Χθες το βραδυ Σαββατο, κατα τις 04.00 - 05.00 τα ξημερωματα επειτα απο βραδυνη εξοδο γυρνουσα σπιτι.
Ειχε βρεξει αρκετα, και καθως περνουσα μπροστα απο τα ικεα πριν την πετρου ραλλη, ενιωσα ενα κοπανημα (μαλλον σε λακουβα καλυμμενη απο νερο) και για το ποτε βρεθηκα κατω ουτε που το καταλαβα ...
Ημουν νυφαλιος, και πηγαινα με λιγα χλμ 50-60 κμ/α το πολυ, στην δεξια λωριδα για να κανω κ χωρο στα κουτια που τρεχανε ...
Η μηχανη επεσε απο την αριστερη της πλευρα, το μανιταρι (ανθρακονηματινο απο το νετ) εκανε φτερα, με αποτελεσμα να χτυπησει το αριστερο καπακι κινητηρα κ να ανοιξει μια μικρη σχισμη απο οπου εχανε λαδι ... επισης,εσπασε το αριστερο πλα'ι'νο πλαστικο καπακι.
Εγω εφερα μερικες τουμπες, κ σταματησα αρκετα μετρα πιο κατω μιας κ η τριβη του δρομου ηταν ελαχιστη..
Χτυπημενο κ πρισμενο το αριστερο μου γονατο με μικρη πληγη, κ κατι μολωπες ανευ σημασιας. (γαντια,κρανος,μπουφαν εννοουνται)
Αφου ξεπερασα το σοκ, την εσπρωξα μεχρι το σπιτι μου, μερικα χλμ. πιο κατω κοντα στην πλ ελευθεριας στον κορυδαλλο για οσους ξερουν.
Μπορει καποιος να μου συστησει ενα μαγαζι που να φερνει ανταλλακτικα εδω κοντα στον κορυδαλλο για να παραγγειλω??????!!!!!!!!!!!!Τα χρειαζομαι αμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΣ1: Καποιος εκει πανω με εφτυσε καταμουτρα... προχθες απολυθηκα απο την δουλεια μου επειτα απο 2 χρονια, λογω περικοπων.
ΥΣ2: Ενα παιδι με αυτοκινητο που ειδε ολο το σκηνικο κ σταματησε για να βοηθησει να σηκωσουμε την μηχανη, με ρωτησε : "ο ταριφας σε εσπρωξε???"
Η αληθεια ειναι οτι ακολουθουσε ενας ταριφας κολλητα, αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ηταν αυτος το τρανταγμα που αισθανθηκα πριν βρεθω κατω ...