Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 87

Θέμα: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    ρε παιδες, ως ποτε θα πρεπει να αναλυουμε και τα αυτονοητα....;

ξερετε ολοι ποσο ευκολο ειναι να μας τυχει τετοια συμφορα και απο τις 2 πλευρες... ε ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι στη κριτικη μας..

οχι τιποτε αλλο αλλα οταν θα "πρεπει" να γινει η αυστηροτατη κριτικη δεν θα μας παιρνουν στα σοβαρα...
    Ban 'em all

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    πήγε να προσπεράσει ένα φορτηγάκι που ήταν μπροστά (το οποίο έκανε ελιγμό για να μη χτυπήσει το κοριτσάκι).. άρα μάλλον έτρεχε και σίγουρα δεν μπορούσε να κάνει ελιγμό

Το ίδιο κείμενο διαβάσαμε και καταλάβαμε διαφορετικά πράγματα. Είναι τελικά απίστευτο τοπως γίνονται παρανοήσεις.

Το λοιπόν λέω τι κατάλαβα και αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.

Προπορεύεται φορτηγάκι και ο αστυνομικός από πίσω δεν έχει ορατότητα στο τι συμβαίνει μπροστά από το φορτηγό. Ξαφνικά πετάγεται το πιτσιρίκι που είχε βγει να πει τα κάλαντα και το φορτηγάκι κάνει ελιγμό και το αποφεύγει, ο δε αστυνομικός (που δεν είχε ορατότητα) κάνει ελιγμό από την αντίθετη πλευρά και το παρασέρνει.

Που λέει ότι έτρεχε??? Και μη μου πείτε ότι αν πήγαινε αργά θα το γλίτωνε, διότι σήμερα στο κέντρο της Πάτρας, ήμουνα με το παπί, είχα δεν είχα 20 χλμ στο κοντέρ και στο δευτερόλεπτο ένας πιτσιρικάς ξέφυγε από το χέρι της μάνας του για να τρέξει στο απέναντι πεζοδρόμιο που ήταν ο πατέρας του. Ήμουν ένα μέτρο από το πεζοδρόμιο. Το παιδί στην άκρη του πεζοδρομίου και μακρυά από τον μπροστινό μου τροχό ούτε 2 μέτρα. Έπιασα ενστικτωδώς το μπροστινό, ευτυχώς λόγω κάποιων αγώνων που γίνονται με καρτ στο κέντρο της πόλης έχουν ρίξει τάπητα που κρατάει, αλλά και πάλι το παιδί το ακούμπησα. Άφησα μια μαυρίλα στο μπουφάν του κι ένα σημάδι από την παλάμη μου στο μάγουλό του. Έφτασε η καρδιά μου στην κωλότσεπη. Και ρωτάω αν πήγαινα λίγο πιό γρήγορα ή αν δεν αντιδρούσα όπως αντέδρασα κι έριχνα τον πιτσιρικά κάτω και άνοιγε κανένα κεφάλι, θα έφταιγα????

Δεν σας λέω τι άκουσε η μάνα του αλλά και ο πατέρας του που έτρεξε με μαγκιά να μου την πει. Για καλή μου τύχη δεν έγινε το παραμικρό.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ρε παιδες, ως ποτε θα πρεπει να αναλυουμε και τα αυτονοητα....;

ξερετε ολοι ποσο ευκολο ειναι να μας τυχει τετοια συμφορα και απο τις 2 πλευρες... ε ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι στη κριτικη μας..

οχι τιποτε αλλο αλλα οταν θα "πρεπει" να γινει η αυστηροτατη κριτικη δεν θα μας παιρνουν στα σοβαρα...

+100

Και πέρα του αυτονόητου ότι δεν αφήνεις το 6χρονο να τριγυρίζει μόνο του, άρθρο για μια από τις τελευταίες αποφάσεις του ΣτΕ για σχετικό θέμα:

Άρθρο

Έτσι για ενημέρωση!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Το ίδιο κείμενο διαβάσαμε και καταλάβαμε διαφορετικά πράγματα. Είναι τελικά απίστευτο τοπως γίνονται παρανοήσεις.

