Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Tiger 955i VS Varadero MK1 VS V-Strom 650(without ABS)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.

Μπορεί να μην είσαι πολύ ψηλός , αλλά δεν έχεις καμία σχέση με τον μέσο άνθρωπο στην μυική δύναμη.
    Σηκώνεις επίπεδο πάγκο 120 κιλά 4-5 επαναλήψεις χωρίς βοήθεια, και πάιζεις σκουώτ 150 κιλά και πηδάς κιόλας.
    Δε δινω αυτογραφα σημερα, σορυ :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    captain εσυ???

:a53: :a53:

αυτος ειναι μαυρος ρε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

και γιατί δεν παίρνεις ένα Caponord που είναι το πιο ικανό απ΄όλα?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ενας φιλος μου παλιοκαραβανα με τις μηχανες εχει ενα Caponord και μου ειπε οτι αν ξεχασεις η αργησεις καποιο σερβις αστα.....θα το πληρωσεις...μου ειπε οτι ειναι σαν γυναικα πρεπει να το 'χεις στα πουπουλα,δεν ειναι σαν τον γιαπονεζο που δε χαλαει,δε σπαει! και ετσι το ψιλοεβγαλα απο τη λιστα μου....

Ουφ ζορικο τελικα να αποφασισεις.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και γιατί δεν παίρνεις ένα Caponord που είναι το πιο ικανό απ΄όλα?

. ....εμενα ο γειτωνας πιο πολυ με το scooter του μηχανικου ειναι παρα με το capanord!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

μάλιστα, το ακούσαμε κι αυτό ....
    Πρόκειται για ένα απο τα πιο αξιόπιστα μοτέρ που έχουν παραχθεί (βλέπε ROTAX).
    δεν έχει βγάλει ζημιές πάνω στα mille, όχι να μιλάμε για το caponord που είναι και detuned.
    ένα δυο κλασσικά ηλεκτρικά προβληματάκια που έβγαζε, στα σοβαρά συνεργεία τα αντιμετωπίζουν προληπτικά, πριν καν εμφανιστούν
    στιγμές ...

Φιλε gixxerpap δεν ειπα οτι δεν ειναι αξιοπιστο....απλα πρεπει να εισαι ποοοολυ τυπικος μαζι του!! Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο,δυνατο και ταξιδιαρικο...

@ Cpt. Haddock το 955 το πουλησες? Ειχε να κανει με το ατυχημα στο εξωτερικο? Τωρα τι οδηγας? Ετοιμαζουμε με 2-3 κολλητους(προς το παρρον στα χαρτια) το ταξιδι ιταλια-ελβετια-αυστρια και η παρουσιαση του ταξιδιου σας ειναι ευαγγελιο!!!!! παντως 2στραβες σε ενα ταξιδι για πλακα...Ουαου...Ο ενας εχει Vara '08,ο αλλος Fazer,ο τριτος ψαχνεται(για vstrom τον κοβω) και εγω μια απο τα ιδια....(και πουλησα και την africa.....πηρα tdm 850 ετσι για διαφορα,αλλα το εστειλα γρηγορα...τι ειχα πριν απο την africa??? Ενα honda shadow vt 1100 εισαγωγης με 4αρι σασμαν και μονο δισκο μπροστα!!α...ηταν 300+ κιλα....και τωρα με το αυτοματο...τη τυχη μου....πρεπει να παρω κατι καλο και να το παντρευτω....ναι ναι αυτο θελω.....)τα βγαλαμε τα εσωψυχα μας παλι......:o

Αρχικά δημιουργήθηκε από panoswolf
    Φιλε gixxerpap δεν ειπα οτι δεν ειναι αξιοπιστο....απλα πρεπει να εισαι ποοοολυ τυπικος μαζι του!! Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο,δυνατο και ταξιδιαρικο...

@ Cpt. Haddock το 955 το πουλησες? Ειχε να κανει με το ατυχημα στο εξωτερικο? Τωρα τι οδηγας? Ετοιμαζουμε με 2-3 κολλητους(προς το παρρον στα χαρτια) το ταξιδι ιταλια-ελβετια-αυστρια και η παρουσιαση του ταξιδιου σας ειναι ευαγγελιο!!!!! παντως 2στραβες σε ενα ταξιδι για πλακα...Ουαου...Ο ενας εχει Vara '08,ο αλλος Fazer,ο τριτος ψαχνεται(για vstrom τον κοβω) και εγω μια απο τα ιδια....(και πουλησα και την africa.....πηρα tdm 850 ετσι για διαφορα,αλλα το εστειλα γρηγορα...τι ειχα πριν απο την africa??? Ενα honda shadow vt 1100 εισαγωγης με 4αρι σασμαν και μονο δισκο μπροστα!!α...ηταν 300+ κιλα....και τωρα με το αυτοματο...τη τυχη μου....πρεπει να παρω κατι καλο και να το παντρευτω....ναι ναι αυτο θελω.....)τα βγαλαμε τα εσωψυχα μας παλι......:o

εσύ χρειάζεσαι επειγόντως μια συνεδρία μαζί μου ...
    στιγμές ...

@ Cpt. Haddock το 955 το πουλησες? Ειχε να κανει με το ατυχημα στο εξωτερικο?
    Nαι, δεν το πούλησα, εγινε ανταλλακτικα δυστυχως...

τωρα εχω το 1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

εχει σημαντικες διαφορες?νομιζω σε επιδοσεις δεν αλλαζουν και πολλα...το παλιο εχει abs?

(μπραβο παντως μηχαναρα το 1050,αλλα δε το σηκωνει η τσεπη μου...

Ειναι αλλη μηχανη η μια και άλλη η αλλη. Το μονο κοινο ειναι το ονομα και ο αριθμος των κυλινδρων.

Αυτη τη στιγμη με μαξ. 5 χιλιαρικα βρισκεις Τιγρη 05 έτοιμο με τις πλαϊνες βαλιτσες του.

Απο ύψος, πως πάμε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    955: Βαρύ. όταν λέμε βαρυ, εννοώ ΒΑΡΥ. Θέλει μπράτσα, θέλει πόδια. Θέλει ύψος από 1.80+++. Φορτωμένο, στο διπλό για να το ανεβάσεις, πρέπει να κάνεις άρσεις θανάτου πάνω από 180 κιλά εύκολα.
    βρεθηκε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία μεταξύ δυο αντιπάλων απο την οποία προκύπτει ότι ένας τίτλος Mr Olympia είχε στηθεί στο παρελθόν. Στην απομαγνητοφώνηση ακούγεται κάποιος Arnold με αυστριακή προφορά να ζητά απο ένα αντίπαλο του που τον αποκαλεί Elias να χαλάσει τη δίαιτα του τις τελευταίες 2 μέρες πριν το διαγωνισμό ώστε να βγεί εκτός κατηγορίας στα κιλά και έτσι ο τιτλος να παει στον Arnold. Ο αυστριακός τάζει στον Elias ένα σπάνιο γιώτ αυστριακής κατασκευής, συλλεκτικό, μοναδικο στο κόσμο, το οποίο και δέχτηκε ο Elias χάνοντας έτσι το τίτλο του Mr Olympia.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Φιλε gixxerpap δεν ειπα οτι δεν ειναι αξιοπιστο....απλα πρεπει να εισαι ποοοολυ τυπικος μαζι του!!
    αυτο λενε και οι ιδιοκτητες ΚΤΜ... ! ΤΥΠΙΚΟΣ! ΤΥΠΙΚΟΣ & ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ !!
    Accipere quam facere praestat injuriam

υψος 1,80 και βαρος 80 κιλα και αρκετα αθλητικος(οχι κανα τουμπανο!!σαν καποιους αλλους εδω μεσα).....Το Varadero το οδηγαω μια χαρα απλα ψαχνω κατι πιο ευελικτο... Δε νομιζω να με δυσκολεψεει το tiger....Το vstrom μου φαινεται πιο ευκολο απο παπι...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V-strom 650 με ABS ή όχι
    από antonismar στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2007, 14:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •