lolΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Aντίο![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος ώστε να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις και πολίτες δύο ταχυτήτων, ανακοινώνει σήμερα ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.
Το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας με 700 άτομα θα διενεργεί καθημερινα ελέγχους ενώ κάθε εβδομάδα θα δίνει στοιχεία για την απροθυμία συνεργασίας του Ελεγκτικού Μηχανισμού.
Η ενημέρωση του υπουργού βρίσκεται σε εξέλιξη.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4613709
επιτρεπεται το τσιγαρο εδω μεσα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
not yet...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάπτεν;
Κερδίσαμε τον πόλεμο, μ@λ@κ@ρα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γελοίοι.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Οι πολιτικοί μας... στην θέση του θα είχα παραιτηθεί... τον μάλωσε ο ΓΑΠ και ό,τι σκέφτηκε το παίρνει πίσω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιοι ?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το κακό είναι ότι δημοσιοποίησε τη σκέψη του νωρίτερα απ' ότι έπρεπε (επιδημία έχει πέσει στην κυβέρνηση)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι πολιτικοί μας... στην θέση του θα είχα παραιτηθεί... τον μάλωσε ο ΓΑΠ και ό,τι σκέφτηκε το παίρνει πίσω.....
αλλά επί της ουσίας...![]()
![]()
ψιλοσχετική είδηση...![]()
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pi...eID=11327&la=1
Εγώ πάντως όσο καιρό ήτανε το φόρα κλειστό, το έκοψα το τσιγάρο.
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗ ΠΙΠΑ!!!!!!![]()
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Σταθερότης κυβερνητικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής για το καλό των συνανθρώπων τους!!!
Ορίστε το λινκ
Tώρα που αρχίσαμε το ηλεκτρονικό;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Σταθερότης κυβερνητικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής για το καλό των συνανθρώπων τους!!!
Ορίστε το λινκ![]()
Γέλα γέλα, όταν θα ψάχνεις για σέρβις μάνουαλ στα τεχνικά να δούμε θα γελάς;
:rotflmao:
Έχω κολλητό ηλεκτρολόγο κύριος..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Γέλα γέλα, όταν θα ψάχνεις για σέρβις μάνουαλ στα τεχνικά να δούμε θα γελάς;
:rotflmao:![]()
Άσε που πάντα θα υπάρχει λύση δηλαδή, τώρα σκέφτομαι να γεμίσω το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με υγρό αναπλήρωσης τσιγάρου και ν'αρχίσω να ρουφάω την εξάτμιση. Για ατμοποιητή νομίζω ότι αρκούν τα μπουζί. Το μόνο που μου λείπει είναι ένας εθελοντής που θα ρίχνει τις ξερογκαζιές..:rotflmao: