Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τι διαφορετικό λέμε όλοι οι αποπάν δλδ;
    Το δικό μου είναι λίγο διαφορετικό αλλά δε λέω πράματα από το μυαλό μου. Εδώ μπροστά μου το χω το (παλιό) μου συμβόλαιο. Την είχα ασφαλίσει για 6000 ευρώ αλλά το συμβόλαιο αναφέρει ότι σε περίπτωση κλοπής η αξία της μοτό επανεκτιμάται βάσει των τρεχουσών τιμών. Το ήξερα πριν υπογράψω και ήξερα ότι δε θα πάρω 6000 αν μου την έκλεβαν αλλά ίσως και 1500 λιγότερα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Το δικό μου είναι λίγο διαφορετικό αλλά δε λέω πράματα από το μυαλό μου. Εδώ μπροστά μου το χω το (παλιό) μου συμβόλαιο. Την είχα ασφαλίσει για 6000 ευρώ αλλά το συμβόλαιο αναφέρει ότι σε περίπτωση κλοπής η αξία της μοτό επανεκτιμάται βάσει των τρεχουσών τιμών. Το ήξερα πριν υπογράψω και ήξερα ότι δε θα πάρω 6000 αν μου την έκλεβαν αλλά ίσως και 1500 λιγότερα...
    Άρα δεν την ασφάλισες για 6000. Την ασφάλισες για 6000 για να υπάρχει τιμή ασφαλίστρων αλλά ουσιαστικά την ασφάλισες με τις τρέχουσες τιμές...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Άρα δεν την ασφάλισες για 6000. Την ασφάλισες για 6000 για να υπάρχει τιμή ασφαλίστρων αλλά ουσιαστικά την ασφάλισες με τις τρέχουσες τιμές...
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει τρόπος να την ασφαλίσεις αλλιώς.

Αν ήταν έτσι θα την ασφαλίζαμε για 400000 ευρώ θα πληρώναμε και 20000 ευρώ ασφάλεια και την επόμενη μέρα θα την ρίχναμε κάπου στον Ατλαντικό απαιτώντας τα 400000 ποσό για το οποίο ασφαλίσαμε την μοτό μας.
    Έτσι ακριβώς μου το χε εξηγήσει και ασφαλιστής. Πραγματικά δεν ξέρω και δεν έχω ξανασχοληθεί με ασφάλειες κλοπής εδώ και 2 χρόνια. Αυτά που λέω τα λέω για συμβόλαιο με την ιντεραμερικαν προ 2ετίας και με κάθε επιφύλαξη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    η ασφαλιστικη ξερει μονο τα ανταλλακτικα της αντιπροσωπιας και αποζημειωνει μονο αυτα που εχει η μηχανη απο εργοστασιο και οχι καρμπον-καθρεπτες νικελ-πατητηρες με πασουμακια...κτλ που ο ιδιοκτητης εχει βαλει κατοπιν. ΑΥτα πανε υπερ πιστεως και πατριδας ακομα και αποδειξεις...μαρτυρες...photos αν εχεις.

Η υποχρέωση της ασφαλιστικής είναι να αποζημιώσει το όχημα με βάση την τιμή που αναφέρεται στο συμβόλαιο(παραπάνω δεν παίζει) και την τρέχουσα αξία/κατάσταση του οχήματος.Αν κάποιος τράκαρε μια μέρα πριν και του κλέψουν τα συντρίμια δεν θα πάρει μια,αν το γνωρίζει η εταιρεία βέβαια αυτό..

Σε περίπτωση που ο πελάτης έβαλε Χ εξτρά και θέλει παραπάνω κεφάλαιο κάλυψης πρέπει να το δει πραγματογνόμωνας,να συμφωνήσει σε άλλο κεφάλαιο κάλυψης και να εκδοθεί πρόσθετη πράξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking

Α δηλαδη αν την ασφαλισεις για 6000? και για καποιο λογο (πες ανεβαινει ο φορος εκτελωνισμου) ανεβαινουν οι τιμες των καινουριων, αρα και των μεταχειρισμενων και η μεση τιμη στην αγορα ειναι 6500?.
    Εχεις την ψευδαισθηση οτι θα σου δωσουν 6500???
    Τα 6000 που λεει το συμβολαιο και αν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Α δηλαδη αν την ασφαλισεις για 6000? και για καποιο λογο (πες ανεβαινει ο φορος εκτελωνισμου) ανεβαινουν οι τιμες των καινουριων, αρα και των μεταχειρισμενων και η μεση τιμη στην αγορα ειναι 6500?.
    Εχεις την ψευδαισθηση οτι θα σου δωσουν 6500???
    Τα 6000 που λεει το συμβολαιο και αν!
    Κάνεις ένα λάθος. Το ποσό που την ασφαλίζεις είναι το μέγιστο που θα πάρεις. Η μέση τιμή της αγοράς είναι πάντα προς τα κάτω.

Οι ασφαλιστικές είναι εταιρείες που θέλουν κέρδη. Όχι φιλόπτωχα τα μεία για εμάς τους εξυπνάκηδες, και μην μιλήσει κανένας γιατί θα ανοίξω τον στόμα μου.

Οι ασφαλιστικές είναι εταιρείες που θέλουν κέρδη. [...]
    Τιιιι;

Κερδη;

Πως τολμας;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγω αυτο λεω, οτι θα παρεις @@. Αλλα εφοσον η αποζημιωση γινεται ΜΟΝΟ με βαση την τιμη στην αγορα αυτη μπορει να ειναι κατω, αλλα μπορει να ειναι και πανω.

Επισης ακου κατι αλλο. Η ασφαλιστικη για να σου ασφαλισει για κλοπη θελει το τιμολογιο αγορας, ή υπευθυνη δηλωση αν ειναι μεταχειρισμενο.
    Ας πουμε οτι ενας φιλος μου, μου πουλαει ενα cbr που κανονικα κανει 7000+ για 3000. Εγω δηλαδη που εχω στην κατοχη μου κατι αξιας 7000? δεν μπορω να το ασφαλισω για την πραγματικη του αξια;;
    Δηλ αν γινει κατι θα παρω 3000?

Και αν μου το εχει χαρισει εντελως τί θα παρω 1 ? ???

Εγω αυτο λεω, οτι θα παρεις @@. Αλλα εφοσον η αποζημιωση γινεται ΜΟΝΟ με βαση την τιμη στην αγορα αυτη μπορει να ειναι κατω, αλλα μπορει να ειναι και πανω.

Επισης ακου κατι αλλο. Η ασφαλιστικη για να σου ασφαλισει για κλοπη θελει το τιμολογιο αγορας, ή υπευθυνη δηλωση αν ειναι μεταχειρισμενο.
    Ας πουμε οτι ενας φιλος μου, μου πουλαει ενα cbr που κανονικα κανει 7000+ για 3000. Εγω δηλαδη που εχω στην κατοχη μου κατι αξιας 7000? δεν μπορω να το ασφαλισω για την πραγματικη του αξια;;

Τώρα ή είσαι πραγματικά ασχετος, ή πραγματικά αφελής ή έξυπνος και μας περνάς για μαλάκες....

1. "Αλλα εφοσον η αποζημιωση γινεται ΜΟΝΟ με βαση την τιμη στην αγορα αυτη μπορει να ειναι κατω, αλλα μπορει να ειναι και πανω." Ταβανι στην αποζημίωση είναι η αναγραφόμενη στο συμβόλαιο αξία της μηχανής. Τέλος και τελεία.
    2. " Εγω δηλαδη που εχω στην κατοχη μου κατι αξιας 7000? δεν μπορω να το ασφαλισω για την πραγματικη του αξια;; Δηλ αν γινει κατι θα παρω 3000? " Αν ασφαλίσεις για κλοπή μεταχειρισμένο, την βλέπει και αξιολογεί κάποιος της ασφαλιστικής. Μετά αν συμφωνείς με την αξία που θα σου πει την ασφαλίζεις ή όχι.

Αντιληπτό;

Αν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό για το ποσό που έδωσες μάλλον θα στο ζητήσουν (εμένα μου το είχαν ζητήσει).
    Αν όχι, την ασφαλίζεις για ένα ποσό (όποιο θες πραγματικά) το οποίο θα είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ (όπως είπε και ο sniper και...όλοι) που θα μπορείς να πάρεις. Φυσικά και ΔΕΝ θα το πάρεις γιατί την ημέρα που (χτύπα ξύλο) θα στην κλέψουν η πραγματική της αξία θα εκτιμηθεί με βάσει το εγκυρότατο... μοτοτρίτη

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Τι διαφορετικό λέμε όλοι οι αποπάν δλδ;
    Το διαφορετικό ειναι πως συγχαιονται συνηθως η ασφαλιζόμενη αξία κλοπής με την παλαίωση της αξίας και των εξαρτημάτων μιας ασφάλειας αυτοκινητου/αποζημιωση/ολική/επιδιορθωση

αυτο το 10% που ειπες.... απο που και ωσπου ενα ασφαλιζομενο οχημα για κλοπη πεφτει 10% καθε χρονο;;;;;; Πολυ απλα θα πρεπει να αναμορφώνεται η ονομαστικη αξια του ασφαλιζομενου οχήματος με την υπάρχουσα αγορά....

το οτι πολλές φορες οι ασφαλιστικες δεν το υποχρεώνουν, οφειλει ο ασφαλιζόμενος να το αποσαφηνιζει καθε χρονο και να διαπραγματευεται...

αυτο μονο...
    Ban 'em all

Αν και δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου αυτα, μονο και μονο που μιλας με αυτο το υφος αρνουμαι να συνεχισω.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    oi asfalistikes eteries den einai filanthropika idrimata...
    ara otan asfalizoyn kati gia klopi me TETOIO RISKO(TO PIO EINAI TO RISKO..MH ROTHSEI KANEIS..THA KANONISO NA FAEI BAN)
    exoyne kanei toys ypologismoys toys.
    ayta ta "tha diapragmateyto toys oroys" exoyne poly plaka gia peite kiala..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Το διαφορετικό ειναι πως συγχαιονται συνηθως η ασφαλιζόμενη αξία κλοπής με την παλαίωση της αξίας και των εξαρτημάτων μιας ασφάλειας αυτοκινητου/αποζημιωση/ολική/επιδιορθωση

αυτο το 10% που ειπες.... απο που και ωσπου ενα ασφαλιζομενο οχημα για κλοπη πεφτει 10% καθε χρονο;;;;;; Πολυ απλα θα πρεπει να αναμορφώνεται η ονομαστικη αξια του ασφαλιζομενου οχήματος με την υπάρχουσα αγορά....

το οτι πολλές φορες οι ασφαλιστικες δεν το υποχρεώνουν, οφειλει ο ασφαλιζόμενος να το αποσαφηνιζει καθε χρονο και να διαπραγματευεται...

αυτο μονο...
    Το συγχαίουν οι ασφαλιζόμενοι και κατά κύριο λόγο πονηρούληδες (μεταξύ αυτών όλοι μας)

Το 10% είναι πάγια τακτική και αναγράφεται στα συμβόλαια των ασφαλιστικών. Το αν πρέπει να το ξέρει ο ασφαλιζόμενος, σιγά μην κάτσει να του το πει η ασφαλιστική. Ο ασφαλιστής του ίσως.... Αλλά το τι θα θέλαμε να γίνεται με την πραγματικότητα απέχουν.

Ο ασφαλιζόμενος δεν ξέρει τα δικαιώματά του αλλά κάθε φορά που του ακουμπανε το αγγούρι στον κώλο τα μαθαίνει... παράξενο ε;

@dmf : δεν εχει κατι το ύφος μου. Απλά σου είπα την πραγματικότητα η οποία συνήθως είναι σκληρή γιατί πολύ απλά δεν περιμένουμε ποτέ να κάτσει σε μας η στραβή...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Οπως καταλαβαινετε ειναι θεμα ασφαλιστη και στο πως θα ικανοποιησει/προστατεψει/εξηγήσει στον πελατη του....

εγω παντως που ειμαι παθων, ασφαλισα ενα μεταχειρισμενο 2ετιας σε μια αξια -35% απο την τιμη καινουργιου τοτε και -10% απο την μεση μεταχειρισμένη τιμη αγοράς αλλα μεσα στην τιμη αγοράς μου.... και οταν πανω στον χρονο μου το κλεψανε αποζημιώθηκα στο φουλ....

το 80% ηταν θεμα ασφαλιστη παντως!!
    Ban 'em all

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ
    από ggs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2010, 16:28
  2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ
    από zolotas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 14:34