Ενα συγγνώμη αν το έχετε δεί και ξανά δεί κάποιοι, πολυσυζητημένο θέμα...Όμως μας αφορά όλους και πιστεύοντας πως έστω και 1 να ευαισθητοποιηθεί κάνουμε δουλεία και το παραθέτω.
http://www.youtube.com/watch?v=A18SS3Pn-yM
![]()
![]()
![]()
Ενα συγγνώμη αν το έχετε δεί και ξανά δεί κάποιοι, πολυσυζητημένο θέμα...Όμως μας αφορά όλους και πιστεύοντας πως έστω και 1 να ευαισθητοποιηθεί κάνουμε δουλεία και το παραθέτω.
http://www.youtube.com/watch?v=A18SS3Pn-yM
![]()
![]()
![]()
Δείτε το 1ο σχόλιο του βίντεο, δυστηχώς αν δεν πάθουμε προσπερνάμε σαν κάτι "απλό" το θέμα οδική ασφάλεια.
Πάντα ικανός να περνάει μηνύματα. Έχει κάνει πολλά για την ασφάλεια στους δρόμους κι έχει καταπληκτικό χιούμορ. Μην τον δεις όμως θυμωμένο......άλλος άνθρωπος.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν ειδα κατι να κανει οταν ηταν στα πραγματα και μπορουσε!!!!!ολο μπλα μπλα μπλα!!!!
ουτε και τον ειδα να κτυπησει την γροθια του στα κοινοβουλευτικα εδρανα να περασει νομους για την ασφαλεια μου!!!!ουτε και προτοστατησε να καταργηθουν τα διοδια στην εθνικη αθηνων πατρων.....
τελος παντων....
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
............ουτε και προτοστατησε να καταργηθουν τα διοδια στην εθνικη αθηνων πατρων.....
τελος παντων....
Μένω σε αυτό και ρωτάω, τι να κάνει όταν υπάρχουν ειλημένες αποφάσεις από πολιτικούς πολιτικούς που ξέρουν να ελίσσονται και είναι μια ζωή πολιτικοί???? Θα τον τρώγανε ζωντανό, ο άνθρωπος να οδηγάει γρήγορα ξέρει δεν είναι λαμόγιο (απ' όσο ξέρω).
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+600 Δεν τον κρινουμε σαν "βουλευτή" Ισα - ίσα που παίρνει τα σχολεία παραμάζομα και δίνει στους νέους τα κίνητρα μπάς και μάθουν ή κατανοήσουν κάτι σε ότι αφορά την οδιγική παιδεία που πρέπει να έχουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μένω σε αυτό και ρωτάω, τι να κάνει όταν υπάρχουν ειλημένες αποφάσεις από πολιτικούς πολιτικούς που ξέρουν να ελίσσονται και είναι μια ζωή πολιτικοί???? Θα τον τρώγανε ζωντανό, ο άνθρωπος να οδηγάει γρήγορα ξέρει δεν είναι λαμόγιο (απ' όσο ξέρω).
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
+600 Δεν τον κρινουμε σαν "βουλευτή" Ισα - ίσα που παίρνει τα σχολεία παραμάζομα και δίνει στους νέους τα κίνητρα μπάς και μάθουν ή κατανοήσουν κάτι σε ότι αφορά την οδιγική παιδεία που πρέπει να έχουμε.
συμφωνω μαζι σας!!!!στο λεγε λεγε ειναι καλος!!!!οταν του δωθηκε η ευκαιρια να αλλαξει τα πραγματα δεν εκανε κατι ....στα εργα μηδεν!!!
ακομα και με μια ηχηρη παρετηση του στα θεματα οδικης ασφαλειας απο βουλευτης αφου δεν μπορουσε να κανει κατι θα ηταν προτομοτερη απο το να μην ξαναβγει γιατι απογοητευσε τους ψυφοφορους του!!!!
εγω ναι τον κρινω και ως βουλευτη και το τι εκανε αφου αυτο ευαγγελιζοταν για να βγει βουλευτης!!!
τωρα ως προ το οτι κανει διαλεξεις για την ασφαλεια μας το βλεπω υποκριτικο για μενα μιλω παντα η αν σκεφθω πιο πονηρα ως πελοποννησιος θα υπαρχει καμια οργανωση μη κυβερνιτικη απο πισω με καποιο κονδυλιο ισως....!!!!!
καλαματιανος
Απ΄όσο γνωρίζω ο Ιαβέρης δεν έχει υπάρξει βουλευτής...
Μήπως τον μπερδεύετε με τον Άρη Σταθάκη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
α,να γεια σου...
βουλευτη ακουω...και βουλευτη δεν βλεπω...
καλα τα λεει και μαλιστα σε ενα σχολειο που εχει παραδοση σε "μ@λακισμενα-οδηγους αγωνων"...![]()
![]()
![]()
Σε αυτα που λεει ο Ιαβερης εχει σιγουρα δικιο αλλα προσωπικα πιστευω οτι τα λεει λιγο οτι να ναι.Βριζει αυτους που δεν φορανε κρανος,τον αλλον που του ειπε οτι τον αντιγραφουν οι πιτσιρικαδες.Δηλαδη αυτος που ακουει απο κατω και δεν φοραει κρανος και ειναι απο αυτους που λενε στους φιλους "μην βαλεις γιατι θα σε κοιροιδευω" θα πειστει οταν ακουει τον Ιαβερη να τον λεει βλακα?Σιγουρα δεν ειναι και οτι πιο απλο να αλλαξεις τα μυαλα ενος πιτσιρικα αλλα τουλαχιστον κανε μια σοβαρη αιτιολογηση,ετσι θα μου τα λεγε και ο πατερας μου,και απο πεισμα και μονο που μου την λεει θα τον εγραφα.Σε μια φαση το βρισκει και παει να επιχειρηματολογησει και σε αλλη το χανει.Επισης καλα ολα αυτα,αλλα ο Ιαβερης οταν οδηγαει παραμενει παντοτε κατω απο το οριο των 130?Μπορει να ακουγεται υπερβολη αλλα οταν το οριζει ο νομος και θες να ονομαζεσαι δασκαλος σε τετοια θεματα και να οργανωνεις σεμιναρια πρεπει να εισαι υποδειγμα.Στην ουσια της διαλεξης σαφως και δεν διαφωνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
εχεις δικιο για τον σταθακη ελεγα εγω τον μπερδεψα με τον καλο ανθρωπο τον ιαβερη που ηταν οδηγος αγωνων ταχυτητας και ειχε παρει μερος στο ραλυ ακροπολης!!
+1000 + στον ιαβερη
-1000 - στον σταθακη
συγνωμη βρε παιδια ανθρωποι ειμαστε ,λαθοι κανουμαι!!!!!!!
καλαματιανος
Χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά (τεσπα την τελευταία που μιλήσαμε από κοντα ήταν πριν 24 χρόνια στον Μπέμπη), είμαι (σχεδόν) σίγουρος ότι όταν οδηγά σε δημόσιους δρόμους, τηρεί τα όρια ωσάν εντολή θεού.
Το έκανε τότε, που ήταν πιο νέος και με πιο "θερμό κεφάλι".
Και μπράβο του που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει ζωές.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Φίλε μου διαφωνώ για την κρίση σου για τον Σταθάκη. Ως βουλευτής έκανε πολλές προσπάθειες για την οδική ασφάλεια. Ήταν πρόεδρος της επιτροπής για την οδική ασφάλεια (επί ΝΔ) και κατήγγειλε ότι τα περισσότερα μέλη της επιτροπής ήταν άσχετα με το θέμα και στις 4- 5 συνεδριάσεις που συγκάλεσε δεν ήρθε σχεδόν κανένας, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
εχεις δικιο για τον σταθακη ελεγα εγω τον μπερδεψα με τον καλο ανθρωπο τον ιαβερη που ηταν οδηγος αγωνων ταχυτητας και ειχε παρει μερος στο ραλυ ακροπολης!!
+1000 + στον ιαβερη
-1000 - στον σταθακη
συγνωμη βρε παιδια ανθρωποι ειμαστε ,λαθοι κανουμαι!!!!!!!
Έκανε και άλλες προσπάθειες, αλλά δεν ήταν γνήσιο τέκνο του κομματικού μηχανισμού ούτε έπαιζε πολιτικά παιχνίδια. Ο λαός αναγνώρισε τις προσπάθειές του με το να μην τον εκλέξει ξανά στην βουλή προτιμώντας τα λαμόγια και τους γόνους πολιτικών οικογενειών.
Επίσης ήταν ένας από τους δύο νομίζω που αγόρασε prius όταν η βουλή αποφάσισε να έχουν οι βουλευτές υβριδικά αυτοκίνητα, την ώρα που οι "οικολόγοι" συνάδελφοί του έπαιρναν τα lexus των 70.000?.
Αυτά όλα τα λέω ενώ δεν είμαι καθόλου ΝΔ, ίσα ίσα που τη σιχαίνομαι κιόλας.
Ωραια τα λεει τον εχω ακουσει και απο κοντα αλλα...παντα υπαρχει ενα αλλα..
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σιχάθηκα τους αυτόκλητους σωτήρες και τους εκ του ασφαλούς επαναστάτες!
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll