Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
Μια φορά σε πέτυχα (είδα) πάτρα....(νομίζω δηλαδη)..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για στειλε πμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
Μια φορά σε πέτυχα (είδα) πάτρα....(νομίζω δηλαδη)..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για στειλε πμ...
επειδη καταλαβα το συνεχιζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και πιστευω καταλαβες και εσυ τι λεω...![]()
![]()
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
στο ματλαμπ εννοειται οτι εχει πολυ σημασια τι πατας,αλλα αν ειναι λαθος η εντολη σου λεει με κοκκινα γραμματα που ειναι το λαθος.κοιτα καιγω ως φοιτητης 2 δουλειες κανω ταυτοχρονα και σε καταλαβαινω απολυτα!!!!απλα καλο ειναι να μας μενει και καποια γνωση πανω σαυτα τα οποια σπουδαζουμε!!παντως οτι χρειαστεις ρωτα.αληθεια τι σχολη εισαι???daz απο σαλονικα εισαι ε???ολο βλεπω που κανονιζετε καφε-συναντηση σαββατο μεσημερι και θελω ναρθω αλλα δυστυχως καθε σαββατο δουλευω αλλα μπορει να τα πουμε καμια φορα κανα αιγινια....καμια κυριακη πρωι!!!!
βρε 897+συμφωνω αλλα δεν ασχολούμε με το θέμα..καθόλου για αυτό ξεκίνησε όλη η ιστορία..Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerakias
απλα καλο ειναι να μας μενει και καποια γνωση πανω σαυτα τα οποια σπουδαζουμε!!
Πληροφορική & Τηλεπικοινωνιων.
Οτι θα είχε τόσο πέραση το συγκεκριμένο topic ουτε καν το φανταζόμουν..
λοιπον θα δω και οταν παω σπιτι αν εχω στο pc τιποτα βασικα αρχεια για ΨΕΣ και αν ειναι θα στα στειλω μπας και σε βοηθησω.μαγκες εγω χαιρεταω γιατι σχολαω σε λιγο και θελω να παω και λιγο εξω!!καλο βραδυ απο μενα και καλη συνεχεια!!
λοιπον θα δω και οταν παω σπιτι αν εχω στο pc τιποτα βασικα αρχεια για ΨΕΣ και αν ειναι θα στα στειλω μπας και σε βοηθησω.μαγκες εγω χαιρεταω γιατι σχολαω σε λιγο και θελω να παω και λιγο εξω!!καλο βραδυ απο μενα και καλη συνεχεια!!
Δώσε το παρόν σε κανένα θρεντάκι με τις ώρες-μέρες που μπορείς και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerakias
daz απο σαλονικα εισαι ε???ολο βλεπω που κανονιζετε καφε-συναντηση σαββατο μεσημερι και θελω ναρθω αλλα δυστυχως καθε σαββατο δουλευω αλλα μπορει να τα πουμε καμια φορα κανα αιγινια....καμια κυριακη πρωι!!!!![]()
Sent from me using a computer.
Kαλό βράδυ!!Χίλια ευχαριστω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerakias
Ωραία, το γυρίσαμε στο κύρηγμα......![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αν σε βοηθά:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MATLAB
Το Υπολογιστικό Κέντρο (Υ/Κ) σε συνεργασία με την Εταιρεία MENTOR Hellas
διοργανώνει Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο:
"Επεξεργασία σήματος και εικόνας με το MATLAB "
σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19/1/11 και ώρες 9:30-13:30
στην Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης του Κέντρου ΛΕΙτουργίας και Διαχείρισης ΔΙκτύου (Κ.ΛΕΙ.ΔΙ.)
Κτήριο Πληροφορικής - Πανεπιστημιούπολη.
Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνείστε με τον:
τηλ. 210-727 5620
Χίλια ευχαριστώ για το search άλλα αυτό είναι αθήναΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν σε βοηθά:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MATLAB
Το Υπολογιστικό Κέντρο (Υ/Κ) σε συνεργασία με την Εταιρεία MENTOR Hellas
διοργανώνει Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο:
"Επεξεργασία σήματος και εικόνας με το MATLAB "
σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19/1/11 και ώρες 9:30-13:30
στην Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης του Κέντρου ΛΕΙτουργίας και Διαχείρισης ΔΙκτύου (Κ.ΛΕΙ.ΔΙ.)
Κτήριο Πληροφορικής - Πανεπιστημιούπολη.
Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνείστε με τον:
τηλ. 210-727 5620
συν οτι την επόμενη μέρα γράφω...
Πράγματι πολυ καλό θα ηταν εαν μπορούσα να παώ.
Και παλι ευχαριστώ.προσπαθώ να το παλέψω λιγάκι το θέμα.