Το λοιπόν λέω τι κατάλαβα και αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.

Προπορεύεται φορτηγάκι και ο αστυνομικός από πίσω δεν έχει ορατότητα στο τι συμβαίνει μπροστά από το φορτηγό. Ξαφνικά πετάγεται το πιτσιρίκι που είχε βγει να πει τα κάλαντα και το φορτηγάκι κάνει ελιγμό και το αποφεύγει, ο δε αστυνομικός (που δεν είχε ορατότητα) κάνει ελιγμό από την αντίθετη πλευρά και το παρασέρνει.

Που λέει ότι έτρεχε??? Και μη μου πείτε ότι αν πήγαινε αργά θα το γλίτωνε, διότι σήμερα στο κέντρο της Πάτρας, ήμουνα με το παπί, είχα δεν είχα 20 χλμ στο κοντέρ και στο δευτερόλεπτο ένας πιτσιρικάς ξέφυγε από το χέρι της μάνας του για να τρέξει στο απέναντι πεζοδρόμιο που ήταν ο πατέρας του. Ήμουν ένα μέτρο από το πεζοδρόμιο. Το παιδί στην άκρη του πεζοδρομίου και μακρυά από τον μπροστινό μου τροχό ούτε 2 μέτρα. Έπιασα ενστικτωδώς το μπροστινό, ευτυχώς λόγω κάποιων αγώνων που γίνονται με καρτ στο κέντρο της πόλης έχουν ρίξει τάπητα που κρατάει, αλλά και πάλι το παιδί το ακούμπησα. Άφησα μια μαυρίλα στο μπουφάν του κι ένα σημάδι από την παλάμη μου στο μάγουλό του. Έφτασε η καρδιά μου στην κωλότσεπη. Και ρωτάω αν πήγαινα λίγο πιό γρήγορα ή αν δεν αντιδρούσα όπως αντέδρασα κι έριχνα τον πιτσιρικά κάτω και άνοιγε κανένα κεφάλι, θα έφταιγα????

Δεν σας λέω τι άκουσε η μάνα του αλλά και ο πατέρας του που έτρεξε με μαγκιά να μου την πει. Για καλή μου τύχη δεν έγινε το παραμικρό.
    μην παρεξηγηθούμε.. δεν είπα οτι έφταιγε.. ούτε θα το πω αν δε μάθω ακριβώς τι έγινε.. άλλος είπα πως έχει την κύρια ευθύνη.. το αν έτρεχε απλά το υπέθεσα με τη λογική της προσπέρασης
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    μην παρεξηγηθούμε.. δεν είπα οτι έφταιγε.. ούτε θα το πω αν δε μάθω ακριβώς τι έγινε.. άλλος είπα πως έχει την κύρια ευθύνη.. το αν έτρεχε απλά το υπέθεσα με τη λογική της προσπέρασης

Μα δεν έκανε προσπέραση. Ελιγμό λέει το κείμενο έκανε.

Παραθέτω ακριβώς
    "Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία. Προπορευόταν της μηχανής του ένα φορτηγό όχημα (βαν), το οποίο έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό προς τα δεξιά, για να αποφύγει τα παιδιά, που ξαφνικά πετάχτηκαν στον δρόμο.

Ο αστυνομικός, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με το βαν, έκανε επίσης ελιγμό με τη μοτοσικλέτα του προς την αριστερή πλευρά, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία των παιδιών, τα οποία έκρυβε το φορτηγάκι. Όμως δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το ανήλικο κοριτσάκι."

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Μα δεν έκανε προσπέραση. Ελιγμό λέει το κείμενο έκανε.

Παραθέτω ακριβώς
    "Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία. Προπορευόταν της μηχανής του ένα φορτηγό όχημα (βαν), το οποίο έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό προς τα δεξιά, για να αποφύγει τα παιδιά, που ξαφνικά πετάχτηκαν στον δρόμο.

Ο αστυνομικός, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με το βαν, έκανε επίσης ελιγμό με τη μοτοσικλέτα του προς την αριστερή πλευρά, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία των παιδιών, τα οποία έκρυβε το φορτηγάκι. Όμως δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το ανήλικο κοριτσάκι."
    δεν ξέρω.. ο καθένας ότι θέλει γράφει.. εγώ για προσπέραση διάβασα.. αλλού δεν αναφέρει καν το βανάκι..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Vaska έχεις δίκιο, η έκφραση "κάγκουρας που έτρεχε" δεν είναι για να τον καταδικάσω για υπερβολική ταχύτητα, αλλά για να εστιάσω στην ανθρώπινη αδυναμία-αστοχία ενός οδηγού δικύκλου και να απομονώσω το γεγονός ότι ήταν ένστολος.

Όπως και να έχει ήταν πίσω απο προπορευόμενο όχημα, θεωρητικά και βάση του ΚΟΚ θα πρέπει να έχει την ανάλογη απόσταση ώστε να φρενάρει-αποφύγει-ακινητοποιηθεί όταν υπάρχει κίνδυνος. Ειδικά για μοτοσυκλετιστές, όταν ο μπροστά στρίβει απότομα ή θέλει να στρίψει (χωρίς προειδοποίηση φλάς) ή προσπαθεί να αποφύγει κάποιο εμπόδιο. Για την ασφάλεια μας, πρώτα απο όλα, θεωρούμε σωστό το δεύτερο. Σκέψου απλά τι θα είχε συμβεί αν ήταν κάποιο εμπόδιο (πέτρα, τρύπα κλπ). Τώρα όσων αφορά την ταχύτητα, δεν χρειάζεται να τρέχεις με 100 σε κατοικημένη περιοχή για να γίνει ατύχημα, αρκούν και τα 50 που είναι εντός ορίων...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    πριν απο 3 χρονια παραλίγο να μου τύχει και μένα. απο θαυμα τη γλύτωσε ένας πιτσιρικας (δεν θα ταν 10) όταν την ώρα που προσπερνούσα εγώ ένα Πούλμαν αυτό θέλησε να τρέξει να περάσει απέναντι το δρόμο!!!

....

είναι να μη σου τύχει

όλα τα άλλα είναι για να χουμε να λέμε (ειδικά τώρα που μείναμε λίγοι)

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Δέν ήμουν μπροστά στο περιστατικο άρα δέν ξέρω τι έγινε άρα δέν θα κρίνω το παιδακι ή τον ΔΙΑΣ , αλλά σιγουρα φταινε

1) οι γονεις του
    2)αυτοι που άφησαν τους ΔΙΑΣ χωρις εκπαιδευση , σωστο εξοπλισμό και νοοτροπία

ερώτηση ήταν λάθος που είπα ένα ΔΙΑΣ που...ν@ς γιο που έπαιζε μπάντες με το pegaso μεσα σε πάρκο ????? η ανιψια μου επαιζε λίγο πιο κατώ και μεσα στο πάρκο έχει και καφε με αρκετο κόσμο (ευτυχως δηλαδή γιατι σταμάτισε να μου τήν πει και να με τραβίξει στο τμήμα και τα άκουσε χοντρά απο τους γύρο

Στο συγκεκριμένο σημείο μου έχουν πεταχτεί γυφτάκια αρκετές φορές και γενικά δε πρέπει να είναι η 1η φορα που γίνεται ατύχημα εκει.
    δεξια αριστερά του δρόμου υπάρχουν χαμόσπιτα οπου κατοικουν μόνο γυφτοι απέξω τρεχουν παιδάκια ολη τη μέρα μονίμως ριχνουν νερά και σαπουνάδες οι μανάδες τους γιατι πλένουν στο δρόμο... με σκάφες..

Μια κατάσταση μπουρδέλο με ναρκωτικα και οτι άλλο μπορεί κανεις να σκεφτεί...

τώρα αν φταίει ο μοτοσυκλετιστής ΔΙΑΣ η δε φταίει αυτό το ξέρουν μονο οι μάρτυρες του περιστατικού...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ανεξαρτητα απο το θλιβερο γεγονος, πραγματικα θα ηθελα να εβλεπα πως θα ηταν η ιδια περιγραφη του συμβαντος απο την αστυνομια αν ηταν ενας απλος πολιτης. Κατι μου λεει οτι θα γινοταν ανοφορα σε αποσταση ασφαλειας και ταχυτητα κτλ. Κατι που επιμελως εδω δεν αναφερεται.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι στη συγκεκριμένη περιοχή συνηθίζουν οι γονείς να πετάνε τα παιδιά στις ρόδες διερχόμενων αυτοκινήτων των και μετά ζητούν λεφτά για να μην πάνε δικαστικά. Δεν λέω ότι συμβαίνει αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά δείχνει την νοοτροπία.

Σε κάθε περίπτωση ο θάνατος από μόνος του είναι τραγικό περιστατικό πολλώ μάλλον αν είναι και θάνατος παιδιού.

Πολλές οι λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα η αστυνομία θα προσπαθήσει να καλύψει το γεγονός, από την άλλη όμως δεν θα ήθελα σε καμία των περιπτώσεων να είμαι ο εμπλεκόμενος.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    φονικος ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

γυφτακια που πανε παντα οπως να ναι στους δρομους vs 22 χρονο ΔΙΑΣ που με την απειρια του και

λιγο το : ειμαι ο αρχοντας των δρομων (βλεπε οργανο της ταξης) οι πιθανοτητες ηταν με

το μερος του ατυχηματος...

καθε μερα κανω καμια 30 χλμ εδω και 7 χρονια με το κουτι της δουλειας στο μενιδι,δεν πατησα (ακομα) κανενα....

αλλα ρε παιδια ειληκρινα, ειδικα τις ημερες που ειχαν βγει ΟΛΑ τα παιδια* να πουν τα καλαντα ...ηταν πολυ δυσκολη μερα και επρεπε να εισαι ποοολυ τυχερος για να μην σου συμβει το κακο...

*απορουσα καθε χλμ που εκανα , αν ποτε οι γονεις τους , τους εχουν μιλησει για το πως να περπατανε στον δρομο.........(μιλαω για ολες τις "φαρες")

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ρε παιδιά

αν στη θέση του ... "οργάνου" ήταν ένας τσιγγάνος (κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί) θα λέγατε τα ίδια;;;;

ή μήπως απλά και μόνο το γεγονός ότι ήταν μπάτσος απλά ήταν μια ωραιότατη αφορμή;;;

Έχουμε ένα τροχαίο ατύχημα για το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε τί ακριβώς έγινε

Έχουμε το γεγονός ότι το παιδάκι ήταν ΜΟΝΟ του ΧΩΡΙΣ την εποπτεία ενηλίκου.
    Άρα είναι πολύ πιθανό να έκανε και αυτό κάποιο λάθος. Παιδάκι ήταν, είναι πολύ λογικό.
    Έχουμε ένα φορτηγό που κόβει την ορατότητα.
    Έχουμε κάποιον που σύμφωνα με τη μία εκδοχή κάνει προσπέραση και σύμφωνα με άλλη προσπαθεί να αποφύγει το παιδάκι που πετάχτηκε (λέει η μία εκδοχή) στο δρόμο.

Τί ακριβώς έγινε δεν το ξέρουμε.
    Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ήταν ΑΤΥΧΗΜΑ. Τραγικό μεν, πλην όμως ατύχημα.

Είναι αυτός λόγος να καούν τα πάντα; Να επιτεθούν στο ... τρένο;;

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2013, 18:01
  2. Το νέο που έρχεται από παλιά
    από alres στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2010, 10:07
  3. Αν θέλω να αλλαω όλα τα πλαστικά σε Crypton R ( το πρώτο) πού κοιτάω από Αθήνα?
    από schumifer στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 02:59
  4. Καθε χωρα με το προεδρο που της αξιζει...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 12:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF