Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι.αν ισχυει, σε μικρο βαθμο βεβαια, αυτο ειναι αδικο για ολους τους αλλους.εννοειτε οτι μας αρεσει να οδηγουν και οι γυναικες μηχανες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειμαστε και συνεπιβατες οπως θεωρω πως δεν πρεπει να ειναι και εκεινες για λογους ασφαλειας και μονο περα ελαχιστων περιπτοσεων.δεν μιλαμε για ισοτητες και τετοιες βλακειες γιατι δεν παιζει κατι τετοιο.ειμαι μεσα με 300+ να οδηγει γυναικα μοτοσυκλετα.θα ειναι τοσο αδεξια,αν ειναι, οσο και ενας αντρας που δεν ξερει να οδηγει.το ιδανικοτερο για μενα ειναι ο καθενας με τη μπουμπου του και ολα ειναι ΤΙΓΚΑ(ακους Σταυρο, η ασφαλεια, η ευχαριστηση, η διασκεδαση αλλα και η ισοτητα αλλωστε γι'αυτο επεισα την κοπελα μου να παρει μηχανη και φυσικα ειμαι αυτος που ψαχνει να της βρει.ξεκολειστε οσες ειστε κολλημενες με τετοιες χαζομαρες ή ξεκολλήστε αυτους που σας τροφοδοτουν με τετοιες.το να βγει κανεις βολτα με τη μπουμπου του, την κοπελα του και τη μπουμπου της ειναι απο μονο του ενα ευτυχες γεγονος κατι σαν μια αγαπημενη οικογενεια ενα πραμα.πωπω αν υπηρχαν τοσες γυναικες με μηχανες και γουσταρανε τις μηχανες θα πεφτανε βροχη οι προτασεις γαμου αν και απ'οτι φαινεται πεσανε καποιες.
συμφωνω επισης με idi, Nikoskazer2000, Alx 84.
:a19:![]()
αλλά, να σου πώ κάτι?![]()
είναι ωραίο να γνωρίζεις σε κάποιον άλλον τον "κόσμο" σου, αρκεί να μην γίνεται υπό πιεστικές συνθήκεςΠρέπει να θέλει ο άλλος να μπεί σε μια διαδικασία άλλων σκέψεων και πραγμάτων
![]()
καλημέρα![]()