Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 114

Θέμα: Action photos στο moto.gr

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Μπορω να καταλαβω το οτι ο καθενας που καβαλαει μηχανη, σε μια οποιαδηποτε βολτα, θα βρει ενα 5λεπτο, που λογω διαθεσης και σε συνδιασμο με τις συνθηκες (περιοχη, κινηση, ασφαλτος, φωτισμος, κλπ), θα ξεδωσει.

Κι εγω το εκανα (και το κανω), αλλα ΜΟΝΟ για ΜΕΝΑ!

Ολοι ειχαμε καποια στιγμη (ή εχουn ακομα οι πιο απειροι) την αναγκη να αποδειξουμε κατι στον εαυτο μας, και τελικα ολοι περασαμε (ή θα περασουμε) απο το σταδιο να το αποδειξουμε.
    Να το αποδειξουμε ομως ΜΟΝΟ σε μας!
    Οταν θελουμε να αποδεικνυουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μαλιστα στους ΑΛΛΟΥΣ, τοτε κατι ΔΕΝ παει καλα.
    Τοτε ειναι που εχουμε κανει την μηχανη προεκταση του πουλιου μας!

Και για να σας προλαβω, θα πω οτι ΑΥΤΗ την στιγμη ΔΕΝ αναφερομαι σε οποιονδηποτε (δεν γραφω "κανενα" για να μην πεταχτει ο αλλος! ), αλλα προειδοποιω για τον κινδυνο να "χαρακτηριστει" καποιος.

Οσο για τους αλλους κινδυνους, με καλυψαν πολλοι απο τους προηγουμενους και ιδιαιτερα ο Θανος.
    Απλως να προσθεσω, θετοντας και τον προβληματισμο ταυτοχρονα, να αναλογιστητε την (κακια οπωσδηποτε και απευκτεα) στιγμη που ενω πηγαινατε "χαλαρα", βρεθηκατε μαζεμενοι πανω απο "μενα" (τον πιο "απειρο" ισως), που προσπαθοντας να ακολουθησω αυτον τον "χαλαρο" ρυθμο, βρεθηκα στον γκρεμο, 100 μετρα πιο κατω ...

Κλεινοντας, να πω μονο, οτι οταν εχουμε παει για "προπονησουλα" με "πληρη εξοπλισμο" τοτε η παρακατω φωτο, ειναι απο απαραδεκτη, μεχρι εγκληματικη!
    Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΖΥΤΑΜΕ.

ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΞΗΣΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΝΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΝ ΩΝΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ Τ Ι Π Ο Τ Α ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ .

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ........................
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΞΗΣΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .
    .........................
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ .

Την ειχα δωσει την απαντηση μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ........................
    Και για να σας προλαβω, θα πω οτι ΑΥΤΗ την στιγμη ΔΕΝ αναφερομαι σε οποιονδηποτε (δεν γραφω "κανενα" για να μην πεταχτει ο αλλος! ), αλλα προειδοποιω για τον κινδυνο να "χαρακτηριστει" καποιος.
    ........................
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Επειδη πολλοι τελικα ΔΕΝ διαβαζουν τι γραφεται στα posts που ανοιξαν οι συναδελφοι για Πεντελη σας παραθετω μερικα αποσπασματα :

1. Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

".......ΔΕΝ πρόκειται να πηγαίνουμε αεροπορία, ΔΕΝ προσφέρονται οι δημόσιοι δρόμοι για τέτοια έτσι κι αλλιώς. Φυσικά ο καθένας ελεύθερος είναι να κάνει ότι θέλει ΑΛΛΑ αν κάποιος αποδειχτεί επικίνδυνος με οποιοδήποτε τρόπο απλά θα αποβάλεται από την παρέα...."

2. Σαββατο 17/9 - Πεντελη

"ΔΕΝ πάμε για να συναγωνιστούμε μεταξύ μας ΟΥΤΕ για να αποδείξουμε πόσο γαμάουα είμαστε σε κανέναν!
    Πάμε για να μάθουμε λίγο καλύτερα τη μηχανή μας πηγαίνοντας στο 70-75% των ικανοτήτων μας maximum! "

Νομιζω οτι ειναι σαφης η διαθεση και η ουσια των παραπανω "προσκλησεων"......
    Thanks Γιώργο

Χρηστο ουτε εμενα μου αρεσει να τρεχω χωρις εξοπλισμο(ειμαι προς την αγορα ενος δερματινου παντελονιου),αλλα ξερεις τα χρηματα δεν τρεχουνε και απο τα μπατζακια(εκτος του οτι καμια φορα υπαρχουν και αλλες προτερεοτητες)
    Τωρα θα μου πεις ''ειναι δικαιολογια αυτο?'',οχι δεν ειναι.
    Οπως και να'χει καταλαβαινω οτι λειπει κατι απο τον εξοπλισμο και για αυτο δεν πιεζω αλλο τον εαυτο μου.
    Οσο για το jacket που εχεις στον κυκλο,ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλετικο και σε πληροφορω οτι εχει σκληρα προστατευτικα(ομους/αγκωνες/πλατης,απο λαιμο μεχρι κατω σπονδυλο) που θα τα ζηλευαν πολαπλασιας αξιας μπουφαν(αν και εχω ηδη παρει καινουργιο και δεν το χρησιμοποιω πια αυτο).
    Κρανος/γαντια/μποτες επισης υπηρχαν!

Οπως και να'χει, αγωνες δεν καναμε, λιγο πιο γρηγορα απο το κανονικο πηγαιναμε!
    Για αυτο το σκοπο περιμενω πρωτα να αγορασω πληρη εξοπλισμο(μονο παντελονι μου λειπει) και μετα να μπω πιστα(που μονο εκει πιεζεις μεχρι τερμα τον εαυτο σου, και...λεφτα να'χεις....)

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΜΑΛΛΟΝ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ.

ΕΞΗΓΕΙ, ΟΤΙ ΤΙΣ "ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ" ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΣΩ Π.Μ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΜΕΤΑ" Ή ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΒΟΛΤΑ.........................ΤΟΤΕ .............ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.
    sta8i kanonise ston gamo sou na er8o me fasolia...

filarako na sou eksigiso kati
    edo ine ena enieo kati to moto gr as poume
    den ine to sbs clun oute to pbc ke ales pipes...

afto simeni oti kanonizonte 8emata ke drastiriotites gia olous
    to mono diaxorismo pou kataferame na kanoume teleftea ke afto an iparxi anagki ine se on-off voltes ke ss voltes

ola afta lamvanoun xora ipo pliri diafania outo soste na exis o ka8e enas tin epilogi na apofasisi ti 8a praksi

safos ke kanonizonte voltes me pm apo merikous pou 8eloun na prokalesoun tin tixi tous stin asfalto

ala pote mexri tora den exoun ekdo8i foto i me elaxistes ekseresis apo teties mistikes voltes

giati 8eorite akros proklitiko na paragkonizonte krifa kapia meloi
    amesos dimiourgite i apoipsi oti iparxi ratsismos anamesa sta meloi tou moto ke stinonte klikes

i klika ton gamao odigon ton eksereton piloton ke ego den ksero ti alo

edo i motosikleta ine kini agapi alon ke simasia exoun i dio rodes tis ke to pnevmatiko epipedo tou anavati opio ke na ine afto
    ine to kino meso pou 8a mas vgali apo tin diskoli 8esi ke tin amixania tis protis foras...
    ke milao gia tin siniparksi tin parea ke tin dimiourgia filias ke oti alo

ola afta otan katigoriopioume ke proklitika dixnontas foto tou stil kitate ti kanoume emis krifa

amesos disxerenoun tin siniparksi tin epafi ke tin filia ton atomon
    giati ego aniko eki eno afti alou ke pai legontas

i ousia tou pragmatos ine oti oles i motosikletes ine dio rodes
    ke den imaste i motosikletes mas
    ala i psixodia8esi mas i anagki mas gia epikinonia gia siniparksi filia ke kamia fora ke sxesi....

opios nomizi kati diaforetiko ine toulaxiston epipedou dio rodon....
    tis opies exoun ke ta kara

i mixani mou ektos ton alon ine to meson pou 8a me feri konta stous filous mou tous omious ala ke toso diaforetikous

an iksera oti 8a etrexa gia na vro idious me emena 8a protimousa na fountaro apo kana gkremo giati den exo tipota na po me ton eafto mou
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

παρακαλω πολυ στις φωτογραφιες που βαζετε να μην φαινονται οι αριθμοι κυκλοφοριας οσο το δυνατον....

Χαλαρωστε λιγακι με τις φωτογραφιες δεν εγινε και τιποτα κοσμογονικο ο καυγας τελικα δεν ειναι το αν φαινονται τα ξυσιματα αλλα στο εαν ερθει καποιος μαζι σας και ειναι αρχαριος τι θα τον κανετε:

θα φυγετε ολοι;
    θα κατσει καποιος μαζι του να τον προσεχει;

Πληροφοριακα σας λεω οτι:
    Εαν τον αφησετε θα προσπαθησει να πιεσει εαυτο (αναλογα με τον ανθρωπο φυσικα) να σας φτασει
    Εαν το παει καποιος μπορει να αγχωθει και παλι να πηγαινει γρηγορα

Δεν εξαπολυω επιθεση σε καμια παρεα απλα θετω ερωτηματικα

Τα λεω ολα αυτα γιατι και εγω τα ανακαλυψα με την κακη οψη του νομισματος στα χρονια που περασαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Χαλαρωστε λιγακι με τις φωτογραφιες δεν εγινε και τιποτα κοσμογονικο ο καυγας τελικα δεν ειναι το αν φαινονται τα ξυσιματα αλλα στο εαν ερθει καποιος μαζι σας και ειναι αρχαριος τι θα τον κανετε:

θα φυγετε ολοι;
    θα κατσει καποιος μαζι του να τον προσεχει;

Πληροφοριακα σας λεω οτι:
    Εαν τον αφησετε θα προσπαθησει να πιεσει εαυτο (αναλογα με τον ανθρωπο φυσικα) να σας φτασει
    Εαν το παει καποιος μπορει να αγχωθει και παλι να πηγαινει γρηγορα

Δεν εξαπολυω επιθεση σε καμια παρεα απλα θετω ερωτηματικα

Τα λεω ολα αυτα γιατι και εγω τα ανακαλυψα με την κακη οψη του νομισματος στα χρονια που περασαν
    MAZI ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΩΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ , ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ .

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΦΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ Η ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΗΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

Ξερετε ενα τραγουδι που λεει
    ''Σ'οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε''?
    Οποιος θελει ακολουθει,εμεις μια φορα αγορασαμε τις μηχανες επειδη μας αρεσει η σπορτιβικη οδηγηση.
    Αλλοι τις αγορασανε για να πηγαινουνε στις δουλειες τους χωρις κινηση!
    Αλλοι για να κανουν φιγουρα στην καφετερια,αλλοι για αυτο, αλλοι για κεινο..

Δεν επιδεικνυομαστε σε κανεναν.
    Μας αρεσει να ανταλασουμε αποψεις και εμπειριες!
    Αν δεν αρεσε στον κοσμο να βλεπει φωτο και βιντεο(ασχετως ποιος ειναι ο οδηγος), τοτε οι αγωνες θα γινοντουσαν ''κλειστων των θυρων''

Και παλι, αν δεν σας αρεσει αυτο που κανουμε, αγνοηστε μας!
    Ειμαστε κακοι-αλητες-μηχανοβιοι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε μια βόλτα στη Νέα Μάκρη, στο σημείο συνάντησης δήλωσα πως δε θέλω να πιέσω καθόλου τον εαυτό μου...
    Η δήλωση προήλθε από το γεγονός πως στην παρέα υπήρχαν GSXRs, Zs κλπ, των οποίων η χαλαρή βόλτα σημαίνει για μένα να πηγαίνω με την πέμπτη σπασμένη...
    Τα παιδιά μου είπαν να αφήσω τις μ@λακίες και να κάνω τη βόλτα μου με το δικό μου ρυθμό...
    Εναλλάξ κάποιος θα έμενε πίσω για συνοδεία...
    Ευτυχώς από την ταλαιπωρία του έβγαλε ο javanese ο οποίος με ανέχθηκε σε όλη τη διαδρομή (να 'σαι καλά Νικόλα)...

Τα ίδια και στη B. Εύβοια με gdevelek και gtsiros, οι οποίοι με είχαν βάλει στη μέση και με ντάντευαν σα μωρό (να 'στε καλά παιδιά)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Σε μια βόλτα στη Νέα Μάκρη, στο σημείο συνάντησης δήλωσα πως δε θέλω να πιέσω καθόλου τον εαυτό μου...
    Η δήλωση προήλθε από το γεγονός πως στην παρέα υπήρχαν GSXRs, Zs κλπ, των οποίων η χαλαρή βόλτα σημαίνει για μένα να πηγαίνω με την πέμπτη σπασμένη...
    Τα παιδιά μου είπαν να αφήσω τις μ@λακίες και να κάνω τη βόλτα μου με το δικό μου ρυθμό...
    Εναλλάξ κάποιος θα έμενε πίσω για συνοδεία...
    Ευτυχώς από την ταλαιπωρία του έβγαλε ο javanese ο οποίος με ανέχθηκε σε όλη τη διαδρομή (να 'σαι καλά Νικόλα)...

Τα ίδια και στη B. Εύβοια με gdevelek και gtsiros, οι οποίοι με είχαν βάλει στη μέση και με ντάντευαν σα μωρό (να 'στε καλά παιδιά)...
    se mia grigori volta o ka8e enas exi ta oria tou den simeni oti pame na tin vgoume se kanenan
    stin kaliteri periptosi prospa8oume na tin vgoume ston eafto mas

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ke kanis den epivali tipota ala akalo ine na exoume li evgenia ke na min 8igoume atoma

ena paradigma an exis pari enan astako ke goustaris na ton fas monos sou
    den fonazis tous filous sou na ton fas mprosta tous oute to travas video na tou to diksis meta tou stin kitate ti efaga ego ke poso orea to efaga..

milame klasiko paradigma vlaka tipou ego ime o gamaoua ke den ekino ke den to alo
    ke ala tetia omorfa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ.

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΚΙΟΛΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ MAINTENANCE, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟ PLEASE.

ΤΕΣΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,
    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ CRS-K ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΤΛΚΤΛ.

ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ.
    ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΝ ΠΑΡΕΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
    ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΄΄ΜΑΛΑΚΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Έχουν ακουστεί διάφορα σε αυτό το ποστ, όλα σεβαστά, ο καθένας έχει τη γνώμη του κλπ. Έχω γράψει κάποια σχετικά με αυτό το θέμα (ή μάλλον με το θέμα στο οποίο εξελίχτηκε αυτό το ποστ) οπότε δεν επανέρχομαι. Θα κάνω όμως μόνο μια ερώτηση που την έχω ξανακάνει:

Που και πως θα μπορέσω να πάω να μάθω το μηχανάκι μου? Έχοντας σαν δεδομένο ότι στα Μέγαρα οι συνθήκες είναι άθλιες όχι από άποψη οδοστρώματος κτλ, αλλά οργάνωσης. Μπορώ να μπω μην έχοντας ιδέα σε μια πίστα που θα μπει μαζί μου και ο Χ ο οποίος έχει μπει άλλες 30 φορές? Ή ο Ψ έγκαβλος που θέλει να αποδείξει πόσο μεγάλη την έχει? Και στον οποίο κανένας δεν θα βγάλει μαύρη σημαία?

Μπορώ να μπω Μέγαρα με αυτές τις συνθήκες και να κάνω τις ασκήσεις που υποδεικνύει ο Keith Code με ασφάλεια?

Σέρρες είναι ονειρικά, το ξέρω αλλά είναι 700χλμ μακριά. Πόσες φορές μπορώ να πάω? Και από οικονομικής (λάστιχα SS που χαλάνε στην Εθνική, βενζίνες, ξενοδοχεία) και από άλλες απόψεις (πχ παντόφλα!)?

CSS δεν μπορώ να πάω γιατί δεν το σηκώνω οικονομικά. Αλλά και να πήγαινα, μετά που θα έκανα practice όλα όσα έμαθα? Και εννοείται ότι χρειάζεται practice μετά το CSS.

Απαντήστε μου σε αυτά και μετά αν θέλετε συζητάμε πόσο μαλάκας είμαι που πάω Πεντέλη και μάλιστα παρασέρνω και άλλους να έρθουν. Γιατί στην τελική αυτό υπονοείτε (και υπονοείτΑΙ αν θέλετε) εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό.

PS1. Δεν οδηγάω ούτε on/off, ούτε enduro, ούτε SM. Έχω ένα SS και το πήρα γιατί μου αρέσει αυτό το στυλ της οδήγησης. Αν είχα on/off θα την κατακαραέβρισκα σε super διαδρομές για on/off, enduro στα βουνά και SM σε δεκάδες πίστες cart. Δυστυχώς για μένα (εμάς) με τα SS η Ελλάδα ίσως να μην κάνει αλλά έλα που δεν μπορούμε αλλιώς.........

PS2. Απορώ γιατί οι admin αφήνουν διάφορους να συνεχίζουν να χαλάνε τα ποστ με προσωπικές επιθέσεις...... Τι έγινε με την "οδηγία/υπόδειξη" ότι τα άσχετα ποστ θα διαγράφονται.....????? Αν το θέμα είναι ότι (φυσικά) έχετε και άλλες δουλειές από το να νταντεύετε κάποιους επιεικώς απαράδεκτους τότε πάω πάσο. Αλλά μιλάμε για κραυγαλέες περιπτώσεις ρε παιδιά.......

PS3. Ελπίζω το ποστ να μην πέσει στα αζήτητα λόγω των άσχετων ποστ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΕΣΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,
    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ CRS-K ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΤΛΚΤΛ.

ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ.
    ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΝ ΠΑΡΕΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
    ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΄΄ΜΑΛΑΚΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
    se afto pou ipe o crs-k exi apolito dikio ke mia taksidiotiki istoria me fotografies prosferi pola to evnasma se kapious na to tolmisoun na tous didaksi na viosoun tin empiria prosferi de ke mia anapsixi ine kapos san na taksidevis ke esi mazi me ton taksidioti ke apo merias tou atomou ekfite stin sfera tis prosforas ine pano sta vouna ke kouvalai ena olokliro forum mazi tou ke en meri zi gia afto ke i tasi tou ine apo tin meria tis prosforas

ena tipakos pou pai volta me merikous filous ke exi katsi enas me tin fotografiki ke i ali epididonte epi toutou se odigikes ikanotites ti alo exi na epidiksi ektos apo tin afto provoli?
    pou se teliki ine gia gelia mia tetia praksi giati skeftese ke pou ksero ego oti den ksini me 40 xiliometra?
    ke genika den exi na diksi tipota se kanenan na ton morfosi,para mono tin afto provoli tou anavati
    kitate ti orea pou strivo ime o magkas me gialompoukala exo pliri elenxo tou lipous mou ke ala tetia...

8es na to singkrinis olo afto?

afto dixni ke apodiknioi poso dikio exi o afro pou sas katanomazi gia na gelene meriki gineste ta 8imata ke geliopioiste
    ti nomizete oti iparxi pantou to fame story?

ligi sovarotita den exete?
    ligo aftosevasmo?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Έχουν ακουστεί διάφορα σε αυτό το ποστ, όλα σεβαστά, ο καθένας έχει τη γνώμη του κλπ. Έχω γράψει κάποια σχετικά με αυτό το θέμα (ή μάλλον με το θέμα στο οποίο εξελίχτηκε αυτό το ποστ) οπότε δεν επανέρχομαι. Θα κάνω όμως μόνο μια ερώτηση που την έχω ξανακάνει:

Που και πως θα μπορέσω να πάω να μάθω το μηχανάκι μου? Έχοντας σαν δεδομένο ότι στα Μέγαρα οι συνθήκες είναι άθλιες όχι από άποψη οδοστρώματος κτλ, αλλά οργάνωσης. Μπορώ να μπω μην έχοντας ιδέα σε μια πίστα που θα μπει μαζί μου και ο Χ ο οποίος έχει μπει άλλες 30 φορές? Ή ο Ψ έγκαβλος που θέλει να αποδείξει πόσο μεγάλη την έχει? Και στον οποίο κανένας δεν θα βγάλει μαύρη σημαία?

Μπορώ να μπω Μέγαρα με αυτές τις συνθήκες και να κάνω τις ασκήσεις που υποδεικνύει ο Keith Code με ασφάλεια?

Σέρρες είναι ονειρικά, το ξέρω αλλά είναι 700χλμ μακριά. Πόσες φορές μπορώ να πάω? Και από οικονομικής (λάστιχα SS που χαλάνε στην Εθνική, βενζίνες, ξενοδοχεία) και από άλλες απόψεις (πχ παντόφλα!)?

CSS δεν μπορώ να πάω γιατί δεν το σηκώνω οικονομικά. Αλλά και να πήγαινα, μετά που θα έκανα practice όλα όσα έμαθα? Και εννοείται ότι χρειάζεται practice μετά το CSS.

Απαντήστε μου σε αυτά και μετά αν θέλετε συζητάμε πόσο μαλάκας είμαι που πάω Πεντέλη και μάλιστα παρασέρνω και άλλους να έρθουν. Γιατί στην τελική αυτό υπονοείτε (και υπονοείτΑΙ αν θέλετε) εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό.

..............
    ................

...........

Έχοντας πάρει ένα SS μηχανάκι μόνο στην πίστα....

Ο δημόσιος δρόμος είναι για να μετακινούνται ΟΛΑ τα οχήματα και να μας πηγαίνουν απο το Α στο Β μέσα στα όρια ταχύτητας που λένε οι ταμπέλες....

Δλδ αν πάρει κάποιος R1 ή δεν ξέρω και γω τι πρέπει να πηγαίνει στον δρόμο με 250;

Μερδεύεται πράγματα και καταστάσεις. Ο δρόμος δεν είναι για να μάθεις πως οδηγείται γρήγορα ή σβέλτα ένα SS μηχανάκι....

Γιατί μετά δεν φταίει το τρακτέρ που βγήκε από το δρόμάκι στην Εθνική.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η εξελιξη του SPAM στο moto.gr (video 3mb)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 11:24
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 18:12
  3. Η ΕΛΛΑΣ στο moto.gr
    από ΕΛΛΑΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 15:57
  4. Καλώς ήρθες trouli στο Moto gr!
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28