Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Τι γελά ρε?????

Μάθε τέχνη κι άστηνε λέγανε οι παλιοί και είχανε δικιο. Τώρα στις δύσκολες μέρες του ΔΝΤ όταν δεν έχω δουλειά σαν πληροφορικάριος, θα βουτάω τις βελόνες και το κουβάρι και θα πλέκω κατά παραγγελία. Κουτσά στραβά ένα μεροκαματάκι (μαύρο) θα το βγάζω. Έτσι λοιπόν κι επειδή το πλέξιμο είναι χαλαρωτικό, συμβούλεψα και τον άφρο για να του φύγουν τα πολλά νεύρα.

Τσογλάνια ρε πστμ, δεν καταλαβαίνουν τπτ.

:rotflmao: :rotflmao:

Πάρτε και βίντεο.
    http://www.ftiaxto.gr/content/view/128/
    ωχ, μιας και προς αυτόν τον τομέα κινούμαι κι εγώ λες να μάθω κανένα βελονάκι? Έχει και η γιαγιά μου μια ραπτομηχανή(κανονική όχι με ρόδες:rotflmao: :rotflmao: ) λες να την τσιμπήσω και να πιάσω δουλειά?
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
    ωχ, μιας και προς αυτόν τον τομέα κινούμαι κι εγώ λες να μάθω κανένα βελονάκι? Έχει και η γιαγιά μου μια ραπτομηχανή(κανονική όχι με ρόδες:rotflmao: :rotflmao: ) λες να την τσιμπήσω και να πιάσω δουλειά?

δεν είναι κακό κι έχουν και καλές τιμές στην αγορά λόγω χειροποίητου τα πλεχτά σήμερα.

Εγώ κεντάω κι όλας, τσεβρεδάκια, σεμενάκια, Λευκαδίτικο, φουσκωτό, σταυροβελονιά, κομποβελονιά. Αμέ

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Όταν πλέκεις λαιμόκοψη ή γιακαδάκι ή φτέρνα στην κάλτσα, στο κλείσιμο και για μερικές σειρές (ανάλογα το μήκος που θες) πιάνεις έναν πόντο όψη τον επόμενο ανάποδη, μετά έναν πόντο όψη, τον επόμενο ανάποδη και ούτω καθ' εξής μέχρι να τελειώσεις. Θα σου στείλω με π.μ. φωτό αν δεν κατάλαβες. Έχω και σχεδιάκια, ζακάρ κλπ. Ότι θες πες μου, τι διάολο φόρουμ είμαστε.

Έχεις αρχίσει να με τρομάζεις ρε μάγκα!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    sta arxid@@ mas

to 8ema ine oti aftoi pou apokaloume giftous prepi na vgoun me tin karampina ke na ksekanoun kana dio diades na telionoume

ta pola logia ine ftoxia

an itane diko mou to pedi 8a ksekana mia ntouzina apo daftous

ke kofte tin propaganda gia tous mpatsous edo mesa min fortoso
    κανoνισε να τα πατησεις και να πονας!!!
    αν αφηνες καθε μερα το παιδακι σου στο δρομο με κινδυνο να το πατησει κανα αυτοκινητο εγω αν ημουν εισαγγελεας θα σε ειχα μπακγλαρωσει για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο!!!
    αραγε ποσες φορες θα την ειχε γλυτωσει το παιδακι απο τα αυτοκινητα ???
    οσο το αλλο που λες δεν πρεπει να στεκεις καλα μου φενετε που λες οτι αν ησουν γυφτος θα ειχες καθαρισει κανα δυο ΔΙΑ...δηλαδη αν ηταν υδραυλικος ο οδηγος τι θα ειχες καθαρισει?αυτα που λες απο την λεκανη?

κριμα το κοριτσακι!!!!! κριμα......
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

an ixes pio poli mialo 8a se epiane ponokefalos
    8a sou pieze to kranio
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke 8a mou klasete te parte fora

προσεχε ρε παιδακι μου ,μπορει να διαβαζει ο πατερας σου εδω μεσα και να γραφει μην τον βριζεις!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

provlimata me tin astinomia aftin ka8 aftin den exoume me tous tropous tis exoume
    afto to peristatiko me to koritsaki ine ena posa den exoun vgi stin fora?

ine pote dinaton na vgazoun ena karo pedakia pou gia logous anergias ke mourlas me tis mixanes vrikan stin astinomefsi tis xoras mou tropo na ektonononte stin ousia

tsampa mixanes tsampa kafsimo tsampa ola, xalia ekpedefsi ke mia ef8ini pou mpori na apovi mirea

ine dinaton i kavla gia kagkouries na ine arketi gia na vgis ston dromo na odigas san epagkelma?

me pia empiria tous empistevonte mixanes meta apo papakia emena me exi kopsi krios idrotas arketes fores me tis vlakies pou kanoun stous dromous

ke oloi aftoi vgenoun stous dromous ke den kanoun peripolia vlakies kanoun ke mazevonte san tis katines opou vroun ke milane gia mixanes ke onirevonte kontres ke super spor mixanakia

foveri omada

i den tous ixa mia ora pano apo tin mixani mou na tin 8avmazoun ke na me rotane pos ekino ke pos aftos ke na goustaroun ke oute elenxo oute tipota foeri astinomia kavlomeni kontrakides sta onira tous
    ti na leme tora...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    βρε συ μαθε να γραφεις ελληνικα,εστω και με ορθογραφικα και εγω κανω γιατι ο δασκαλος μου ειχε βγαλει μονο το σχολαρχειο και δεν μουμαθε περισσοτερα αλλα τουλαχιστον δεν θα κουραζομαι να σε αποκρυπτογραφω!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    -μο μιμη το παιδι μας επεσε στον υπονομο!
    -μο δεν πειραζει θα κανουμε αλλο!

κριμα,κριμα το κοριτσακι

Παλαιό μέλος
    παιδια ας το σταματησουμε εδω και ας συμφωνησουμε οτι ακομα κ στον ροσι μπορει να συμβει κατι αναλογο
    ολοι κυκλοφορουμε στον δρομο,πρεπει να εχουμε ολοι το νου μας ειτε καβαλαμε μηχανη,αυτοκινητο ειτε ημαστε με τα ποδια

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
    παιδια ας το σταματησουμε εδω και ας συμφωνησουμε οτι ακομα κ στον ροσι μπορει να συμβει κατι αναλογο
    ολοι κυκλοφορουμε στον δρομο,πρεπει να εχουμε ολοι το νου μας ειτε καβαλαμε μηχανη,αυτοκινητο ειτε ημαστε με τα ποδια

ο ροσσι κυκλοφορει με σκουτερ
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

αφηστε τον,μην του μιλατε.
    στραβωθηκα μεχρι να αποκρυπτογραφησω τα κειμενα του κ τελικα νευριασα με τον τροπο και τη λογικη του.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Η υπομονή μου έχει όρια.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ Κ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ Η ΜΗ? ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Κ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ? Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ Κ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ?? ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ Ν ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ, (ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΟΥΝ
    PLAYING WITH US.. ALWAYS DANGEROUS

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2013, 18:01
  2. Το νέο που έρχεται από παλιά
    από alres στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2010, 10:07
  3. Αν θέλω να αλλαω όλα τα πλαστικά σε Crypton R ( το πρώτο) πού κοιτάω από Αθήνα?
    από schumifer στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 02:59
  4. Καθε χωρα με το προεδρο που της αξιζει...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 12:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF