας εχουν ψιλογραψει στα @@ τους?

Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ντάξ άσ'το, από ότι φαίνεται γράφω κινέζικα και εσυ συνεχίζεις να παριστάνεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει σε τεχνικό επίπεδο

καλό βράδυ
    εχεις πμ!!
    παρεξηγηση εγινε παιδια μην με αποπαιρνετε! δεν ειχα προσεξει το σχολιο απαντηση του road οταν εργαφα την δευτερη λογοδιαροια!

αλλα ρε γμτ! το αγαπαω τουτο το φορουμ! γιατι εκει που ειχα βαρεθει τα παντα και δεν ηξερα τι αλλο να κανω πλεον, βρηκα το φορουμ και απεκτησα νεο χομπι (μοτοσυκλετισμος) που πολυ το γουσταρω! μου εβγαλε στην επιφανεια ενα κομματι του εαυτου μου που δεν το φανταζομουν!! (ωχ! καμμενο ακουγεται αυτο!! )
    και σαν να μην φτανει μονο αυτο.. εκτος απο την αγαπη για τις μηχανες, απο εδω μεσα εμαθα πολλα βασικα πραγματα οπως την σημασια του σωστου εξοπλισμου, πως πρεπει να σεβομαι το εργαλειο που καβαλαω για να μπορω να το ελεγχω, και αλλα πολλα! ειναι σχολειο για μενα το φορουμ!! και σε καμια περιπτωση δεν θελω να σβησει!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ρε ειστε ολοι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ...

Θυμαται κανεις το banana hamock που ειχε γραψει κατι περι απατης με mail και οτι οι admins τρωνε λεφτα?! Ε τωρα που τελειωσαν την απατη τα παλικαρια μας,φορτωσαν το χρημα,εριξαν το site και μην τους ειδατε...

Φυσικα αστειευομαι μιας και δεν μπορουμε να κανουμε τπτ αλλο...Ελπιζω ολα να διορθωθουν συντομα και να συνεχισουμε οπως πρωτα...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παρακολουθω το ΜΟΤΟ περιπου ενα χρονο (οσο καιρο ειμαι ανεργος ) και μολις πριν απο 20 περιπου μερες καταφερα να γραψω κατι με την βοηθεια του VASKA. Εχω απομακρυνθει απο τα δρωμενα της μοτοσυκλετας (λεσχες κλπ) πριν απο αρκετα χρονια.Ολο αυτο το διαστημα ''ζουσα'' τις μοτοσυκλετες μου μονος μου (εκδρομες - ταξιδια - βολτες κλπ) Θα μου λειψει πραγματικα ΚΑΤΙ αν αυτο το forum χαθει
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Παρακολουθω το ΜΟΤΟ περιπου ενα χρονο (οσο καιρο ειμαι ανεργος ) και μολις πριν απο 20 περιπου μερες καταφερα να γραψω κατι με την βοηθεια του VASKA. Εχω απομακρυνθει απο τα δρωμενα της μοτοσυκλετας (λεσχες κλπ) πριν απο αρκετα χρονια.Ολο αυτο το διαστημα ''ζουσα'' τις μοτοσυκλετες μου μονος μου (εκδρομες - ταξιδια - βολτες κλπ) Θα μου λειψει πραγματικα ΚΑΤΙ αν αυτο το forum χαθει

Το φορουμ δεν νομιζω να χαθει. Ειναι απλα μια φαση και θα περασει. Αυτοι λιγοι που ειμαστε μεσα ας το χαβαλεδιασουμε λιγο και μακαρι ο υπευθυνος ή οι υπευθυνοι για το φορουμ να ειναι καλα. Ολα τα αλλα ειναι σε δευτερη μοιρα.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Το φορουμ δεν νομιζω να χαθει. Ειναι απλα μια φαση και θα περασει. Αυτοι λιγοι που ειμαστε μεσα ας το χαβαλεδιασουμε λιγο και μακαρι ο υπευθυνος ή οι υπευθυνοι για το φορουμ να ειναι καλα. Ολα τα αλλα ειναι σε δευτερη μοιρα.

+1

Re: Re: Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Καλημέρα στα ΧΡ πρέπει να γραφτεί έτσι: 62.1.205.62 www.moto.gr με το κενό ανάμεσα στην ip και τη διεύθυνση...

Στα Windows 7 πρέπει η αλλαγή να γίνει μόνο σε safe mode μεταξύ της ip και της διεύθυνσης να μην υπάρχει το κενό

Σε όλη τη γκάμα των windows η γραμμή που πρέπει να προστεθεί είναι ακριβώς η ίδια με την γραμμή που γράψαμε για τα xp. Απλά πρέπει να έχεις δικαιώματα admin για να καταχωρηθεί.

ip κενό www.moto.gr

Ζήτω η επανάσταση.

:rotflmao: :rotflmao:

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: Re: Re: Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Σε όλη τη γκάμα των windows η γραμμή που πρέπει να προστεθεί είναι ακριβώς η ίδια με την γραμμή που γράψαμε για τα xp. Απλά πρέπει να έχεις δικαιώματα admin για να καταχωρηθεί.

ip κενό www.moto.gr

Ζήτω η επανάσταση.

:rotflmao: :rotflmao:
    Όταν γκαρίζω να μην πειράζουν το hosts όσοι ΔΕΝ έχουν εξοικίωση...!!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler

Re: Re: Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

Και κενό να υπάρχει δεν έχει πρόβλημα.
    Τουλάχιστον εγώ, δεν είχα.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπορειτε Να Μαντεψετε Το Μεγεθοσ;;;;;;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2005, 11:32
  2. Απαντήσεις: 1