μια διευκρίνηση... τα δικά μου ελατήρια αλλάζονται στα 42500 περίπου!! Άρα θεωρητικά είναι μια καλή στιγμή γύρω στα 35-40.000 να αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε.
μια διευκρίνηση... τα δικά μου ελατήρια αλλάζονται στα 42500 περίπου!! Άρα θεωρητικά είναι μια καλή στιγμή γύρω στα 35-40.000 να αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
λοιπόν αλλάχτηκαν... κόστος συνολικά...
Λάδια, τσιμούχες, ξύστρες (ρε την YAMAHA... 65 ευρώ ;;; ), εργατικά στο k-shock 170 ευρώ... τα ελατήρια άλλα 130 αλλά δυστυχώς λόγω κακής συνεννόησης δεν μπήκαν.. θα μπούν την επόμενη. Προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα το μηχανάκι όπως το βλέπω, οπότε πάμε στα επόμενα 25-30.000ΚΜ περίπου να αλλαχθούν όλα. Ευχαριστώ άπαντες για την βοήθεια.
Επίσης να τονίσω οτι παρόλο το λάθος της συνεννόησης τα παιδιά του k-SHOCK είναι άψογοι σε συμπεριφορά και σίγουρα είναι πλέον στην λίστα μου σχετικά με τέτοια θέματα.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
170 πληρωσες συνολικα;
Τα 65 που λες τί ειναι;
Παντως τα 170 ειναι οκ (ουτε φτηνα ουτε ακριβα).
Γυρω στα 80-90 σου εχει παρει εργατικα.
170 συνολικά αλλά ελατήρια δεν μπήκαν.. αν έμπαιναν ήμουν στα 300 περίπου!!
65 ευρώ είχαν οι ξύστρες για το ΧΤΧ (άνευ ΦΠΑ)... βάλε ποσό τσιμούχας και λάδια.. κανά 30-40αρι πήγαν τα εργατικά του.
62 εχουν οι ξυστρες περιπου και 28 οι μεσα τσιμουχες πανω κατω +20 ευρω 2 λιτρα λαδι-οποτε 60-70 ειναι τα εργατικα παλικαρια-εγγυημενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
170 συνολικά αλλά ελατήρια δεν μπήκαν.. αν έμπαιναν ήμουν στα 300 περίπου!!
65 ευρώ είχαν οι ξύστρες για το ΧΤΧ (άνευ ΦΠΑ)... βάλε ποσό τσιμούχας και λάδια.. κανά 30-40αρι πήγαν τα εργατικά του.
Ακριβούτσικες οι "ξύστρες" (και στο k-shock ξύστρες τις είπαν; τις μεταφράσεις μου μέσα...), και γενικά έχω ακούσει για φθηνά ανταλλακτικά η yamaha.
Τα ελατήρια πάντως μπορείς να τα αλλάξεις και τώρα. Απλά βγάζεις τις πάνω τάπες, ροδέλες και αποστάτες και αλλάζεις τα ελατήρια, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις μήκος στους αποστάτες (λογικά να τους κόψεις λίγο).
Αν κλείσεις ραντεβού πας εκεί και σε μια ώρα μαξ έχεις ξεμπερδέψει φαντάζομαι. Πας ένα απογευματάκι που μπορείς πχ.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
georgio... έχω ήδη συνενοηθεί για την επόμενη αλλαγή λαδιών στο μπροστινό να γίνει και το πέρασμα των ελατηρίων. Τώρα είναι δύσκολο να γίνει καθώς και δεν έχω χώρο αλλά και το πρόγραμμα είναι και πάλι φορτωμένο.. οι γιορτές τελείωσαν γαρ..
mai_tai... νομίζω οτι έχουν 65 αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα .. θα το γράψω αύριο μιας και έχω την απόδειξη σπίτι. Νομίζω οτι πήραν κάτι τις παραπάνω συν το ΦΠΑ που έτσι και αλλιώς έχει ανέβει πλέον.