Καλή αρχή![]()
![]()
![]()
Άντε καλή αρχή. Χτύπα για πάρτι μας ένα γουρουνόπουλο από Περιγιάλι (πάνω στην εθνική πηγαίνοντας Κορινθο δεξιά) και καμιά σοκολατίνα από τον Κώστα (στον Άσσο ανάμεσα στο καφενείο και στο Super Market) για να μη σε πιάσει υπογλυκαιμία βρε αδερφέ! Άντε και από το καλοκαίρι θα τα πούμε!!!
![]()
ΥΓ Επιβάλλεται Λουτράκι με τους λοιπούς συμφουρίτες βολτούλα στον Γιάννη!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
τη καλύτερη δουλειά έκανες..
καλό ξεκίνημα![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Καλή τύχη Χυμαδόρ.
Αν και η τύχη βοηθά τους τολμηρούς.
Υ.Γ.
Σβήστε αυτό το θρέντ πριν το διαβάσει ο Εχετλαίος και πάθει κρίση ζήλειας.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Υ.Γ.
Σβήστε αυτό το θρέντ πριν το διαβάσει ο Εχετλαίος και πάθει κρίση ζήλειας.
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Κωστή έκαμες την καλύτερη δουλειά!
Να είσαι σίγουρος, δε θα σου λείψει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ το κωλάδικο (εμένα δε μου έλειψε ούτε για μια στιγμή).
Καλό ξεκίνημα με υγεία!
(άνε βάλεις κότες θέλω αυγά, μια 12άδα την εβδομάδα)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εύχομαι από καρδίας τα καλύτερα, μα είμαι σίγουρος πως η ζωή σου θα γίνει ομορφότερη.![]()
![]()
![]()
![]()
άντε να το παίρνουμε απόφαση και άλλοι σιγά σιγά![]()
εμενα παντως η αθηνα μου λειπει κατα περιοδους. γουσταρω να την επισκεπτομαι για καμια βδομαδα-12 μερες
να δω τους φιλους, καμια συναυλια, την ΑΕΚάρα, μια βολτα στο κέντρο για να ανοιξει το μυαλο, αφισες, βιβλια κλπ
κατα τα αλλα
ειναι καλα προς κορινθο γιατι οντας κοντα στην αθηνα δεν ξεκοβεις απο φιλους
προωπικα μου λειπουν οι παλιες παρεες (οι ορεισιβιοι ειναι πολυ κλειστοι ανθρωποι) και φυσικα η θαλασσα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
κωστακη περα απο τις ευχες μου για τα καλυτερα, ξερεις οτι τραβιεμαι κει χαμω συχνα οποτε στην επομενη κατεβασια ετοιμασου
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
προσπαθω να σου στειλω ενα ΠΜ αλλα δεν μπορω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
.
αδειασε τα μυνηματα σου !
Καλως ορισες-ηρθες στην Κορινθο λοιπον !!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Μπραβο σου....και καλη τυχη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη αρχη με τις δουλειες και καλη απολαυση της νεας ζωης μιας και το η8ελες τοσο πολυ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
[B]προσπαθω να σου στειλω ενα ΠΜ αλλα δεν μπορω.....
μια απο τα ίδια!!![]()
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
προσπαθω να σου στειλω ενα ΠΜ αλλα δεν μπορω.....
μια απο τα ίδια!!![]()
Τώρα πρέπει να έχει χώρο φίλε μου, έσβησα αρκετά.![]()