Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Σφύριγμα τρόμπας βενζίνης. CBF-600 '09

Νέο μέλος

Σφύριγμα τρόμπας βενζίνης

Γειά σας παίδες! Όπως λέει και ο τίτλος, το πρόβλημα μου είναι ένας θόρυβος (ενοχλητικός) σαν σφύριγμα, αντίστοιχου του ήχου που κάνει η τρόμπα στο αρχικό τσεκάρισμα λειτουργίας. Ο μάστορας που το πήγα να το ακούσει μου είπε είναι φυσιολογικό, πάντα έκανε έναν παρόμοιο ήχο απλά δεν το είχα παρατηρήσει, και εάν έχει πάρει νερωμένη βενζίνη θα γίνεται πιο έντονο, βάλε 100άρα βενζίνα να καθαρίσει. 'Εβαλα 100άρα (1.90 τη πλήρωσα) αλλά διαφορά δεν είδα, τη δευτέρα πάω για λάδια και κάτι ψιλά, θα το βάλω να το ακούσει κρύο (ακούγεται σίγουρα πιο έντονα) και βλέπουμε. Έχει κάποιο άλλο παλικάρι αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Α, το μηχανάκι είναι το ψεκαστό του 09 (με ABS αν έχει κάποια σημασία)

Re: Σφύριγμα τρόμπας βενζίνης

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis76
    Γειά σας παίδες! Όπως λέει και ο τίτλος, το πρόβλημα μου είναι ένας θόρυβος (ενοχλητικός) σαν σφύριγμα, αντίστοιχου του ήχου που κάνει η τρόμπα στο αρχικό τσεκάρισμα λειτουργίας. Ο μάστορας που το πήγα να το ακούσει μου είπε είναι φυσιολογικό, πάντα έκανε έναν παρόμοιο ήχο απλά δεν το είχα παρατηρήσει, και εάν έχει πάρει νερωμένη βενζίνη θα γίνεται πιο έντονο, βάλε 100άρα βενζίνα να καθαρίσει. 'Εβαλα 100άρα (1.90 τη πλήρωσα) αλλά διαφορά δεν είδα, τη δευτέρα πάω για λάδια και κάτι ψιλά, θα το βάλω να το ακούσει κρύο (ακούγεται σίγουρα πιο έντονα) και βλέπουμε. Έχει κάποιο άλλο παλικάρι αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Α, το μηχανάκι είναι το ψεκαστό του 09 (με ABS αν έχει κάποια σημασία)
    εχεις δει διαφορα στην αποδοση του?σου μπερδευει καθολου?για δοκιμασε και ενα καθαριστικο injection

Νέο μέλος
    Δεν μου μπερδεύει καθόλου φιλαράκι ούτε έχω δει διαφορά στην απόδοση, θα δοκιμάσω και το καθαριστικό και ενημερώνω! Thanks anyway

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Ποσα χιλιομερα εχεις κανει? Μηπως το φιλτρο της αντλιας εχει φρακαρει απο σκουπιδια, στα V-STROM 1000 οταν η αντλια φρακαρει ακουγεται ενα σφιριγμα, στις περισσοτερες μηχανες το φιλτρο παει με την αντλια, να ξερεις !!

Νέο μέλος
    'Εχω 52000χλμ, λες να το πάω για ενα καθαρισμό έλεγχο φίλτρου βενζίνης;

Νέο μέλος
    Έβαλα και καθαριστικό injection, ο ήχος επιμένει πιο ήπια πάντως. Τέσπα ο μάστορας μου λέει ότι εφόσον δεν έχω δει αλλαγές στην απόδοση δεν το πειράζουμε, να μην ανησυχώ και όταν βρούμε ευκαιρία του κάνουμε ένα καθαρισμό την τρόμπα - ρεζερβουάρ, αλλά γενικώς όλα οκ!

Νέο μέλος
    Μετά από 3 γεμίσματα διαδοχικά από Revoil καλής ποιότητας (θέλω να πιστεύω) το σφύριγμα εξαφανίστηκε, τώρα να έπαιξε το ρόλο του το καθαριστικό injection, τι να πώ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Aντε ,ελπιζω να ησυχασεις τωρα!!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια για CBF-600S '09
    από stevelo στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2018, 16:04
  2. Δείκτης βενζίνης για Cbf 600 (2004)
    από vaglos_fou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 08:24
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  4. Δείκτης βενζίνης σε CBF-600S;