Γεια σου ρε ΣΠΥΡΟ με τα εργαλεια σου.... καλη συνεχεια το αποτελεσμα το ξερουμε ολοι ..θα ειναι τελοιο.....![]()
![]()
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πολλά γυαλόχαρτα ρε Σπύρο ...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτό ειναι background....Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αφου στεγνωσαν,ολα τα πλαστικα συγκεντρωθηκαν,ετοιμα για τοποθετηση...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παραλληλα με τας βαφας παρηγγειλα αλυσιδογραναζα,και καινουργια λαστιxα michelin anakee,και τελος σωληνακια υψηλης για τα φρενα...
keep watching guys![]()
Θεωρω οτι τα Metzeler Tourance Exp ειναι καλυτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
παραλληλα με τας βαφας παρηγγειλα αλυσιδογραναζα,και καινουργια λαστιxα michelin anakee,και τελος σωληνακια υψηλης για τα φρενα...
keep watching guys![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ακουσα καλα λογια και απο αλλους,αλλωστε metzeler tourance φοραει τωρα.αλλα επειδη εγω ειμαι βλαχος και ¨αυτα ξερω αυτα εμπιστευομαι¨,φοραγα τα michelin σε ενα transalp που ειχα και δεν με ειχαν προβληματησει ποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θεωρω οτι τα Metzeler Tourance Exp ειναι καλυτερα.
![]()
![]()
Σπυρακο δεν το ξερα οτι εχεις καινουριο εργαλειο στη ραμπα...για κατσε να περασω να τσεκαρω και απο κοντα... Οσο για τους χρωματισμους εγω θα προτεινα κατι σε στυλ ΚΤΜ hypermotard λευκο..!!! Και μπορεις να συνδυασεις αυτα που λες, και ασπρο εχει και πορτοκαλι και μαυρο στο πλαισιο...!! Θες και κατι πιο αντρεπτικο? Γιατι οχι motard εφ οσον το ξεκινας απ την αρχη και το χεις ξηλωμενο ολο? λεω εγω τωρα.........και για μπουκες.race guns....τραβα του κι ενα διχαλο να γινει διπλομπουκο να γεμισει ο κωλος του να αγριεψει τελειως ο φαντουρος....!!!!!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
σπυρακο σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα,αλλωστε οι στυλιστικες σου ανησυχιες παντα ειναι αξιοπροσεχτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosAfricaner
Σπυρακο δεν το ξερα οτι εχεις καινουριο εργαλειο στη ραμπα...για κατσε να περασω να τσεκαρω και απο κοντα... Οσο για τους χρωματισμους εγω θα προτεινα κατι σε στυλ ΚΤΜ hypermotard λευκο..!!! Και μπορεις να συνδυασεις αυτα που λες, και ασπρο εχει και πορτοκαλι και μαυρο στο πλαισιο...!! Θες και κατι πιο αντρεπτικο? Γιατι οχι motard εφ οσον το ξεκινας απ την αρχη και το χεις ξηλωμενο ολο? λεω εγω τωρα.........και για μπουκες.race guns....τραβα του κι ενα διχαλο να γινει διπλομπουκο να γεμισει ο κωλος του να αγριεψει τελειως ο φαντουρος....!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ευχαριστω για τις ιδεες παιδια ολα ειναι προς συζητηση και σκεψη.
σημερα ημερα πλαστικων,αυτα που ειχαν αναγκη απο στοκακια,στοκαριστηκαν τριφτηκαν ασταρωθηκαν και απλωθηκαν στη ταρατσα σαν τραχανας για να στεγνωσουν...
1)χαράς στο κουράγιο σου φίλε, σούπερ το μηχανάκι (το μετάνιωσα που το έδωσα κοψοχρονιά...)
2)με τα pirelli scorpion trail είχε γίνει αγνώριστη στο δρόμο...
3)(σσ. οι αρμοί στα πλακάκια σου θέλουν καθάρισμα και αρμολόγηση ...)
4)κουκλα ήταν
![]()
![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa