:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
argo k vstrom stin idia protasi????
de pame kala edo mesa..
tha xexasoyme k ayta p xerame...
Που χαθήκατε εσείς κύριος? Δλδ έπρεπε να διαβάσετε για αργό vstrom για να μπείτε?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
argo k vstrom stin idia protasi????
de pame kala edo mesa..
tha xexasoyme k ayta p xerame...![]()
Sent from me using a computer.
Τι παιδικός εφιάλτης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αυτά είναι θρέντ... :rotflmao:![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Εμένα πάντως χθές το απόγευμα, έπιασε η 5η 190 χλμ. στην ευθεία στο Μαρκόπουλο... δίπλα είχα και ένα άλλο παλληκάρι με ασημί V-strom '05 με το οποίο "ανοίξαμε μαζί" από το φανάρι..
the motorcycleboy reigns
στανταρ σας εβαλαν νοθευμενη κηροζινη στο αεροδρομιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
Εμένα πάντως χθές το απόγευμα, έπιασε η 5η 190 χλμ. στην ευθεία στο Μαρκόπουλο... δίπλα είχα και ένα άλλο παλληκάρι με ασημί V-strom '05 με το οποίο "ανοίξαμε μαζί" από το φανάρι..
καλο θα ταν με την νοθεια που παιζει στα συμβατικα καυσιμα,να το γυρισετε σε απεμπλουτισμενο ουρανιο...εχει επιλογη το κοκπιτ σας για την αλλαγη καυσιμου υλης...
frankly my dear, i dont give a damn...
Με απλή 95αρα φίλε μου...
Έχω παρατηρήσει πάντως ότι, στο πέρασμα των χιλιομέτρων (56.500 αυτή τη στιγμή) δεν μειώνονται οι επιδόσεις της μοτοσυκλέτας, όμως αυξάνονται οι κραδασμοί.
Γι' αυτό έβγαλα από πάνω τα κάγκελα, αλλά και πάλι οι κραδασμοί δεν ελλατώθηκαν.
the motorcycleboy reigns
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
στανταρ σας εβαλαν νοθευμενη κηροζινη στο αεροδρομιο...
καλο θα ταν με την νοθεια που παιζει στα συμβατικα καυσιμα,να το γυρισετε σε απεμπλουτισμενο ουρανιο...εχει επιλογη το κοκπιτ σας για την αλλαγη καυσιμου υλης...
Aν δε γνωρίζεις, να μην μιλάς!
Τα Κ6 και μετά δουλεύουν με αντι-ύλη
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τα Κ6 και μετά δουλεύουν με αντι-ύλη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σφίξτε και καμμια βίδα έδρασης κινητήρα στο σκελετό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
Με απλή 95αρα φίλε μου...
Έχω παρατηρήσει πάντως ότι, στο πέρασμα των χιλιομέτρων (56.500 αυτή τη στιγμή) δεν μειώνονται οι επιδόσεις της μοτοσυκλέτας, όμως αυξάνονται οι κραδασμοί.
Γι' αυτό έβγαλα από πάνω τα κάγκελα, αλλά και πάλι οι κραδασμοί δεν ελλατώθηκαν.![]()
Δεν είναι να παίζεις μ αυτα τα διαπλανητικά εργαλεία!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ανόητε.... είναι το buffeting πριν το Mach 1Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σφίξτε και καμμια βίδα έδρασης κινητήρα στο σκελετό.![]()
Δεν είναι να παίζεις μ αυτα τα διαπλανητικά εργαλεία!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πολυ χαίρομαι που το v-strom "κατάφερε"να γινει "μέσο ψυχαγωγίας"ακόμα και γι αυτους
που δεν το χουν!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Keep on stromming.....................................![]()
![]()
![]()