Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Kle Αλλαγή καρδιάς

Kle Αλλαγή καρδιάς

Καλησπερα..
    Εχω βρει ενα ΚΛΕ 400ρι με προβλημα στο μοτέρ και λεω να παω να το τσιμπησω το εχω βρει πολυ φτηνα..και να μεταφερω το δικο μου μοτερ που ειναι αστερι στο αλλο μηχανάκι που ειναι ποιο καλο εμφανισιακα και λιγο ποιο προσεγμενο...
    Ερωτω τωρα...

Δεν σκαμπαζω πολλα απο μηχανολογικά..τα βασικά..λαδακια φιλτρακια παπαρακια κτλ...
    α ) Θα μπορεσω να κανε μεταβαση το μοτερ απο το ενα στο αλλο; δηλαδη λυσε απο κει δεσε εκει...θα γινει λετε;

β) με αδειες κτλ θα παιξει κανα προβλημα;;; θα εχω προβλημα μονο στον αριθμο πλαισιου; το χρωμα ειναι το ιδιο...τι μπορω να κανω αν ειναι μονο αυτο το προβλημα;

Ευχαριστω εκ των προταιρων..
    The Devil is Back ...

Το δικό σου σκελετό έχεις λόγο να τον αλλάξεις??

Οχι απλα τα περιφεριακα ολα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο του αλλου..το μηχανακι το ειχε σαν καινουργιο ο αλλος δηλαδη ειναι βιτρινατο...οποτε αντι να λυνω ολα τα αλλα..αλλαζω μονο το μοτερ...το δικο μου το μοτερ απο το 97 εχει συνολο 27.000κμ; και πολλα λεω...
    Αν ηξερα να κανω ανακατασκευες και ειχα και τον χωρο θα εκανα αλλαγη τα ανταλλακτικα απο το αλλο σε μενα..αλλα δεν με παιρνει δεν εχω χωρο τιποτα...Αν μπορει να βοηθησει κανεις τοτε ευπροσδεκτος
    The Devil is Back ...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    αντί να τα λύσεις όλα αλλάζεις μόνο το μοτέρ???? Μα ρε φίλε για να αλλάξεις μοτέρ πρέπει να τα λύσεις όλα :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    αντί να τα λύσεις όλα αλλάζεις μόνο το μοτέρ???? Μα ρε φίλε για να αλλάξεις μοτέρ πρέπει να τα λύσεις όλα :rotflmao: :rotflmao:
    +500

TO KLE το κανεις βιδες για πλακα ακομα και αν εισαι ανιδεος αυτο που θες να κανεις δεν μπορεις ν ατο κανεις αν δεν εχεις συγκεκριμενα εργαλεια και βοηθεια.Εκτος αυτου μπαινεις σε διαδικασια νομιμοτητας αν το μηχανακι που πηρες ειναι μονο για ανταλλακτικα.

υγ.Μπας και σου περισσευει καμια εμπρος ζαντα απο το KLE?
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Η ταυτότητα της μοτοσυκλέτας είναι ο αριθμός πλαισίου και ο αριθμός κινητήρα.
    Κινητήρα αλλάζεις και τον δηλώνεις στο υπουργείο, εφ όσον εχεις και τιμολόγιο αγοράς, και είσαι ΟΚ. Αν ειναι και τα 2 απο τα εισαγωγής απο Ιαπωνία, όπου ο αριθμός κινητήρα είναι μονο μερικα γράμματα χωρίς αριθμό, κι είσαι και τυχερός κι είναι τα ίδια, μπορείς και να μην δηλώσεις αλλαγή κινητήρα.

Ομως εσυ αν κατάλαβα καλά θέλεις να βάλεις τον κινητήρα σου στο άλλο πλαίσιο. Αυτό φίλε μου δεν παίζει με τίποτα, εκτός κι αν το αγοράσεις το άλλο μηχανάκι κανονικά, κάνεις και μεταβίβαση κι εχει και πινακίδα τέλη κλπ, οπότε βάζεις το μοτέρ σου στο άλλο, και κυκλοφορείς πλέον με το άλλο, με την δική του πινακίδα, άδεια, ασφάλεια κλπ κλπ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Thanks Παιδες...Οκ θα παρω τα πραγματα στον δικο μου σκελετο...
    Φιλε μου οχι μπροστινο τροχο δεν εχω...θα δω τι θα παρω για μενα και οτι περισσεψει θα το βαλω εδω... Οι τροχοι οι δικοι μου θα πανε για φτιαξιμο και θα τους κρατησω ρεσερβε...
    The Devil is Back ...

Παρόμοια θέματα

1. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  2. αλλαγη πενταλ ταχυτητων για kawasaki kle
    από KARAVA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 11:43
  3. αλλαγή λαδιών φρένων σε kle 500
    από vaggg στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2009, 18:15
  4. Για εκδρομές: Φτηνότερο Kle με αλλαγή Σέλας η Transalp?
    από xaris_g στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 16:59
  5. Kle 500 ή Klr 650
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 17:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •