Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 163

Θέμα: Leo na paro kai go mia Afrikana siga siga. Ta fota sas loipon

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    [B]Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

ναι παει , πως παει? και μεχρι που παει ετσι ? γιατι απο θεμα ασφαλειας ειναι για κλαματα......ε?????????

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Οκ.. Άκυρο το "δε φορτώνεται". Μένει μόνο το "δεν πάει σε τέτοια τερέν". (και μη μου βάλει κανείς τον τύπο με το ρ1 θα τις κόψω.)

Μωρ' εγώ έχω καλύτερο και απ' το αφρικα και απ' το μεγάλο τενεκε. (γέλασε κανείς?) Αλλά ρωτάω όσους εύκολα κατηγορούν τα μεγάλα μαστόδοντα με τα πολλά μπλιμπλίκια, για τέτοιες καταστάσεις τι θεωρούν καλύτερο? Εγώ λέω πως και το 990 adv καλύτερο θα ήταν από αφρικα.

Είναι αφελές να πιστεύει κάποιος πως οι περισσότεροι τα πήραν επειδή πίστεψαν τις διαφημίσεις και οι υπόλοιποι για να πουλήσουν μούρη.
    Μπορεί πολλοί να τα πήραν για λάθος λόγους αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν τα ακουμπούσαν.

Πάω τώρα στο θρεντάκι που είχε ανοίξει ο panvas και ρωτούσε για το ποια μηχανή ταιριάζει στις ανάγκες του, να του πω να πάρει άφρικα και να αφήσει τις μ@λ@κίες.
    Sent from me using a computer.

ειναι απηστευτο το πόσο μπορείτε να συζητάτε κ να ασχολείστε με το αφρικα, μήπως και κατι απο αυτα που θα πείτε θα μας αλλάξει.........

το μονο που προσπαθείτε να κάνετε ειναι να δικαιολογήσετε τα λεφτα που δώσατε για της καινούριες σας μηχανές!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    ...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

τι ωραία που τα λέτε...
    ετσι μουρχεται να βάλω μπουρλότο στην αφρικάνα...
    ακου να δεις κατι πράγματα...

ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΛΚΙ ............

ΟΡΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙΚΑ ΞΕΝΕΡΟΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡΙΑ ΕΧΠ ESP ABS DSKS SSKK 2WWW DKKSK DNDDJ SSKSK EXEI ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙ ΚΑΤΑΜΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ VESPOYLA ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΙ ΑΘΗΝΑ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΤΜ 990 ΑDV ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΛΟΓΩ ΦΛΑΤΣΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΕΓΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΑΖΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ADV ΠΑΡΕ ΜΙΑ VESPA ΕΝΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Ε ....ΤΑ ΜΠΙΜΠΛΙΚΙΑ WEEK DKMKS SWKKK SSWIOS SSSKKM SSSKKK SOFKWKW ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ........................ΑΥΤΑ :ZZZ: :ZZZ:

Re: ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΛΚΙ ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
    ...
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ειναι απηστευτο το πόσο μπορείτε να συζητάτε κ να ασχολείστε με το αφρικα, μήπως και κατι απο αυτα που θα πείτε θα μας αλλάξει.........

το μονο που προσπαθείτε να κάνετε ειναι να δικαιολογήσετε τα λεφτα που δώσατε για της καινούριες σας μηχανές!

Δεν τα λέμε για εσάς που ήδη το έχετε ρε Τάσο... εσείς δεν έχετε θεραπεία.
    Κανέναν νέο προσπαθούμε να σώσουμε.

@Operater
    Γιατί μονόπλευρη ρε φίλε? Τι θα έπρεπε να κάνω δλδ? Να κατηγορώ και κανά δυο άλλα μηχανάκια μαζί?

@geoploumid
    Χρίζεις ειδικής αντιμετώπισης, και θέλω το χρόνο μου.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

@Operater
    Γιατί μονόπλευρη ρε φίλε? Τι θα έπρεπε να κάνω δλδ? Να κατηγορώ και κανά δυο άλλα μηχανάκια μαζί?

Moνόπλευρο χιούμορ. Εκτός και δεν ειναι πλέον χιούμορ και πιστεύεις ότι λες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Moνόπλευρο χιούμορ. Εκτός και δεν ειναι πλέον χιούμορ και πιστεύεις ότι λες

Μπορείτε να κοροϊδεύετε κι εσείς το Άφρικα... δεν μ΄ενοχλεί.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Moderator

Re: ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΛΚΙ ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
    ... ΠΑΡΕ ΜΙΑ VESPA ΕΝΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ...
    Τα είπες ολα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Moderator
    Με φαίνεται έχει δίκιο ο Vales που σας έχει στην πίεση.

Geoploumid εσένα περίμενα να μου απαντήσεις. Δεν μου είπες τι θεωρείς καλύτερο για μένα. Τις ανάγκες μου στις είπα παραπάνω. :smilea:

Δεν τα λέμε για εσάς που ήδη το έχετε ρε Τάσο... εσείς δεν έχετε θεραπεία.
    Κανέναν νέο προσπαθούμε να σώσουμε.

@Operater

@geoploumid
    Χρίζεις ειδικής αντιμετώπισης, και θέλω το χρόνο μου.
    τον εχεις τον χρονο σου και εαν λεμε και κατι παραπανω ειπαμε να σπασει ο παγος .......

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Οκ.. Άκυρο το δε φορτώνεται. Μένει μόνο το δεν πάει σε τέτοια τερέν. (και μη μου βάλει κανείς τον τύπο με το ρ1 θα τις κόψω.)

Μωρ' εγώ έχω καλύτερο και απ' το αφρικα και απ' το μεγάλο τενεκε. (γέλασε κανείς?) Αλλά ρωτάω όσους εύκολα κατηγορούν τα μεγάλα μαστόδοντα με τα πολλά μπλιμπλίκια, για τέτοιες καταστάσεις τι θεωρούν καλύτερο? Εγώ λέω πως και το 990 adv καλύτερο θα ήταν από αφρικα.

Είναι αφελές να πιστεύει κάποιος πως οι περισσότεροι τα πήραν επειδή πίστεψαν τις διαφημίσεις και οι υπόλοιποι για να πουλήσουν μούρη.
    Μπορεί πολλοί να τα πήραν για λάθος λόγους αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν τα ακουμπούσαν.

Πάω τώρα στο θρεντάκι που είχε ανοίξει ο panvas και ρωτούσε για το ποια μηχανή ταιριάζει στις ανάγκες του, να του πω να πάρει άφρικα και να αφήσει τις μ@λ@κίες.
    εαν στα ματια σου εστω και σταματημενω σε ταξιδευει , εαν νομιζεις οτι σε καθε σου βολτα ειναι σαν την πρωτη μερα που το καβαλησες , τελος .... αυτη ειναι η μηχανη σου τωρα τα αλλα που λεεω εγω και ο καθενας περισευουν ...αυτο ειναι το κριτιριο μου μπορει να κανω λαθος.....το νου ομως εαν περιμενεισ πολλα απο αυτην την μηχανη το μετα...????????????τα λεμε φιλτατε κλαψ κλαψ .........

παντως εγω με τα ταξιδακια που κανω σε πλαίσια χαλαρής οδηγησεις και tourismo....το αφρικα μπορεί να σε ταξιδεύει πιο ανετα απο πολλές αλλες καινούριες μηχανές.....και απροβληματιστα...

και θα πω το απλο ....φετος που περασα απο αλβανια......με εναν φιλο μου που κ αυτος ειχε αφρικα συναντησαμε μονο αλλους 2 με αφρικα.....τα gs τα βρηκαμε απο κροατια -σλοβενια και πανω!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Thelo na paro mpotes....
    από Spike στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 18:59
  2. Eimai neos kai 8elo na paro mixani kali kai na me pigeni
    από Dantex17 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2008, 21:23
  3. HELP!!!Thelo na paro SM...Den 3ero TI?
    από Tronic_Plasma στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 22:09
  4. Kai meta moy lene na Paro aytokinito...
    από jp79 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 08:16
  5. gia na gelasoume kai ligo.....
    από ctpanoramix στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας