Έχουμε κανέναν άλλο να φωνάζει στην Ελλάδα; Έστω όπως ο Ιαβέρης;Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Σιχάθηκα τους αυτόκλητους σωτήρες και τους εκ του ασφαλούς επαναστάτες!
Έχουμε κανέναν άλλο να φωνάζει στην Ελλάδα; Έστω όπως ο Ιαβέρης;Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Σιχάθηκα τους αυτόκλητους σωτήρες και τους εκ του ασφαλούς επαναστάτες!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μην ψάχνεις το τι βλέπεις. Από παλιότερες συζητήσεις έχεις δείξει ότι ψάχνεις το τι πραγματικά υπάρχει. Προσωπικά έχοντας δει/ακούσει τη μάνα και ιδρύτρια του ΙΟΑΣ 'Παύλος Μυλωνάς" να προσπαθεί με την πλέον καλή πρόθεση, να πείσει το ακροατήριο (ηλικίας από 18 έως 40 ετών) να δώσει βαρύτητα στην οδική ασφάλεια για να μην χαθούν άλλα παιδιά σαν το δικό της και εν συνεχεία τον εν λόγω κύριο να προσπαθεί -κατά τη γνώμη μου- να καπηλευθεί το αίμα αδικοχαμένων παιδιών, αισθάνθηκα πολλά συναισθήματα, στο σύνολό τους άσχημα.
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Συμφωνω φιλε...μακαρι να ειχαμε κι αλλους σαν τον Σταθακη...τιμιος ανθρωπος....και εβγαινε χωρις να ξοδευει 500000? σε καθε εκστρατεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Φίλε μου διαφωνώ για την κρίση σου για τον Σταθάκη. Ως βουλευτής έκανε πολλές προσπάθειες για την οδική ασφάλεια. Ήταν πρόεδρος της επιτροπής για την οδική ασφάλεια (επί ΝΔ) και κατήγγειλε ότι τα περισσότερα μέλη της επιτροπής ήταν άσχετα με το θέμα και στις 4- 5 συνεδριάσεις που συγκάλεσε δεν ήρθε σχεδόν κανένας, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.
Έκανε και άλλες προσπάθειες, αλλά δεν ήταν γνήσιο τέκνο του κομματικού μηχανισμού ούτε έπαιζε πολιτικά παιχνίδια. Ο λαός αναγνώρισε τις προσπάθειές του με το να μην τον εκλέξει ξανά στην βουλή προτιμώντας τα λαμόγια και τους γόνους πολιτικών οικογενειών.
Επίσης ήταν ένας από τους δύο νομίζω που αγόρασε prius όταν η βουλή αποφάσισε να έχουν οι βουλευτές υβριδικά αυτοκίνητα, την ώρα που οι "οικολόγοι" συνάδελφοί του έπαιρναν τα lexus των 70.000?.
Αυτά όλα τα λέω ενώ δεν είμαι καθόλου ΝΔ, ίσα ίσα που τη σιχαίνομαι κιόλας.
Keep on rocking in a free world !!!
Ως σύλογος σκεφτόμαστε κάποτε να κάνουμε μια ημερίδα οδικής ασφάλειας στην επαρχία, ζητήσαμε από Σταθάκη-Ιαβέρη κάποιες πληροφορίες για να έρθουν.
Δεν ζήτησαν ούτε 1? παραπάνω, αν και το προτείναμε, μόνο τα έξοδα τους.
Μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση και οι δύο, μόνο ο Ιαβέρης από το λίγο που μιλήσαμε στο τηλέφωνο συνέχισε να δίνει την εντύπωση του απόλυτου.
Ας είναι κι έτσι, έχει προσφέρει πολλά. Μακάρι κι εμείς να προσφέραμε τόσα.
Τελικά να υπάρχει ή να μην υπάρχει Ιαβέρης κατά την γνώμη σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Μην ψάχνεις το τι βλέπεις. Από παλιότερες συζητήσεις έχεις δείξει ότι ψάχνεις το τι πραγματικά υπάρχει. Προσωπικά έχοντας δει/ακούσει τη μάνα και ιδρύτρια του ΙΟΑΣ 'Παύλος Μυλωνάς" να προσπαθεί με την πλέον καλή πρόθεση, να πείσει το ακροατήριο (ηλικίας από 18 έως 40 ετών) να δώσει βαρύτητα στην οδική ασφάλεια για να μην χαθούν άλλα παιδιά σαν το δικό της και εν συνεχεία τον εν λόγω κύριο να προσπαθεί -κατά τη γνώμη μου- να καπηλευθεί το αίμα αδικοχαμένων παιδιών, αισθάνθηκα πολλά συναισθήματα, στο σύνολό τους άσχημα.
![]()
Ενώ ο τρόπος που μας περνάν τα μυνήματα οι δικοί μας Μιχάλη είναι καλύτερος;; Από σχολές οδηγών κτλ.; Κατά την γνώμη μου πάντα, τα λέει μια χαρά με την σκληρή πραγματικότητα. Σε ότι αφορά αν ο ίδιος τηρεί και σέβεται τον ΚΟΚ, δεν νομίζω ένας άνθρωπος με εκατοντάδες συμμετοχές σε sprints, χωμάτινα, κτλ. να έχει ανάγκη να τρέξει στην Εθνική.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Σε αυτα που λεει ο Ιαβερης εχει σιγουρα δικιο αλλα προσωπικα πιστευω οτι τα λεει λιγο οτι να ναι.Βριζει αυτους που δεν φορανε κρανος,τον αλλον που του ειπε οτι τον αντιγραφουν οι πιτσιρικαδες.Δηλαδη αυτος που ακουει απο κατω και δεν φοραει κρανος και ειναι απο αυτους που λενε στους φιλους "μην βαλεις γιατι θα σε κοιροιδευω" θα πειστει οταν ακουει τον Ιαβερη να τον λεει βλακα?Σιγουρα δεν ειναι και οτι πιο απλο να αλλαξεις τα μυαλα ενος πιτσιρικα αλλα τουλαχιστον κανε μια σοβαρη αιτιολογηση,ετσι θα μου τα λεγε και ο πατερας μου,και απο πεισμα και μονο που μου την λεει θα τον εγραφα.Σε μια φαση το βρισκει και παει να επιχειρηματολογησει και σε αλλη το χανει.Επισης καλα ολα αυτα,αλλα ο Ιαβερης οταν οδηγαει παραμενει παντοτε κατω απο το οριο των 130?Μπορει να ακουγεται υπερβολη αλλα οταν το οριζει ο νομος και θες να ονομαζεσαι δασκαλος σε τετοια θεματα και να οργανωνεις σεμιναρια πρεπει να εισαι υποδειγμα.Στην ουσια της διαλεξης σαφως και δεν διαφωνω.
πολύ καλός ο Ιαβέρης. Απόλυτος ναι, αυστηρός όσο δεν πάει και μην τον δεις να θυμώνει όπως είπε και ο vaska. Ξέρει ότι απευθύνεται στον μέσο έλληνα για αυτό και χρησιμοποιεί την γλώσσα αυτή όπως και σκληρές εικόνες μήπως μέσω του φόβου πάρουμε την οδήγηση στα σοβαρά. Ανιδιοτελής προσπάθεια, μην κρίνουμε τα πάντα γρήγορα. Στο κάτω κάτω μακάρι να τον πληρώνουνε. Για να συνεχίσει το έργο του. Πάει σε σχολεία, σε στρατόπεδα κ σε πανεπιστήμια
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...