[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
ναι παει , πως παει? και μεχρι που παει ετσι ? γιατι απο θεμα ασφαλειας ειναι για κλαματα......ε?????????
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
ναι παει , πως παει? και μεχρι που παει ετσι ? γιατι απο θεμα ασφαλειας ειναι για κλαματα......ε?????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
![]()
![]()
![]()
Οκ.. Άκυρο το "δε φορτώνεται". Μένει μόνο το "δεν πάει σε τέτοια τερέν". (και μη μου βάλει κανείς τον τύπο με το ρ1 θα τις κόψω.)
Μωρ' εγώ έχω καλύτερο και απ' το αφρικα και απ' το μεγάλο τενεκε.(γέλασε κανείς?) Αλλά ρωτάω όσους εύκολα κατηγορούν τα μεγάλα μαστόδοντα με τα πολλά μπλιμπλίκια, για τέτοιες καταστάσεις τι θεωρούν καλύτερο? Εγώ λέω πως και το 990 adv καλύτερο θα ήταν από αφρικα.
Είναι αφελές να πιστεύει κάποιος πως οι περισσότεροι τα πήραν επειδή πίστεψαν τις διαφημίσεις και οι υπόλοιποι για να πουλήσουν μούρη.
Μπορεί πολλοί να τα πήραν για λάθος λόγους αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν τα ακουμπούσαν.
Πάω τώρα στο θρεντάκι που είχε ανοίξει ο panvas και ρωτούσε για το ποια μηχανή ταιριάζει στις ανάγκες του, να του πω να πάρει άφρικα και να αφήσει τις μ@λ@κίες.![]()
Sent from me using a computer.
ειναι απηστευτο το πόσο μπορείτε να συζητάτε κ να ασχολείστε με το αφρικα, μήπως και κατι απο αυτα που θα πείτε θα μας αλλάξει.........
το μονο που προσπαθείτε να κάνετε ειναι να δικαιολογήσετε τα λεφτα που δώσατε για της καινούριες σας μηχανές!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
τι ωραία που τα λέτε...
ετσι μουρχεται να βάλω μπουρλότο στην αφρικάνα...
ακου να δεις κατι πράγματα...
ΟΡΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙΚΑ ΞΕΝΕΡΟΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡΙΑ ΕΧΠ ESP ABS DSKS SSKK 2WWW DKKSK DNDDJ SSKSK EXEI ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙ ΚΑΤΑΜΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ VESPOYLA ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΙ ΑΘΗΝΑ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΤΜ 990 ΑDV ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΛΟΓΩ ΦΛΑΤΣΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΕΓΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΑΖΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ADV ΠΑΡΕ ΜΙΑ VESPA ΕΝΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Ε ....ΤΑ ΜΠΙΜΠΛΙΚΙΑ WEEK DKMKS SWKKK SSWIOS SSSKKM SSSKKK SOFKWKW ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ........................ΑΥΤΑ![]()
:ZZZ: :ZZZ:
:ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ειναι απηστευτο το πόσο μπορείτε να συζητάτε κ να ασχολείστε με το αφρικα, μήπως και κατι απο αυτα που θα πείτε θα μας αλλάξει.........
το μονο που προσπαθείτε να κάνετε ειναι να δικαιολογήσετε τα λεφτα που δώσατε για της καινούριες σας μηχανές!
![]()
Δεν τα λέμε για εσάς που ήδη το έχετε ρε Τάσο... εσείς δεν έχετε θεραπεία.
Κανέναν νέο προσπαθούμε να σώσουμε.![]()
@Operater
Γιατί μονόπλευρη ρε φίλε? Τι θα έπρεπε να κάνω δλδ? Να κατηγορώ και κανά δυο άλλα μηχανάκια μαζί?
@geoploumid
Χρίζεις ειδικής αντιμετώπισης, και θέλω το χρόνο μου.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Moνόπλευρο χιούμορ. Εκτός και δεν ειναι πλέον χιούμορ και πιστεύεις ότι λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
@Operater
Γιατί μονόπλευρη ρε φίλε? Τι θα έπρεπε να κάνω δλδ? Να κατηγορώ και κανά δυο άλλα μηχανάκια μαζί?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Moνόπλευρο χιούμορ. Εκτός και δεν ειναι πλέον χιούμορ και πιστεύεις ότι λες![]()
Μπορείτε να κοροϊδεύετε κι εσείς το Άφρικα... δεν μ΄ενοχλεί.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Τα είπες ολα!Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
... ΠΑΡΕ ΜΙΑ VESPA ΕΝΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Με φαίνεται έχει δίκιο ο Vales που σας έχει στην πίεση.![]()
Geoploumid εσένα περίμενα να μου απαντήσεις. Δεν μου είπες τι θεωρείς καλύτερο για μένα. Τις ανάγκες μου στις είπα παραπάνω. :smilea:
τον εχεις τον χρονο σου και εαν λεμε και κατι παραπανω ειπαμε να σπασει ο παγος .......Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Δεν τα λέμε για εσάς που ήδη το έχετε ρε Τάσο... εσείς δεν έχετε θεραπεία.
Κανέναν νέο προσπαθούμε να σώσουμε.![]()
@Operater
@geoploumid
Χρίζεις ειδικής αντιμετώπισης, και θέλω το χρόνο μου.![]()
εαν στα ματια σου εστω και σταματημενω σε ταξιδευει , εαν νομιζεις οτι σε καθε σου βολτα ειναι σαν την πρωτη μερα που το καβαλησες , τελος .... αυτη ειναι η μηχανη σου τωρα τα αλλα που λεεω εγω και ο καθενας περισευουν ...αυτο ειναι το κριτιριο μου μπορει να κανω λαθος.....το νου ομως εαν περιμενεισ πολλα απο αυτην την μηχανη το μετα...????????????τα λεμε φιλτατε κλαψ κλαψ .........Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Οκ.. Άκυρο το δε φορτώνεται. Μένει μόνο το δεν πάει σε τέτοια τερέν. (και μη μου βάλει κανείς τον τύπο με το ρ1 θα τις κόψω.)
Μωρ' εγώ έχω καλύτερο και απ' το αφρικα και απ' το μεγάλο τενεκε.(γέλασε κανείς?) Αλλά ρωτάω όσους εύκολα κατηγορούν τα μεγάλα μαστόδοντα με τα πολλά μπλιμπλίκια, για τέτοιες καταστάσεις τι θεωρούν καλύτερο? Εγώ λέω πως και το 990 adv καλύτερο θα ήταν από αφρικα.
Είναι αφελές να πιστεύει κάποιος πως οι περισσότεροι τα πήραν επειδή πίστεψαν τις διαφημίσεις και οι υπόλοιποι για να πουλήσουν μούρη.
Μπορεί πολλοί να τα πήραν για λάθος λόγους αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν τα ακουμπούσαν.
Πάω τώρα στο θρεντάκι που είχε ανοίξει ο panvas και ρωτούσε για το ποια μηχανή ταιριάζει στις ανάγκες του, να του πω να πάρει άφρικα και να αφήσει τις μ@λ@κίες.![]()
παντως εγω με τα ταξιδακια που κανω σε πλαίσια χαλαρής οδηγησεις και tourismo....το αφρικα μπορεί να σε ταξιδεύει πιο ανετα απο πολλές αλλες καινούριες μηχανές.....και απροβληματιστα...
και θα πω το απλο ....φετος που περασα απο αλβανια......με εναν φιλο μου που κ αυτος ειχε αφρικα συναντησαμε μονο αλλους 2 με αφρικα.....τα gs τα βρηκαμε απο κροατια -σλοβενια και πανω!
![]()
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com