Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
...
Ουστ παλιο ντιντιδες μιναρες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου βγήκε σκοτεινή ρε γαμώτο γιατι δε γουστάρω τα φλάς αλλά νομίζω οτι πιάσαμε το νόημαΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενδιάμεσα είχε έρθει και ο συνάδερφος του Αντώνη που γα λόγους ευπρέπιας (να μη το φοβίσουμε το παιδί δε πήρα φωτογραφία)
αλλά απο το πουθενά συμβαίνει το απίστευτο:
ο Τζανής (pektis) με πολεμική περιβολή, αντί για φακέλους και έγγραφα στο χέρι, εμφανίζεται μπροστά μου με ένα κράνος λες και ηταν έτοιμος να λάβει μέρος στη βόλτα. άκουσον άκουσον
Προς στιγμή θέλω να πλακώσω τα βρισίδια που με κηνυγάει η δουλειά πρωι πρωι την ώρα που είμαι έτοιμος να πάω τη βόλτα μου.
"παράτα με τώρα ρε Τζανή με το έργο που έχουμε να παραδώσουμε" έτοιμος ήμουν να τα το φωνάξω, ... ειλικρινά με πήρε κατι δευτερόλεπτα ώσπου να συνειδητοποιήσω οτι ο Τζανής θα είναι μαζί μας στη βόλτα και όχι στη δουλειά. 2 χρόνια στο ίδιο κτήριο (ντάξει 400 άτομα εταιρία είμαστε μη βαράτε) δεν είχε πέσει ποτέ συζήτηση για μηχανές
αντε γειά
![]()
μετά απο αυτή την απίστευτη μάζωξη ξεκινήσαμε για τη πορεία
το πρόβλημα είναι οτι ενω είχα σκοπό να τραβήξω πολλές ακόμα έτσι ώστε να συνεχιστεί η ιστορία, στη πορεία τα πράγματα άλλαξαν. τα κεφάλια κάτω και η οδήγηση μπόλικη πριν απο τι στάσεις, η ανδρεναλίνη ανέβηκε με αποτέλεσμα να μην έχω πολυ μυαλό για φωτογραφίες
παραλάβαμε τους Πατρινούς απο το Σπαθοβούνι
και η επόμενη στάση ήταν ο Αγ. Πέτρος. Τα χλμ πολλά για να βγουν με πολλές στάσεις
next stop Αγ. Πέτρος:
παγωμένος φουλ, με την αγαπημένη μου μυρωδιά της ξύλινης σόμπας και του τζακιού να έχει κυριεύσει την ατμόσφαιρα. Οι βαθμοί δεν θα ξεπερνάγανε τους 5-6. (ο δρόμος πάντως δεν είχε και κανα μεγάλο ενδιαφέρον συγκριτικά με τους πολύ όμορφους λίγο πιο πέρα απο το Άστρος (ένας προς Καστάνιτσα και ο γνωστός προς Κοσμά)
![]()
Μπορεις να την αποκαλεις και "βουβαλα" δεν παρεξηγιεται(η μηχανη)...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
η μπέμπα του Βασίλη:Εγω, οταν την εχει εξω απο το μαγαζι, της ριχνω και καμια κλωτσια περνοντας...
![]()
![]()