Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 204

Θέμα: Ηρθε η ωρα.......????????

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Μα μπορεί να διαμαρτυρηθείς ποικιλοτρόπως… χωρίς βία …

Προσωπικά , ενθαρρύνω κάθε μορφή διαμαρτυρίας (ασχέτως αν δεν πιστεύω ότι αρκετές απ αυτές θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα) και συμμετέχω και σε πολλές απ αυτές …

Μπορείς

- να διαμαρτυρηθείς με την ψήφο σου
    - να ενημερώνεσαι από εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης.
    - Να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τι προκαλεί της αγανάκτηση σου και ποιος /τι ευθύνεται
    - Να υποστηρίζεις την αγανάκτηση σου με τον λόγο σου στις κουβέντες που κάνεις .
    - Να συμμετέχεις σε ανταλλαγή απόψεων με άλλους αγανακτισμένους με την κατάσταση .(θα εκπλαγείς με το πόσες συζητήσεις διοργανώνονται καθημερινά για το θέμα)
    - να συμμετέχεις σε διαδηλώσεις – εκδηλώσεις διαμαρτυρίας (ειρηνικά)
    και άλλα πολλά…
    με λίγα λόγια , να μπεις στην διαδικασία της «ζύμωσης» ενός ανεξάρτητου και ελεύθερου στην σκέψη πολίτη.

(δεν τα λέω για εσένα προσωπικά ….)

Μέσα απ αυτή την ζύμωση θα βγαίνουν όλο και περισσότεροι ελεύθεροι στην σκέψη πολίτες οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο διαολοστελνοντας το χθες …μακάρι να γίνει ειρηνικά …. Η ιστορία (και ειδικά της Ελλάδας ) δεν δίνει και πολλές ελπίδες γι αυτό…
    - Μαλακιες ανεκαθεν της κυριαρχης ταξης που σου πεταει το παραμυθι της ψηφου ως δικαιωμα αλλαγης,αν οι πολιτικοι ηταν τα παραπανω προσωπα που περγραφεις δεν θα ηταν εκει που εινα.
    -Να ενημερωνομαι ναι,απο ποιες πηγες θελει ψαξιμο.Προτιμω την καθημερινη ενημερωση της ζωης που μου δειχνει την πραγματικητητα 100%
    -κατανοω και αποδεχομαι τα παντα και τους παντες.
    -Το κανω
    -το ζω
    -δεν συμμεταχω λογω καποιας αποστασης απο το κεντρο,αλλα και αυτο θα γινει
    -Ανεξαρτητου??
    Μενω σε τροχοσπιτο,φυτευω τα προς το ζην,απαγγιστρονωμαι απο τη ηλιθια καταναλωτικη μανια της μαζας και απολαμβανω το ολο με ταπεινωση,δεος και σεβασμο.

Νομιζεις οτι αυτο οταν το πετυχουμε ,θα προλαβουμε ''εμεις'' να δουμε κατι?
    Τα παιδια των παιδιων μας και αν,το μονο καλο ειναι οπως λες οτι υπαρχει τεραστια μεριδα ''τετοιων'' ανθρωπων.

Βεβαια βλεπω και δω μεσα τα ''ετοιμασμενα Αμερικανακια'' που καταπατησαν ηθος-αξιες-φιλοτιμο και ειναι ετοιμα να μαχηθουν υπερ της μαλακιας που τους φυτεψαν οι νεοταξικοι ραγιαδες ,και φοβαμαι πολυ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    - Μαλακιες ανεκαθεν της κυριαρχης ταξης που σου πεταει το παραμυθι της ψηφου ως δικαιωμα αλλαγης,αν οι πολιτικοι ηταν τα παραπανω προσωπα που περγραφεις δεν θα ηταν εκει που εινα.
    -Να ενημερωνομαι ναι,απο ποιες πηγες θελει ψαξιμο.Προτιμω την καθημερινη ενημερωση της ζωης που μου δειχνει την πραγματικητητα 100%
    -κατανοω και αποδεχομαι τα παντα και τους παντες.
    -Το κανω
    -το ζω
    -δεν συμμεταχω λογω καποιας αποστασης απο το κεντρο,αλλα και αυτο θα γινει
    -Ανεξαρτητου??
    Μενω σε τροχοσπιτο,φυτευω τα προς το ζην,απαγγιστρονωμαι απο τη ηλιθια καταναλωτικη μανια της μαζας και απολαμβανω το ολο με ταπεινωση,δεος και σεβασμο.

Νομιζεις οτι αυτο οταν το πετυχουμε ,θα προλαβουμε ''εμεις'' να δουμε κατι?
    Τα παιδια των παιδιων μας και αν,το μονο καλο ειναι οπως λες οτι υπαρχει τεραστια μεριδα ''τετοιων'' ανθρωπων.

Βεβαια βλεπω και δω μεσα τα ''ετοιμασμενα Αμερικανακια'' που καταπατησαν ηθος-αξιες-φιλοτιμο και ειναι ετοιμα να μαχηθουν υπερ της μαλακιας που τους φυτεψαν οι νεοταξικοι ραγιαδες ,και φοβαμαι πολυ.
    ρε.... εσυ εισαι σε καλο δρομο ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Φίλε μου , αν νομίζουμε ότι αυτές οι διαδικασίες ζύμωσης και δράσης γίνονται από την μια μέρα στην άλλη , είμαστε ΠΟΛΥ γελασμένοι …
    Την ΜΕΓΑΛΗ δράση – αντίδραση που όλοι ανυπομονούμε να δούμε να γίνεται πράξη , μπορεί καν να μην την ζήσουμε εμείς …. Μπορεί και τα παιδία μας να μην την προλάβουν… θέλει ΠΟΛΛΑ χρόνια… (σαν το καλό κρασί…)
    Ποτε δεν θα την δεις - δουμε - δουνε φιλε μου, αν περιμενεις ο κοσμος να κανει ανατροπη με "πολιτισμενο" τροπο, χρησιμοποιωντας τα απατηλα μεσα αντιδρασης που εχει στην κατ ευφημισμο δημοκρατια μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Βγάζει καλα παιδια αυτος ο χωρις τελικα
    ...ελεγαν στην αυλη του Τσαρου για τον Λενιν...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    με 2 λογια μπορεις να συμμετεχεις σε συζητησεις....που μαλλον δεν βγαζουν πουθενα...
    δεν πα να συζηταμε κ τα 10 μυρρια ελληνες....θα τους κλασουμε μια μαντρα μυδια....
    συζητησεις,συζητησεις,συζητησεις...κ απο πραξεις γιοκ........
    Συγγνώμη που παίρνω αυτό το ύφος,

αλλά

έχεις καταλάβει τι λες;

Δηλαδή να πάει ποιος μαζί με ποιον που δεν γνωρίζονται να κάνουν κάτι που δεν έχουν συζητήσει για να γίνει κάτι που επίσης δεν έχουν συζητήσει. Έτσι μαγικά.

Ή ισχύει λοιπόν αυτό το άτοπο

Ή

Γνωρίζονται από κάπου, όχι προσωπικά, αλλά ας πούμε κοινωνικά σαν γνώριμες φιγούρες και ξέρουν τι πρόκειται να κάνουν αλλά και τι επιδιώκουν να γίνει.

Μόνο που δεν μας λένε τι θά κάνουν ούτε τι επιδιώκουν, έτσι για να μην μας αγχώσουνε.

Άστο φίλε, άστο να χαρείς, γιατί από αθώους αυτή η χώρα έχει καμιά 10αρια εκατομμύρια

Αν και Σαλονικιός...θα είμαι εκεί ! ! !
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τεμπελη....
    κολακα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Eσύ αν ήσουνε "απέξω" θα ήθελες να ασχοληθείς με τση μ@λάκες ετούτουνέ του πλανήτη;
    Εξαρτάται από το αν ήμουνα καλός, κακός ή ουδέτερος.

Καλός θα έκανα ως εξής : http://en.wikipedia.org/wiki/Childhood%27s_End

Κακός τα εξής : http://en.wikipedia.org/wiki/Taken_(TV_miniseries)

Και αν ήμουν ουδέτερος, θα τους άφηνα (όπως τώρα) να βγάλουνε τα μάτια τους μόνοι τους,
    να καταστρέψουν τον εαυτό τους και μετά κυριλέ θα κατακτούσα το πλανήτη χωρίς μια
    σταγόνα αίμα (ή οξύ ή νερό ή ότι σκ@τ@ έχω) δικιά μου να χυθεί.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Δεν πιστεύω πως αυτή η κίνηση είναι μια μορφή επανάστασης, προσωπικά, δεν επιδιώκω μια επανάσταση γιατί οι επαναστάσεις γίνονται με αίμα....

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι οι εκλεγμένοι να μας σέβονται και να μας φοβούνται...

Να ξέρουν ότι αν τα αρπάξουν και μαθευτεί θα πέσει ξύλο

Να ξέρουν ότι αν υποσκάπτουν τα συμφέροντα του πολίτη θα βρεθούν με το σώβρακό τους περασμένο στο κεφάλι

Να ξέρουν πως αν το παρατραβήξουν θα τους αποχαιρετάμε στα σύνορα....

Αυτό θέλω και πείτε ό,τι θέλετε.

Για εμένα, αυτό ίσως να να αρχίσει κάπως έτσι....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    σκεφτηκες ομως οτι τα τελευταια 10 χρονια (ας πουμε) πολυς κοσμος συντηρουσε αυτη την κατασταση αλλα επισης πολυς κοσμος την αψηφουσε κ την αντιμετωπιζε με δικαιο κ νομιμο τροπο....τι θελω να πω....πολυς κοσμος δεν φταιει γι'αυτην την κατασταση κ αυτος ο κοσμος ειναι που βγαινει ή σκεφτεται να βγει στους δρομους.....
    κοσμος που δεν ψηφισε ποτε του ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ ή κ γω δεν ξερω ποιον αλλο.....
    κοσμος που ποτε του δεν ασχοληθηκε με συνδικαλισμο....
    κοσμος που ποτε του δεν πιστεψε στις θρησκειες ετσι οπως τις παρουσιαζουν...
    κοσμος με αγνα κ δικαια αισθηματα(ναι,πιστεψε με ακομη υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι)....

οποτε για πες μου λιγο...σε αυτον τον κοσμο τι εχεις να πεις/προτεινεις σαν κινηση διαμαρτυριας εναντι σε οοοολα αυτα που εχουν γινει κατα του?
    Και προσθέτω και πείτε με ωχαδερφιστή.

Τι κοινό έχω λοιπόν εγώ (και ο κάθε εγώ φυσικά) που δεν ψήφισα ΝΔΠΑΣΚΚΚΕ κλπ, που δεν
    συνδικαλίστηκα, που δεν παπαδαριοπαίζω και έχω αγνά και δίκαια αισθήματα να πάω
    να πλακωθώ, να πολεμήσω δίπλα με αυτόν που ούτε τον ξέρω, ούτε θα ξαναδώ ποτέ μου
    και που μπορεί να είναι και ο χειρότερος από όλους αν του δινόταν η ευκαιρία.

Όχι ρε φίλε, δε θα μπλέξω σε ένα κύκλο βίας όπου τα αποτελέσματα τελικά θα είναι
    κατά 99% εις βάρος μου (όχι του Έλληνα πολίτη γενικά, εμένα).

Να πάτε, να πάτε. Μη δουλέψετε για τη πάρτυ σας, να πάτε να γίνουν όλα με τη βία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Δεν πιστεύω πως αυτή η κίνηση είναι μια μορφή επανάστασης, προσωπικά, δεν επιδιώκω μια επανάσταση γιατί οι επαναστάσεις γίνονται με αίμα....

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι οι εκλεγμένοι να μας σέβονται και να μας φοβούνται...

Να ξέρουν ότι αν τα αρπάξουν και μαθευτεί θα πέσει ξύλο

Να ξέρουν ότι αν υποσκάπτουν τα συμφέροντα του πολίτη θα βρεθούν με το σώβρακό τους περασμένο στο κεφάλι

Να ξέρουν πως αν το παρατραβήξουν θα τους αποχαιρετάμε στα σύνορα....

Αυτό θέλω και πείτε ό,τι θέλετε.

Για εμένα, αυτό ίσως να να αρχίσει κάπως έτσι....
    Αν και εδώ δεν έχεις και άδικο.

Το ζήτημα είναι να μην είναι απρόσωπα.
    Θα πλακώσω κε Τάδε ΕΣΕΝΑ στις μάπες ΕΓΩ ο nikos_abel γιατί
    κε Τάδε ΕΣΥ μου στέρησες-μου χάλασες ΑΥΤΟ.

Όχι γενικολογίες και ψυχολογία πλήθους.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

εχουμε αναλογιστει ολοι οτι η κατασταση εχει πιασει πατο ή κοντευει να πιασει?

νομιζω πως ναι...

εχουμε αναλογιστει ολοι οτι διαιωνιζεται μια κατασταση εδω και παρα πολλα χρονια με τους πολιτες και τους πολιτικους σε πελατιακες σχεσεις?

πιστευω ολοι μας εδω μεσα...

βγαζουμε το συμπερασμα οτι η κατασταη πρεπει να αλλαξει ,ΡΙΖΙΚΑ?

ειναι ηλιου φαεινοτερον...

η ιστορια εχει δειξει οτι η κατασταση αλλαζει ΡΙΖΙΚΑ και προς ωφελος του λαου μονο με ΑΙΜΑ...

ολα τα αλλα ειναι για να γραφουμε στο moto.gr...

Πως μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά εφόσον μας γίνεται πλύση εγκεφάλου καθημερινά;
    Πως μπορούμε να κρίνουμε κάτι αρνητικά εφόσον έχουμε μάθει να κρίνουμε με τα κριτήρια του "συστήματος";
    Πως μπορούμε να προδικάζουμε μια κάποια ενέργεια, που έστω και σαν ιδέα δεν είναι βίαιη.

Πολύ γρήγορα παίρνετε θέσεις κάποιοι εδώ μέσα. Προβληματιστήκατε ήδη;

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Πως μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά εφόσον μας γίνεται πλύση εγκεφάλου καθημερινά;
    Πως μπορούμε να κρίνουμε κάτι αρνητικά εφόσον έχουμε μάθει να κρίνουμε με τα κριτήρια του "συστήματος";
    Πως μπορούμε να προδικάζουμε μια κάποια ενέργεια, που έστω και σαν ιδέα δεν είναι βίαιη.

Πολύ γρήγορα παίρνετε θέσεις κάποιοι εδώ μέσα. Προβληματιστήκατε ήδη;
    εσυ δλδ δεν εισαι προβληματισμενος????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εσυ δλδ δεν εισαι προβληματισμενος????

Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη κίνηση. Η ερώτηση είναι αν όλοι αυτοί που έσπευσαν αμέσως να την απορρίψουν ή όχι, το σκέφτηκαν τόσο καλά.

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 11:01
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
    από sakisdani750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 10:58
  3. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 11:37