Κριμα??Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Κρίμα το παιδί... δίκιο είχε....![]()
Για δες λιγο την υπογραφη σου και συνελθε,ο γκλετσος και ο τσακ νορις συγχωρουν , ο Sniper ποτε. :rotflmao:
Αγιο ειχες.![]()
Κριμα??Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Κρίμα το παιδί... δίκιο είχε....![]()
Για δες λιγο την υπογραφη σου και συνελθε,ο γκλετσος και ο τσακ νορις συγχωρουν , ο Sniper ποτε. :rotflmao:
Αγιο ειχες.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κριμα??![]()
Αγιο ειχες.![]()
![]()
![]()
![]()
Έγω τα έχω καλά με την άρχουσα τάξη (νομίζω)
Απλά είχα πρόβλημα με το ποστάρισμα (βρε λες?)
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
πφφφφ... Αντε να απαντησω.
Γιατι εισαι τοσο σιγουρος για τον 1 μηνα ? Anyway...
Ουτως η αλλως στο φορουμ εχουν μεινει 15 ατομα κ 45 bot, η εισοδος απαγορευεται σε νεα μελη...![]()
![]()
Εχω κ 250 nicknames οποτε... οποτε γουσταρω γραφω... Τι να γραψω ομως κ σε ποιον
![]()
"κριμα το παλικαρι" λεει ο αλλος ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ.
![]()
λέγε 249 καλού κακού ...Αρχικά δημιουργήθηκε από NameUser
πφφφφ... Αντε να απαντησω.
Γιατι εισαι τοσο σιγουρος για τον 1 μηνα ? Anyway...
Ουτως η αλλως στο φορουμ εχουν μεινει 15 ατομα κ 45 bot, η εισοδος απαγορευεται σε νεα μελη...![]()
![]()
Εχω κ 250 nicknames οποτε... οποτε γουσταρω γραφω... Τι να γραψω ομως κ σε ποιον
![]()
"κριμα το παλικαρι" λεει ο αλλος ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ.
![]()
![]()
Ετσι ειναι φιλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και η πλακα ειναι οτι αυτο γινεται που ειπε ο hornet,και οταν ειπε ασχημοφατσα ,δεν εννοουσε του sergiου αλλα ολων μας της κωλοφατσες.:rotflmao:
Στο Ελλαντα, δεν τα βαζουμε με την εξουσια...
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Σιγα την εξουσια![]()
![]()
![]()
Μην ασχολειστε αλλο με το θεμα, και οι μεν κ οι δε, αφηστε τον καθενα στην μιζερια του
"Φάε το ΒΑΝ σου τώρα κι άραξε να διαβαζεις μόνο για ένα μήνα." αχαχαχαχα ρε μλκ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το λες κ με αυστηροτητα κ αγριαδα... Τι παλικαρι εισαι συ αχαχαχχα
![]()
Δε χρειάζεται να οξύνουμε τα πνεύματα...
Ούτε οι μεν, ούτε οι δε.....
"Qu ils mangent de la brioche"
ενω εσυ που εχεις 12 λογαριασμους σε Forum που τρως BAN καθε μηνα, εισαι "college material"Αρχικά δημιουργήθηκε από NameUser
Τι παλικαρι εισαι συ αχαχαχχα![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
αφού το ερώτημα απαντήθηκε (έστω και με ... θύματα)Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
παντως ο sergiosm σταματησε να ρωταει![]()
![]()
πάντως, όπως αποδείχθηκε το ... επικίνδυνο είναι οι ... απαντήσεις και όχι οι ερωτήσεις
![]()
![]()
![]()
![]()
Λευτεριά στο Hornet τώρα
![]()
![]()
![]()
![]()
Και με μένα πως θα γίνει που όλες τις κλήσεις μου τις κόβουν όταν λείπω ?Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Κι όμως ΕΧΕΙ λόγο να αναφέρεται, όταν σου κόβουν κλήση βλέπουν το αφμ σου, το γράφουν πάνω στην κλήση και αν δεν πλΕρώσεις σου έρχεται με το εκκαθαριστικό της εφορίας (καααααποια χρόνια μετά) να πληρώσεις. (μαζί βεβαίως βεβαίως και οι τόκοι, καθυστερήσεις κ.λ.π)
Μήπως να αφήνω το δίπλωμα στο παρμπριζ ?
Μιλαμε για το καινουριο διπλωμα τυπου πισωτικη καρτα?
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Μιλαμε για το καινουριο διπλωμα τυπου πισωτικη καρτα?
Επειδη σκεφτομαι και εγω να το αλλαξω..
1.Ληγει πιο νωρις απο το "παλιο"?
2.Εγω εχω βγαλει το διπλωμα στην Κρητη αν παω στην Αθηνα η σε αλλη πολη και ζητησω αντικατασταση με το καινουριο θα αρχησουν τα "κουλα" οτι πρεπει να παω στην Κρητη για να μου εκδοσουν το καινουριο?
3,Ποσο γρηγορα σου δινουν το νεου τυπου?
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law