Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    sta arxid@@ mas

to 8ema ine oti aftoi pou apokaloume giftous prepi na vgoun me tin karampina ke na ksekanoun kana dio diades na telionoume

ta pola logia ine ftoxia

an itane diko mou to pedi 8a ksekana mia ntouzina apo daftous

ke kofte tin propaganda gia tous mpatsous edo mesa min fortoso
    Επέστρεψε το μοτο επέστρεψε και ο άφρο με τις παπαρόλες του. Σταμάτα ρε τις βλακείες, κλείσε τον υπολογιστή και ξεκίνα πλέξιμο. Μία όψη μία ανάποδη. Σε 3 - 4 ώρες θα σου έχουν φύγει τα νεύρα και δεν θα θες να σκοτώσεις κανέναν, αααα και θα σου μείνουν και οι κάλτσες που θα πλέξεις

Παπάρα

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
    μια μεγάλη πλειοψηφία μπήκανε με μέσον και αρκετοί που είχανε μπει ήδη με μέσον σαν ειδικοί φρουροί μεταπήδησαν σε Διας.Με το να κάνουν οι δόκιμοι σκοπιές είμαι κάθετα αντίθετος αφού γι αυτό προσλήφθηκαν οι ειδικοί φρουροί...Πριν τους Δίας είχε γεμίσει η αθήνα ειδικούς φρουρούς να κάνουν τις περιπολίες που υποτίθεται ότι θα έκαναν οι δόκιμοι

οσον αφορά τοπαραπάνω post του ego_o_idios δεν έχω καμια ορεξη να κάθομαι να βρίζομαι σε ένα μοτοσυκλετιστικό forum για τα οποια προβλήματα έχεις εσύ με την αστυνομία(γιατί προς τα εκεί πάει...) οπότε το κόβω εδώ
    φιλε μου βυσμα δεν παιζει!
    μονο στις εξετασεις και καλα τις ψυχοτεχνικες η στα αθληματα.
    στα μορια δεν μπορει κανεις να βαλει παραπανω και οσοι το κανανε με πλαστα πτυχια και αλλαγμενα απολυτηρια απλα εχουν πιαστει μετα απο μεγαλη ερευνα! δεν παιζει κανεις το κεφαλι του ετσι ωστε να βολεψει καποιον στο δημοσιο. ειδικα σε διαδικασια που οτι κι αν κανεις διασταυρωνεται και αποδεικνυεται!

οσο για τον παλικαρο που απλα βγαζει χολη...δεν πειραζει! προβλημα του

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

μια μεγάλη πλειοψηφία μπήκανε με μέσον και αρκετοί που είχανε μπει ήδη με μέσον σαν ειδικοί φρουροί μεταπήδησαν σε Διας.Με το να κάνουν οι δόκιμοι σκοπιές είμαι κάθετα αντίθετος αφού γι αυτό προσλήφθηκαν οι ειδικοί φρουροί...Πριν τους Δίας είχε γεμίσει η αθήνα ειδικούς φρουρούς να κάνουν τις περιπολίες που υποτίθεται ότι θα έκαναν οι δόκιμοι

οσον αφορά τοπαραπάνω post του ego_o_idios δεν έχω καμια ορεξη να κάθομαι να βρίζομαι σε ένα μοτοσυκλετιστικό forum για τα οποια προβλήματα έχεις εσύ με την αστυνομία(γιατί προς τα εκεί πάει...) οπότε το κόβω εδώ
    provlimata me tin astinomia aftin ka8 aftin den exoume me tous tropous tis exoume
    afto to peristatiko me to koritsaki ine ena posa den exoun vgi stin fora?

ine pote dinaton na vgazoun ena karo pedakia pou gia logous anergias ke mourlas me tis mixanes vrikan stin astinomefsi tis xoras mou tropo na ektonononte stin ousia

tsampa mixanes tsampa kafsimo tsampa ola, xalia ekpedefsi ke mia ef8ini pou mpori na apovi mirea

ine dinaton i kavla gia kagkouries na ine arketi gia na vgis ston dromo na odigas san epagkelma?

me pia empiria tous empistevonte mixanes meta apo papakia emena me exi kopsi krios idrotas arketes fores me tis vlakies pou kanoun stous dromous

ke oloi aftoi vgenoun stous dromous ke den kanoun peripolia vlakies kanoun ke mazevonte san tis katines opou vroun ke milane gia mixanes ke onirevonte kontres ke super spor mixanakia

foveri omada

i den tous ixa mia ora pano apo tin mixani mou na tin 8avmazoun ke na me rotane pos ekino ke pos aftos ke na goustaroun ke oute elenxo oute tipota foeri astinomia kavlomeni kontrakides sta onira tous
    ti na leme tora...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Επέστρεψε το μοτο επέστρεψε και ο άφρο με τις παπαρόλες του. Σταμάτα ρε τις βλακείες, κλείσε τον υπολογιστή και ξεκίνα πλέξιμο. Μία όψη μία ανάποδη. Σε 3 - 4 ώρες θα σου έχουν φύγει τα νεύρα και δεν θα θες να σκοτώσεις κανέναν, αααα και θα σου μείνουν και οι κάλτσες που θα πλέξεις

Παπάρα

re si gia kane mou to liana afto me tin anapodi opsi den mou vgeni
    pos diladi na girizo to plexto apo tin anapodi?
    me exis mperdepsi leme kana manual exis?
    afrotwin

παιδια εχω ακουσει για το συμβαν , εδω διαβασα τις 3 πρωτες σελιδες και μετα ''χαθηκα''....

..οτι φταινε αποκλειστικα και ΜΟΝΟ οι γονεις το ειπε κανεις η ειμαι ο πρωτος που το λεει?

....γιατι μονο οι γονεις του κοριτσιου φταινε , δεν ξερω κατα ποσο γινομαι κατανοητος.....

Κριμα για το παιδακι.......
    ενα γ@μοτροχαιο ηταν και τιποτα παραπανω , ευκαιρια για τους τσιγγανους να κανουν ξεσηκωμο....(κατι που με βαζει σε εντονες σκεψεις οτι οι γιουφτοι αδραξαν ευκαιρια για χρημα και λοιπες διεκεδικησεις...)

ενας οποιοσδηποτε αλλος γονιος αν χτυπαγε το παιδι του καποιο αυτοκινητο η μοτοσυκλετα θα ειχε πεθανει απο τις τυψεις του επειδη δεν το ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.....

........Τωρα και εμεις να λεμε μ@λακιες επειδη ειμαστε αναρχοκομουνιστοεπαναστατες και δεν χωνευουμε τους μπατσους παραπαει.......
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    φιλε μου βυσμα δεν παιζει!
    μονο στις εξετασεις και καλα τις ψυχοτεχνικες η στα αθληματα.
    στα μορια δεν μπορει κανεις να βαλει παραπανω και οσοι το κανανε με πλαστα πτυχια και αλλαγμενα απολυτηρια απλα εχουν πιαστει μετα απο μεγαλη ερευνα! δεν παιζει κανεις το κεφαλι του ετσι ωστε να βολεψει καποιον στο δημοσιο. ειδικα σε διαδικασια που οτι κι αν κανεις διασταυρωνεται και αποδεικνυεται!

οσο για τον παλικαρο που απλα βγαζει χολη...δεν πειραζει! προβλημα του
    Βύσμα ανέκαθεν έπαιζε και παντού!Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν το ξέρω οπότε δεκτή η αποψή σου αν και με κάποιες αμφιβολιές(στην ελλάδα ζούμε!! )
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    παιδια εχω ακουσει για το συμβαν , εδω διαβασα τις 3 πρωτες σελιδες και μετα ''χαθηκα''....

..οτι φταινε αποκλειστικα και ΜΟΝΟ οι γονεις το ειπε κανεις η ειμαι ο πρωτος που το λεει?

....γιατι μονο οι γονεις του κοριτσιου φταινε , δεν ξερω κατα ποσο γινομαι κατανοητος.....

Κριμα για το παιδακι.......
    ενα γ@μοτροχαιο ηταν και τιποτα παραπανω , ευκαιρια για τους τσιγγανους να κανουν ξεσηκωμο....(κατι που με βαζει σε εντονες σκεψεις οτι οι γιουφτοι αδραξαν ευκαιρια για χρημα και λοιπες διεκεδικησεις...)

ενας οποιοσδηποτε αλλος γονιος αν χτυπαγε το παιδι του καποιο αυτοκινητο η μοτοσυκλετα θα ειχε πεθανει απο τις τυψεις του επειδη δεν το ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.....

........Τωρα και εμεις να λεμε μ@λακιες επειδη ειμαστε αναρχοκομουνιστοεπαναστατες και δεν χωνευουμε τους μπατσους παραπαει.......
    afto ine ena simperasma pou evgales me to opio skeptiko exis
    ama itane diko sou to pedi 8a mas tragoudages alo tragoudi

ase ama itane kori tou pagkalou 8a pigene oloi i omada dias gia kima ston xasapi...
    ola exoun piotites posotites ke mpla mpla

kanis den edose se kanenan dia to dikeoma na odigai anekselenkta mesa se polis

gia na min prolavenis na stamatisis pas xoris oratotita ke me pola parapano apo oti prepi min parami8iazeste
    afrotwin

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

provlimata me tin astinomia aftin ka8 aftin den exoume me tous tropous tis exoume
    afto to peristatiko me to koritsaki ine ena posa den exoun vgi stin fora?

ine pote dinaton na vgazoun ena karo pedakia pou gia logous anergias ke mourlas me tis mixanes vrikan stin astinomefsi tis xoras mou tropo na ektonononte stin ousia

tsampa mixanes tsampa kafsimo tsampa ola, xalia ekpedefsi ke mia ef8ini pou mpori na apovi
    mirea

ine dinaton i kavla gia kagkouries na ine arketi gia na vgis ston dromo na odigas san epagkelma?

me pia empiria tous empistevonte mixanes meta apo papakia emena me exi kopsi krios idrotas arketes fores me tis vlakies pou kanoun stous dromous

ke oloi aftoi vgenoun stous dromous ke den kanoun peripolia vlakies kanoun ke mazevonte san tis katines opou vroun ke milane gia mixanes ke onirevonte kontres ke super spor mixanakia

foveri omada

i den tous ixa mia ora pano apo tin mixani mou na tin 8avmazoun ke na me rotane pos ekino ke pos aftos ke na goustaroun ke oute elenxo oute tipota foeri astinomia kavlomeni kontrakides sta onira tous
    ti na leme tora...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ανεβασε ποστ παλικαρι μου! εδω υπαρχει και ενας σεβασμος προς το κοριτσακι!

ξεκολλα πια!

ανεβασε ενα ποστ στις αντιπαραθεσεις και τελειωνει εκει το πραγμα...η μαλλον αρχιζει

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    ανεβασε ποστ παλικαρι μου! εδω υπαρχει και ενας σεβασμος προς το κοριτσακι!

ξεκολλα πια!

ανεβασε ενα ποστ στις αντιπαραθεσεις και τελειωνει εκει το πραγμα...η μαλλον αρχιζει
    den exo na po tipota alo i diades ine gia klotses
    ke sta 5 koritsakia ke 7 agorakia tipota giagioules kana papou 8a imaste edo ke 8a leme xazomares gia mia omadas vlakias

ke ante gia
    afrotwin

afto ine ena simperasma pou evgales me to opio skeptiko exis
    ama itane diko sou to pedi 8a mas tragoudages alo tragoudi

ase ama itane kori tou pagkalou 8a pigene oloi i omada dias gia kima ston xasapi...
    ola exoun piotites posotites ke mpla mpla

kanis den edose se kanenan dia to dikeoma na odigai anekselenkta mesa se polis

gia na min prolavenis na stamatisis pas xoris oratotita ke me pola parapano apo oti prepi min parami8iazeste
    δεν σε διαβαζω ρε φιλε.....πατησα quote να στο πω να το ξερεις.
    ...μπορει να εχεις δικιο , μπορει και οχι...αν ηξερα τι εγραψες θα σου ελεγα με βεβαιοτητα....
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή τη

den exo na po tipota alo i diades ine gia klotses
    ke sta 5 koritsakia ke 7 agorakia tipota giagioules kana papou 8a imaste edo ke 8a leme xazomares gia mia omadas vlakias

ke ante gia
    Οι γενικεύσεις δεν ισχύουν πουθενά και σε κάμία περίπτωση...Σε όποια δουλειά και να κοιτάξεις υπάρχουν κάποιοι που κάνουν την δουλειά τους και κάποιοι που δεν την κάνουν! Τώρα στο δημόσιο δυστυχώς, το ποσοστό αυτών που δεν κάνουν την δουλειά τους είναι πολύ μεγαλύτερο...

Βέβαια θα συμφωνήσω με το παραπάνω post σου ότιείμαστε έξω απ' το χορό και τα λέμε όλοι καλά αλλά θα ήταν άλλες οι αντιδράσεις μας αν ήταν το δικό μας παιδί

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos

Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

to na anevazoune anideous stis mixanes ke na tous vgazoune ston dromo na pezoun tous serifides den exi kapia skopimotita? min ta vlepete ola me to di8en dikeo iparxoun ef8ines ke prepi na apodo8oun ke koloi prepi na kopoun ke otan pe8eni ena pedi kalitera na kanete isixia
    i poles kouventes ine adikia xa8ike zoi edo pera den patise ntomata...

ke an iparxi 8eos aftoi i diades prepi na pane spiti tous arketa mas ta priksane

+οσα θες,να πανε σπιτι τους τα παλιοβλαχαδερα καθε μερα βαζουν κοντρες εξω απο το σπιτι μου με τα βαρκαντερο,ερε τι πληρωνουμε ελεος
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

re si gia kane mou to liana afto me tin anapodi opsi den mou vgeni
    pos diladi na girizo to plexto apo tin anapodi?
    me exis mperdepsi leme kana manual exis?

Όταν πλέκεις λαιμόκοψη ή γιακαδάκι ή φτέρνα στην κάλτσα, στο κλείσιμο και για μερικές σειρές (ανάλογα το μήκος που θες) πιάνεις έναν πόντο όψη τον επόμενο ανάποδη, μετά έναν πόντο όψη, τον επόμενο ανάποδη και ούτω καθ' εξής μέχρι να τελειώσεις. Θα σου στείλω με π.μ. φωτό αν δεν κατάλαβες. Έχω και σχεδιάκια, ζακάρ κλπ. Ότι θες πες μου, τι διάολο φόρουμ είμαστε.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Όταν πλέκεις λαιμόκοψη ή γιακαδάκι ή φτέρνα στην κάλτσα, στο κλείσιμο και για μερικές σειρές (ανάλογα το μήκος που θες) πιάνεις έναν πόντο όψη τον επόμενο ανάποδη, μετά έναν πόντο όψη, τον επόμενο ανάποδη και ούτω καθ' εξής μέχρι να τελειώσεις. Θα σου στείλω με π.μ. φωτό αν δεν κατάλαβες. Έχω και σχεδιάκια, ζακάρ κλπ. Ότι θες πες μου, τι διάολο φόρουμ είμαστε.

Χριστός κι απόστολος!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή τη

Χριστός κι απόστολος!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τι γελά ρε?????

Μάθε τέχνη κι άστηνε λέγανε οι παλιοί και είχανε δικιο. Τώρα στις δύσκολες μέρες του ΔΝΤ όταν δεν έχω δουλειά σαν πληροφορικάριος, θα βουτάω τις βελόνες και το κουβάρι και θα πλέκω κατά παραγγελία. Κουτσά στραβά ένα μεροκαματάκι (μαύρο) θα το βγάζω. Έτσι λοιπόν κι επειδή το πλέξιμο είναι χαλαρωτικό, συμβούλεψα και τον άφρο για να του φύγουν τα πολλά νεύρα.

Τσογλάνια ρε πστμ, δεν καταλαβαίνουν τπτ.

:rotflmao: :rotflmao:

Πάρτε και βίντεο.
    http://www.ftiaxto.gr/content/view/128/

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2013, 18:01
  2. Το νέο που έρχεται από παλιά
    από alres στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2010, 10:07
  3. Αν θέλω να αλλαω όλα τα πλαστικά σε Crypton R ( το πρώτο) πού κοιτάω από Αθήνα?
    από schumifer στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 02:59
  4. Καθε χωρα με το προεδρο που της αξιζει...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 12:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF