vamos..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι τράβα πέστο αυτό σε ισπανικό φόρουμ![]()
vamos..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι τράβα πέστο αυτό σε ισπανικό φόρουμ![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μια παρατημένη τσάντα με μαρούλια μακαρόνια και κριθαράκι... ναι, θέλει φτώχεια και πείνα.
Αν δείτε τι γίνετε στις Λαϊκές αγορές θα φρίξετε. Οι καημένες οι γιαγιάδες κουβαλάνε τη σακουλίτσα με τα ψώνια τους, όπως στην κατοχή κουβαλούσε κάποιος ένα καρβέλι ψωμί... μέσα από το σακάκι και γυρνώντας κάθε τόσο το κεφάλι αριστερά δεξιά.
Στην περιοχή που μένω, έχουν σημειωθεί πάνω από 15 τέτοια περιστατικά.
Και τα χειρότερα έπονται.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αλλο ειπα, τεσπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
εσυ θα την εκλεβες?
Συνεχίστε
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και τι εννοω με αυτηη την ερωτηση γιατι πρεπει να παω για μπυρες..Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
εσυ θα την εκλεβες?
καποτες εδω κοιμομασταν με τις πορτες ανοιχτες και τα κλειδια απανου..
καταλαβα τι ειπες καπετανΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αλλο ειπα, τεσπα...
Συνεχίστε
![]()
η ερωτηση δεν ηταν μονο για σενα,για ολους μας ηταν...
ευχομαι να μη βρεθουμε ποτε στην κατασταση να σκεφτουμε.....ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΒΑ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Μια παρατημένη τσάντα με μαρούλια μακαρόνια και κριθαράκι... ναι, θέλει φτώχεια και πείνα.
Αν δείτε τι γίνετε στις Λαϊκές αγορές θα φρίξετε. Οι καημένες οι γιαγιάδες κουβαλάνε τη σακουλίτσα με τα ψώνια τους, όπως στην κατοχή κουβαλούσε κάποιος ένα καρβέλι ψωμί... μέσα από το σακάκι και γυρνώντας κάθε τόσο το κεφάλι αριστερά δεξιά.
Στην περιοχή που μένω, έχουν σημειωθεί πάνω από 15 τέτοια περιστατικά.
Και τα χειρότερα έπονται.![]()
το χειροτερο ειναι να πηγαινουν αφου τελειωσει η λαϊκη και να παιρνουν απο κατω τα χαλασμενα μαρουλια και τις πατατες...![]()
Παιδες, χρονια γινεται αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το χειροτερο ειναι να πηγαινουν αφου τελειωσει η λαϊκη και να παιρνουν απο κατω τα χαλασμενα μαρουλια και τις πατατες...![]()
Το θυμάμαι το 1995, οταν πρωτοδουλεψα σε καταστημα τραπεζας ταμιας και τις Παρασκευές μπροστά ειχε λαική.
Σχολάγαμε και βλέπαμε τα γερόντια να μαζεύουν.
Απλα ειστε μικρα και δεν τα θυμαστε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
Nαι κι εγω κλειδωσα τη μηχανη κι αφησα ενα ζευγαρι dianese γαντια πανω στη σελα. Εφυγα για μακεδονια με τρενακι ,γυρισα μετα απο τεσσερις μερες και τα γαντια με περιμεναν πανω στη σελα σε δρομο του δαχτυλιου, οχι κεντρικο αλλα με κινηση.
Που εχουμε καταντησει ρε π@υστη μου.![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
και δεν βρέθηκε κανείς, να σου αφήσει και ένα κράνος? μα τι ζώα είμαστε τελικά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Nαι κι εγω κλειδωσα τη μηχανη κι αφησα ενα ζευγαρι dianese γαντια πανω στη σελα. Εφυγα για μακεδονια με τρενακι ,γυρισα μετα απο τεσσερις μερες και τα γαντια με περιμεναν πανω στη σελα σε δρομο του δαχτυλιου, οχι κεντρικο αλλα με κινηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Επειδή δεν τρώγονται... αλλιώς...![]()
Άντε γεια... Blog
Μένω στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης ....... κάθε πρωί που πάω για τη δουλειά, υπάρχουν άνθρωποι 55-65 χρονών που ψάχνουν στους κάδους ..... 2-3 κάθε μέρα και όχι απαραίτητα οι ίδιοι !!!
Να πω ότι αυτό γίνεται γύρω από το Παρκο Θεοτοκόπουλου ..... δίπλα από τα "Λιοντάρια", το Δημαρχείο, τον ΟΤΕ και την α' ΔΟΥ Ηρακλείου !!!
Να πω ακόμη ότι στην περιοχή αυτή υπάρχει παράδοση οι άστεγοι κ.λ.π. να σιτίζονται εκ περιτροπής από τους κατοίκους της περιοχής .... χαρακτηριστικά ένας νεαρός κούρδος που έχει κάνει και κοιλίτσα !!!
Αυτοί που ψάχνουν στα σκουπίδια δεν είναι σταθερά στην περιοχή από όσο φαίνεται ......
Στην περιοχή μου ΠΟΤΕ ή σχεδόν ποτέ δεν είχαμε δει ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια !!!
Είναι σχετικά πρόσφατη κατάσταση και αυτό κάτι δείχνει ....
Οποιος περναει απο Καρολου,πλατεια Βαθη και τριγυρω με κουτι να προσεχει.Αλγερινοι και Μαροκανοι (στην πλειοψηφια) ανοιγουν πορτες στα σταματημενα κουτια βουτανε οτι βλεπουν και την κανουν.
Α κι αν σας κλεψουν μην τσαμπουκαλευτειτε γιατι ειναι πολλοι στο κολπο καθε φορα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related