Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Αγορά Ducati monster 796 ??

Νέο μέλος

Αγορά Ducati monster 796 ??

Καλημέρα παιδιά ,
    ηθέλα να κάνω την εξής ερώτηση :σκέφτομαι να πάρω την monster 796 ή fz8 βέβαια κλείνω λίγο προς monster περισσότερο αλλά δεν έχω γνώστους να μου πούνε τι παίζει δηλ. τα 86 άλογα ειναι μια χαρα , έχει βλάβες πως είναι το θέμα της οδήγησης , σε πιο αντιπροσωπο να πάω , που εχει test ride κ.τ.λ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Αγορά Ducati monster 796 ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Retakos
    Καλημέρα παιδιά ,
    ηθέλα να κάνω την εξής ερώτηση :σκέφτομαι να πάρω την monster 796 ή fz8 βέβαια κλείνω λίγο προς monster περισσότερο αλλά δεν έχω γνώστους να μου πούνε τι παίζει δηλ. τα 86 άλογα ειναι μια χαρα , έχει βλάβες πως είναι το θέμα της οδήγησης , σε πιο αντιπροσωπο να πάω , που εχει test ride κ.τ.λ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

βλαβες 0

απο οδηγηση...ντουκατι...και μοτερ σπιρτοζικο και ροπατο...αν βαλεις και το κιτ εχεις και ηχο βγαλμενο απο την κολαση

τεστ ραιντ δε ξερω που θα το βρεις...παρε τηλ την αντιπροσωπια μπας και...αλλα καμια σχεση με το φζ8...εντελως ανομοια πραγματα...

πρωτα απ ολα να σου ξηγηθω οτι σε ζηλευω υπερβολικα

ειχα για μια περιοδο το 696 , το οποιο ειναι φοβερο μηχανακι αν ξερεις τι παιρνεις.

εχει τις ευαισθησιες του τουλαχιστον στα δικα μου χερια (χαλαρωνουν συνεχεια οι καθρεφτες, το πισω φλας ειναι υπερευαισθητο και σπαει για πλακα, το σταντ θελει σφιξιμο καθε βδομαδα αν δεν πας ν αλλαξεις τη μαμα βιδα κλπ ) μικρο ζητηματακια δηλαδη τα οποια απλα υπαρχουν για να σου θυμιζουν οτι πρεπει ν ασχοληθεις μαζι του.

αν δεν εισαι τετοιος τυπος για μενα παρε κατι αλλο.

ειναι πρηξαρχιδισμος αλλα σε αλλους αρεσει και αλλοι τον ανεχονται γιατι το εργαλειο σε αποζημιωνει καθε μερα με την οδηγικη του συμπεριφορα.

δεν θα σου πω τα γνωστα για φρενα, ηχο γεωμετρια κλπ που ειναι οντως μακρια απ το ιαπωνικο ανταγωνισμο , αλλα θα σου πω την δικη μου εντυπωση .

φοβερο μηχανακι αλλα για αλλη χωρα, με αλλους δρομους .η χρηση που θα του κανεις στο μεσο ελληνικο δρομο ειναι εντελως συμβιβαστικη και το νιωθεις στο επακρο (βεβαια αλλοι εχουν ss για καθημερινο μηχανακι). καβαλα στο fazer δεν σε νοιαζει τοσο.
    ουτε ειναι πρακτικο μηχανακι με την εννοια να του βαλεις και μια μπαγαζιερα να πας σουπερ μαρκετ ή να βαλεις το κρανος και τα αδιαβροχα κλπ κλπ κλπ)

στα μειον η πολυ επιθετικη θεση ογηγησης , λογω της οποίας με το που καβαλας σε γαργαλαει να το παιξεις ροσι. στο μυαλο ειναι ολα βεβαια αν εισαι ωριμος ανθρωπος το ξεπερνας σιγα σιγα.

θεωρητικα το 796 ειναι ενα ελαφρως αναβαθμισμενο 696. θεωρητικα παλι μοιαζει ο ιδανικος κινητηρας απο αποψη αποδοσης τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.

τεστ ραιντ δεν ξερω που και αν ,ουτε για αντιπροσωπεια να προτεινω.

εγω θα εβαζα στο παιχνιδι και το street triple.

αυτα και καλη τυχη! (μαυρο με κοκκινο πλαισιο )

Νέο μέλος
    εννοειται μαυρο κοκκινο

Αρχικά δημιουργήθηκε από benny

στα μειον η πολυ επιθετικη θεση ογηγησης , λογω της οποίας με το που καβαλας σε γαργαλαει να το παιξεις ροσι. στο μυαλο ειναι ολα βεβαια αν εισαι ωριμος ανθρωπος το ξεπερνας σιγα σιγα.

αμα οδηγησεις το προηγουμενο monster η θεση οδηγησης του 696 θα σου φαινεται σαν on off

οχι ρε το χω οδηγησει ,620 με μαμα τιμονι.καμια σχεση.

εγω το αντιθετο θα ελεγα...

μαλιστα οταν πρωτοανεβηκα στο 696 μου κανε τρελη εντυπωση το πολυ χαμηλο τιμονι και η ορατοτητα που δεν βλεπεις ουτε ροδα , εσυ και η ασφαλτος. ε δεν ειναι ετσι το 620...

κατι παιζει με την αντιληψη μου λογικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    οχι ρε το χω οδηγησει ,620 με μαμα τιμονι.καμια σχεση.

εγω το αντιθετο θα ελεγα...

μαλιστα οταν πρωτοανεβηκα στο 696 μου κανε τρελη εντυπωση το πολυ χαμηλο τιμονι και η ορατοτητα που δεν βλεπεις ουτε ροδα , εσυ και η ασφαλτος. ε δεν ειναι ετσι το 620...

κατι παιζει με την αντιληψη μου λογικα

οντως κατι παιζει με την αντιληψη σου μαλλον

τα προηγουμενα, ειχαν πολυ σκυφτη θεση, την πιο σκυφτη για την ακριβεια σε γυμνο...εχει χαρακτηρισει σαν ντραγκστερ μαλιστα η θεση, τηρουμενων των αναλογιων...

το 696 που εχω οδηγησει(το 796 στατικα μονο, αν και ειναι ακομα πιο ανετο), εχει πολυ πιο ορθια θεση οδηγησης...και ΠΟΛΥ πιο κοντο τεποζητο, παροτι ειναι πιο μεγαλο σε ογκο...αυτο ειναι που σου δινει την αισθηση εσυ και η ασφαλτος, μιας και το τιμονι και τα οργανα, βρισκονται πολυ πιο κοντα σου(κατι που συμβαλει και στην πιο ορθια θεση οδηγησης), απο το παλιο...

Μια και λεμε γνωμες...

Το μονστερ ειναι εμφανισιακα, οτι πιο μπαναλ κυκλοφορει πλεον στο δρομο, ο κινητηρας σερνεται, αν και καλος για το χαϊπερ, αλλα δεν κανει μια σε στριτ μοτοσακο. Ανοιχτα φζ8 που θα ειναι μακραν πιο γρηγορο, πιο ανετο και θα κανεις και μερικα ταξιδακια πιο χαλαρα.

Βεβαια απο την αλλη, θα μπεις στη μεγαλη και κλειστη οικογενεια των Ντουκατιστι, κατι που σημαινει οτι δεν στριβεις ποτε και κανεις 200 χλμ το χρονο, αλλα αποκτας δικαιωμα να θαβεις ολα τα υπολοιπα μηχανακια ως σουμιεδες...

Λεω τωρα να εξαφανιστω απο το φορουμ για μια-δυο μερες...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Το μονστερ ειναι εμφανισιακα, οτι πιο μπαναλ κυκλοφορει πλεον στο δρομο, ο κινητηρας σερνεται, αν και καλος για το χαϊπερ, αλλα δεν κανει μια σε στριτ μοτοσακο. Ανοιχτα φζ8 που θα ειναι μακραν πιο γρηγορο, πιο ανετο και θα κανεις και μερικα ταξιδακια πιο χαλαρα.
    Παλι πεφτετε στη λουμπα να συγκρινετε 2κυλινδρο με 4κυλινδρο... διαφορετικη διαταξη, διαφορετικο πεδιο δρασης ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Παλι πεφτετε στη λουμπα να συγκρινετε 2κυλινδρο με 4κυλινδρο... διαφορετικη διαταξη, διαφορετικο πεδιο δρασης ....

αμα λεμε οτι το fz8 ειναι καλυτερο απο το 796...μπορουμε να πουμε και αλλα με τον τοτο...

ειναι βεβαια αξιοπιστο...αμα δε κοψει κανα πλαισιο...η δεν καρφωσει καμια βαλβιδα...ειναι και 250 κιλα κιολας για να φροντισει για την καλη φυσικη κατασταση του αναβατη...

οσο για το σερνεται...80 αλογα σε 160 κιλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

οσο για το σερνεται...80 αλογα σε 160 κιλα...

σαν να το φανταζομαι..... πως το λενε? αναλογια κιλών ανά ίππο...?

Οποιος θελει παντως μια μικρη περιγραφη : Η 1η στο φαναρι , ειναι σα να τρως κλοτσιά από Troll (αυτα του Tolkin)

δεν περιγραφω αλλο... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Η 1η στο φαναρι , ειναι σα να τρως κλοτσιά από Troll (αυτα του Tolkin)

δεν περιγραφω αλλο... :rotflmao:

:rotflmao:

Ελιωσα...

Αν και εχεις ενα δικιο... Μπορει το ΦΖ να κοψει πλαισιο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bike_r.jpg 
Προβολές:	1356 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	220450

Marie Curie

Τωρα λεω να αλλαξω χωρα,,,

Marie Curie

Τωρα λεω να αλλαξω χωρα,,,

ψαξε να βρεις κανα ακομα...
    :wacko:

απο το '93 υπαρχει ενα με σπασμενο πλαισιο στο νετ...χωρις να ξερουμε τι και πως...

το να μη σου αρεσει...ειναι δικαιομα σου...αλλα το να γραφεις αερολογιες για μια αντικειμενικα πολυ καλη μοτο, που δεν εχεις καβαλησει, δεν ειχες ποτε...χωρις πιθανοτατα να την εχεις δει ποτε στο δρομο...μονο και μονο επειδη δεν εχει 250 αλογα...δε το καταλαβαινω ομως...

Αν και εχεις ενα δικιο... Μπορει το ΦΖ να κοψει πλαισιο...

Αυτός μοιαζει για δουλεια του

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	368090corecorne_00000011526.jpg 
Προβολές:	1333 
Μέγεθος:	28,9 KB 
ID:	220451

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2007, 17:06
  2. Προσ ΚατοΧουσ Ducati Monster 620
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8