ε ενταξει,οχι και τρεμε bonnevile...
μη λεμε και και οτι θεμε τωρα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Tα καφασάκια δεν χαλάνε λέμε.![]()
ναι, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Tα καφασάκια δεν χαλάνε λέμε.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dekaoxtouros
Εχουμε και τιμη πλεον.....
8990...
αχχχαχχχ
ααχαχχχχχ χααχχχ
αχαχχαχαχαχχαχχχαχχχχχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι γελάς ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
αχχχαχχχ
ααχαχχχχχ χααχχχ
αχαχχαχαχαχχαχχχαχχχχχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είναι ελάχιστα ακριβότερο από το υπέρτατο Vstrom 650......
Ενώ : BONNEVILLE T100 EFI 10.390?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Ναι αλλά και με 9 χιλιάρικα...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Παραγκείλτε μου 5-6.. ευκαιρία λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ναι αλλά και με 9 χιλιάρικα...5600 stock το ER-6 9000 αυτό.. είπαμε κλασσικό αλλά όχι και να μας !@#%@%..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Και τι σχέση εχει το πλαστικό ER6 με αυτη την μοτοσυκλέτα? Τι συγκρίνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Παραγκείλτε μου 5-6.. ευκαιρία λέμε..5600 stock το ER-6 9000 αυτό.. είπαμε κλασσικό αλλά όχι και να μας !@#%@%..
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Η moto guzzi έχει βγάλει προσφορά πλέον το breva 750 με 5990.. Συγκρίνω κόστος κατασκευής και τεχνικά χαρακτηριστικά.. Πανέμορφο και φυσικά θα το προτιμούσα.. αλλά να πληρώσω ένα δικύλινδρο γυμνό με ταμπούρα και 60 άλογα 9000?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Και τι σχέση εχει το πλαστικό ER6 με αυτη την μοτοσυκλέτα? Τι συγκρίνεις?![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αν σε ενδιαφέρει το κλασσικό look, το βάψιμο, το φινίρισμα, τα μεταλλικά φτερά, τα μεταλλικά πλαινά καπάκια (ναι τετοια εχει), το σύστημα κίνησης του εκκεντροφορου με κωνικά γρανάζια κλπ κλπ ισως το προτιμούσες. Ολα αυτα εχουν ενα κόστος φυσικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Η moto guzzi έχει βγάλει προσφορά πλέον το breva 750 με 5990.. Συγκρίνω κόστος κατασκευής και τεχνικά χαρακτηριστικά.. Πανέμορφο και φυσικά θα το προτιμούσα.. αλλά να πληρώσω ένα δικύλινδρο γυμνό με ταμπούρα και 60 άλογα 9000?
![]()
Αλλιώς υπαρχουν πολλά άλλα μηχανάκια με πολύ μικρότερο κόστος κατασκευής.
Το breva 750 τι το έφερες για παράδειγμα τώρα, εχεi 45 ίππους όλους κι όλους κι είναι πλαστικό γυρω γυρω, δεν εχει καμμια σχέση, ασε που είναι κι άσχημο. Να μου έλεγες το νέο V7 καπως παίζουν μαζί, αν κι είναι πολύ ψόφιο.
Αν θες να συγκρίνεις το W800 με αλλη μοτο, σύγκρινέ το με το Bonneville.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Kawasaki.gr
"Το γεγονός ότι κατασκευάζεται, εν έτη 2011, στην Ιαπωνία είναι από μόνο του
ικανό να εγγυηθεί τη αξιοπιστία και τη μακροζωία του."
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Πανέμορφο,πολύ μου αρέσει..
Οσο για τα 9 χιλιάρικα... μετά από 20 χρόνια πού θα το δείχνω στο γιό μου δέν θα έχει χάσει ούτε ψήγμα από τήν αίγλη του..
![]()
Έχω οδηγήσει πολλές φορές το W650 (το έχει φίλος). Είναι καταπληκτική μοτοσυκλέτα και το 800 θα είναι σίγουρα ακόμα καλύτερο!![]()
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire