Πάμε παιδιά, μπηκαμε στο 11![]()
Ελα να περνουν τα πληκτρολογια φωτια, και εμεις να κολλαμε στις οθονες![]()
Δεν το ξεχασαμε, ακομα μας σταζουν τα σαλια![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
Παρε μια...γευση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zack
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Χαιρομαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το εδεσμα (ουγγρικη συνταγη) λεγεται Κιερτουςκολατζ!
Το περασμα διπλα στον Ολτ...
Αληθεια,ξαναπατε?
J.T.R
Την πηρα την τζουρα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Παρε μια...γευση...Ωραιες φωτο και ωραια μερη, μακαρι να μπορουσα να ερχομουνα.
Αναμενω overdose (το ψηνω προς τα κει, δεν μου γλιτωνει)![]()
Να' μαστε καλα παιδια να ταξιδευουμε![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
Να διοργανωσουμε event!Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Το περασμα διπλα στον Ολτ...
Αληθεια,ξαναπατε?
Oπως οι Ιταλοι εχουνε το mille curva,
εμεις θα οργανωσουμε στην κοιλαδα του Olt το mille ntalika!!:rotflmao:
Mε διαφορα αγωνισματα
π.χ προσπερασμα 5 νταλικων εν σειρα,εναλλαξ,συγχρονιζε,με ζιγκ-ζαγκ αναμεσα τους,
ή το κυνηγι του χαμενου θησαυρου(μαντεψε μετα τις πεντε νταλικες αν ερχεται κανενας απο την στροφη απεναντι) κλπ
Ο νικητης κερδιζει ενα γευμα σε καποιο απο τα παροδια φαγαδικα και μια νυχτα με ενα απο τα ''κοριτσια'' που κανουν πιατσα σε καποιο απο τα parking...
Μα εσυ βρε κοριτσι μου που πας με το μινι και την 10ποντη γοβα 9 η ωρα το πρωϊ μες την παγωνια?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
J.T.R
![]()
![]()
![]()
Ωραιες εικονες...εξαιρεση το κοριτσι ..ενα εβγαλες ολο κιολο γιαννο και απο την ταραχη βγηκε θολη
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Aπιστευτη διαδρομη,αλλα με ΠΟΛΛΗ νταλικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
![]()
Ναι το καταλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Aπιστευτη διαδρομη,αλλα με ΠΟΛΛΗ νταλικα...
Η ερωτηση μου αφορουσε στο αν θα πηγαινατε ξανα στη Ρουμανια.
Και μου απαντησες για νταλικες και πουτ@νες...
Αυτο τελικα σου εμεινε?
J.T.R
Οχι βεβαια!Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Ναι το καταλαβα...
Αυτο τελικα σου εμεινε?
Η περιοχη των Siebenburgen φανταστικη(ευχαριστως έμενα εκει μονιμα!)
Εκπληκτικη φυση,μεσαιωνικες πολεις και πολυ φτηνο κοστος ζωης...
Εγω απλα μιλαγα για την διαδρομη στην κοιλαδα του Olt,η οποια εχει τα χαρακτηριστικα που σου ειπα.
Οπως καταλαβες ολοκληρο ταξιδι δεν φυλακιζεται μεσα σε λιγες φωτογραφιες,ειναι δεδομενο
Να αναφερω επισης οτι οι φωτο ειναι ευγενικη προσφορα των συνταξιδιωτων μου μιας και τα δικα μου εργαλεια(φωτογραφικη και καμερα κρανους) αποφασισαν απεργια διαρκειας και δεν λειτουργησαν καθολου(η φωτογραφικη εβγαλε ενα προβλημα με την καρτα μνημης και η καμερα δεν φορτιζε η μπαταρια).100% επιτυχια!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Ναι το καταλαβα...
Αυτο τελικα σου εμεινε?
Έλα μην τον αποπαίρνεις, βρήκε το παιδί να πεί το παράπονό του κ αυτός!
...3 φορές περάσαμε το πέρασμα (DN7) λόγω επιλογής διαδρομών κ μας έμεινε το παράπονο... τόσο όμορφή διαδρομή κ να μή μπορέις να την ευχαριστηθείς!!!!!!
(υπάρχει μυστικό πάντως!)
Όντως κ εγώ τόση νταλίκα δεν έχω ξαναματαδεί! (κ τόσες "κοπέλες" μέσα στο κρύο!!! )
Σίγουρα άξιζε η εκδρομή, μιλάμε γιαενα πολύ μικρό κομμάτι τώρα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικό, κ αν με έβγαζε ο δρόμος εγώ θα ξαναπήγαινα! αλλά όχι για να πάω μόνο εκεί, έχουμε να δούμε κ την υπόλοιπη Ευρώπη!
..αφήσαμε κάτι εκκρεμμότητες άλλωστε... (...τρανσαλπίνά!)
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
οι φωτο ειναι ευγενικη προσφορα των συνταξιδιωτων μου....
you're welcome!!!!![]()
Τελικα ειχα δικιο,εχει πεσει ασφαλτος σε ολο το κομματι του TransalpinaΑρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
Απλα δεν μας εβγαζε η ωρα και θα νυχτωναμε στο βουνο
(Οχι οτι με πειραζε βεβαια,αλλα οι λοιποι της παρεας δεν εχουν εμπειρια απο νυχτερινη διαδρομη σε βουνο)
Nevermind,next time!
Μυστικο? Δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
Έλα μην τον αποπαίρνεις, βρήκε το παιδί να πεί το παράπονό του κ αυτός!
...3 φορές περάσαμε το πέρασμα (DN7) λόγω επιλογής διαδρομών κ μας έμεινε το παράπονο... τόσο όμορφή διαδρομή κ να μή μπορέις να την ευχαριστηθείς!!!!!!
(υπάρχει μυστικό πάντως!)
Όντως κ εγώ τόση νταλίκα δεν έχω ξαναματαδεί! (κ τόσες "κοπέλες" μέσα στο κρύο!!! )
Σίγουρα άξιζε η εκδρομή, μιλάμε γιαενα πολύ μικρό κομμάτι τώρα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικό, κ αν με έβγαζε ο δρόμος εγώ θα ξαναπήγαινα! αλλά όχι για να πάω μόνο εκεί, έχουμε να δούμε κ την υπόλοιπη Ευρώπη!
J.T.R
Χαχα!J.T.R έγραψε στις 17-01-2011 05:19 :
Καλημερα![]()
Ποιο ειναι το μυστικο του περασματος στον Ολτ?![]()
Γιαννης
πολύ απλά υπομονή!
Πρόκειται για 70 χμ δρόμο μέσα σε χαράδρα με πολή κίνηση απο φορτηγά κ λίγες ευκαιρίες γαι προσπέρασμα με πολύ ή λίγο ρισκο.
το καλό ειναι οτι κανείς δεν σταματάει εκει!
υπάρχει ροή στην κίνηση με ταχύτητα κοντά στα 80χμ/ωρα, ρυθμός που κρατανε τα φορτηγα.
αν κρατησεις τον ρυθμο κ δεν πας επιθετικα δεν θα κουραστεις κ θα περασεις με ασφαλεια!
αν προσπαθήσεις να το τρεξεις κ πάς με προσπεράσεις η αναλογία ρισκού/κούραση σε σχέση με το κέρδος σε χρόνο ειναι δυσανάλογη. Οσες προσπεράσεις κ να κάνεις πάντα θα έχεις φορτηγά μπροστα!
τήν 3η φορά που το περάσαμε κ πήγαμε με το ρυθμό που σου προτείνω περάσαμε τον olt κ καναμε κ άλλα 30 χμ, μέχρι να κάνουμε στάση, ενώ τις άλλες 2 που τρέχαμε αναγκαστήκαμε σε στάση στο μέσο της διαδρομής, χάνοντας έτσι κ όσο χρόνο κερδίσαμε, κ μας ξαναπέρασε ότι όχημα ειχαμε προσπεράσει!!!
![]()