Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το συγχαίουν οι ασφαλιζόμενοι και κατά κύριο λόγο πονηρούληδες (μεταξύ αυτών όλοι μας)

Το 10% είναι πάγια τακτική και αναγράφεται στα συμβόλαια των ασφαλιστικών. Το αν πρέπει να το ξέρει ο ασφαλιζόμενος, σιγά μην κάτσει να του το πει η ασφαλιστική. Ο ασφαλιστής του ίσως.... Αλλά το τι θα θέλαμε να γίνεται με την πραγματικότητα απέχουν.

Ο ασφαλιζόμενος δεν ξέρει τα δικαιώματά του αλλά κάθε φορά που του ακουμπανε το αγγούρι στον κώλο τα μαθαίνει... παράξενο ε;

@dmf : δεν εχει κατι το ύφος μου. Απλά σου είπα την πραγματικότητα η οποία συνήθως είναι σκληρή γιατί πολύ απλά δεν περιμένουμε ποτέ να κάτσει σε μας η στραβή...
    πωπω ,μωρ αδερφακι μου ,το παγκαλο μου θυμιζει η κυνικοτητα σου...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    πωπω ,μωρ αδερφακι μου ,το παγκαλο μου θυμιζει η κυνικοτητα σου...
    Είναι κυνισμός η πραγματικότητα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Είναι κυνισμός η πραγματικότητα;
    οχι οχι καθε αλλο και γω μαζι σου ειμαι(και με τον παγκαλο σε ορισμενα απο αυτα που λεει,μη πεταχτει κανενας και με πει πασοκο)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    οχι οχι καθε αλλο και γω μαζι σου ειμαι(και με τον παγκαλο σε ορισμενα απο αυτα που λεει,μη πεταχτει κανενας και με πει πασοκο)...
    ΟΚ, γιατί ορισμένες φορές νομίζω ότι πριν από λίγο κατεβήκαμε από τα δέντρα....

Το αποδίδω βέβαια στην ελλειψη εμπειρίας σε παρόμοια θέματα λογω του μικρού της ηλικίας...

ΟΚ, γιατί ορισμένες φορές νομίζω ότι πριν από λίγο κατεβήκαμε από τα δέντρα....

Το αποδίδω βέβαια στην ελλειψη εμπειρίας σε παρόμοια θέματα λογω του μικρού της ηλικίας...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Λοιπόν, πάμε μία ανακεφαλαίωση/οδηγία προς ναυτιλλομένους:

1) Εάν θέλουμε να ασφαλίσουμε για την περίπτωση κλοπής το όχημά μας, το ασφαλίζουμε τον 1ο χρόνο (αν είναι καινούργιο) στο 90% της τιμής αγοράς του (γιατί με το που θα κάνει 5 χλμ. έχει πέσει η αξία του).
    2) Κάθε επόμενο χρόνο, ζητάμε ΕΜΕΙΣ (γιατί η ασφαλιστική δε θα το προτείνει ΠΟΤΕ εκτός αν έχουμε πολύ καλό ασφαλιστή και μας το σφυρίξει που συνήθως ΔΕΝ το κάνουν γιατί αμείβονται με ποσοστό επί του ασφαλίστρου) μείωση του ασφαλιζομένου κεφαλαίου (δηλ. της "αξίας" του οχήματός μας) ώστε να συμβαδίζει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ του αξία. Ανάλογη θα είναι και η ΜΕΙΩΣΗ
    των ασφαλίστρων που καταβάλλουμε για το σκοπό αυτό.
    3) Αυτό καλό είναι να το κάνουμε ΚΑΘΕ χρόνο ή και εξάμηνο.
    4) Αν κλάπεί, θα αποζημιωθούμε για την ΤΡΕΧΟΥΣΑ αξία της, και ποτέ παραπάνω από το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Αυτά. Έλεος. Φτάνει.
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Λοιπόν, πάμε μία ανακεφαλαίωση/οδηγία προς ναυτιλλομένους:

2) Κάθε επόμενο χρόνο, ζητάμε ΕΜΕΙΣ (γιατί η ασφαλιστική δε θα το προτείνει ΠΟΤΕ εκτός αν έχουμε πολύ καλό ασφαλιστή και μας το σφυρίξει που συνήθως ΔΕΝ το κάνουν γιατί αμείβονται με ποσοστό επί του ασφαλίστρου) μείωση του ασφαλιζομένου κεφαλαίου (δηλ. της "αξίας" του οχήματός μας) ώστε να συμβαδίζει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ του αξία. Ανάλογη θα είναι και η ΜΕΙΩΣΗ
    των ασφαλίστρων που καταβάλλουμε για το σκοπό αυτό.

Αυτά. Έλεος. Φτάνει.
    ερωτηση...αυτο δεν ειναι καπως περιεργο???η εταιρια δεν θα επρεπε να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κανει απο μονη της και χωρις να με ρωτησει...και απο την στιγμη που δεν το κανει δεν μπορω να κανω μηνυση για εξαπατηση/αισχροκερδεια???το σκεπτικο ειναι αυτο....ασφαλιζω μια καινουργια μηχανη αξιας 12.000 ευρω για 11.500...τον επομενο χρονο η αξια του εχει πεσει στα 10.000...αλλα η ασφαλιστικη μου στελνει το συμβολαιο παλι με 11.500 αξια (αρα και λογικα με περισσοτερα ασφαλιστρα)...ενω ξερει οτι αν μου το κλεψουν θα μου δωσει 10.000...αυτο δεν ειναι απατη???δεν εχεις δικαιωμα να τους πας δικαστικα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ερωτηση...αυτο δεν ειναι καπως περιεργο???η εταιρια δεν θα επρεπε να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κανει απο μονη της και χωρις να με ρωτησει...και απο την στιγμη που δεν το κανει δεν μπορω να κανω μηνυση για εξαπατηση/αισχροκερδεια???το σκεπτικο ειναι αυτο....ασφαλιζω μια καινουργια μηχανη αξιας 12.000 ευρω για 11.500...τον επομενο χρονο η αξια του εχει πεσει στα 10.000...αλλα η ασφαλιστικη μου στελνει το συμβολαιο παλι με 11.500 αξια (αρα και λογικα με περισσοτερα ασφαλιστρα)...ενω ξερει οτι αν μου το κλεψουν θα μου δωσει 10.000...αυτο δεν ειναι απατη???δεν εχεις δικαιωμα να τους πας δικαστικα???

Σε ποια χώρα ζεις εσύ; Εδώ βγάινουν νόμοι που απαγορεύουν στις τράπεζες τους πληστηριασμούς ακινήτων κι εκείνες τις γράφουν στα @@ τους και τα βγάζουν στο σφυρί χωρίς να τους πειράξει τρίχα κανένας....

Σε ποια χώρα ζεις εσύ; Εδώ βγάινουν νόμοι που απαγορεύουν στις τράπεζες τους πληστηριασμούς ακινήτων κι εκείνες τις γράφουν στα @@ τους και τα βγάζουν στο σφυρί χωρίς να τους πειράξει τρίχα κανένας....
    κ@λοτράπεζες ρε πστμ....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ρε Νικο...αυτα τα ξερω...αλλα ρωταω να υπαρχει νομικο πατημα σε αυτο...αυτο με τις τραπεζες ειναι αλλη ιστορια...αλλα για αυτο ξερω οτι υπαρχει λυση....σε καποιες περιπτωσεις εστω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    κ@λοτράπεζες ρε πστμ....
    Καλά μην κοιτάς που υπάρχουν κάτι ενεχυροδανειστήρια απο την αλλοδαπή.... οι άλλες είνια γκαρχαρίες....

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Διάβασε προσεκτικά το ασφαλιστήριο (που λέει με σαφήνεια ότι ασφαλίζεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία) άλλως/εναλλακτικά δώσε δύο σκαμπίλια στον ασφαλιστή σου που δεν ήταν καλό παιδί...
    Dura lex, sed lex.

ρε Νικο...αυτα τα ξερω...αλλα ρωταω να υπαρχει νομικο πατημα σε αυτο...αυτο με τις τραπεζες ειναι αλλη ιστορια...αλλα για αυτο ξερω οτι υπαρχει λυση....
    Πάμε πάλι... ΠΟΥ ΖΕΙΣ; Στην Ελλάδα υπάρχει νομικό πάτημα για τα πάντα!!! Πως νομίζεις ζουν πλουσιοπάροχα οι δικολάβοι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Διάβασε προσεκτικά το ασφαλιστήριο (που λέει με σαφήνεια ότι ασφαλίζεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία) άλλως/εναλλακτικά δώσε δύο σκαμπίλια στον ασφαλιστή σου που δεν ήταν καλό παιδί...
    ναι ρε κοπελλια...την πραγματικη αξια ποιος πρεπει να την ελενξει???η οκ...θες να μου πεις οτι την στελνει ο ασφαλιστης μου...και οκ αυτος στελνει οσο γουσταρει...α ασφαλιστικη γιατι την δεχετε και με βαζει να πληρωνω παραπανω ασφαλιστρα???

Καλά μην κοιτάς που υπάρχουν κάτι ενεχυροδανειστήρια απο την αλλοδαπή.... οι άλλες είνια γκαρχαρίες....

:rotflmao: :rotflmao:

υπαρχεί και το ...restructuring κυριε....

(και το restructiring over ...restructuring)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ
    από ggs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2010, 16:28
  2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ
    από zolotas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 14:34
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 18:32