Σελίδα 84 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    φίλε μου έχω ακριβώς την ίδια γνώμη για το πρώτο και για το δεύτερο πιστεύω ότι ο διαιτητης δεν είχε καλή θεα στη φάση λόγω των θεσεων των παικτών
    είναι γελοίο να καταλογίζει σήμερα κανεις εύνοια προς τον παο ο οποίος δεν έχει όχι ιδιοκτήτη αλλά ούτε καν πρόεδρο
    έχω ξαναπει πολλές φορές ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι διαιτητές αλλά η μπάλα που παίζει η ομάδα μου
    δυστυχώς οι διαιτητές για διάφορους λόγους είναι γενικά ανεπαρκείς και τα λάθη τους τα χρησιμοποιελι σαν δικαιολογία ο εκάστοτε ηττημένος

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
    Ρε παιδες επειδη τα ματς τα ειδα και τα δυο , μπορω να πω τι ειδα ΕΓΩ στα δυο πεναλτι;

Στο 1ο πεναλτι ειδα οτι οαμυντικος του Αστερα διωχνει την μπαλα αλλα αυτη μενει μπροστα απ΄τον παικτη του Ολυμπιακου και στην συνεχεια του τακλιν του περνει τα ποδια ,κατα την γνωμη μου πεναλτι .

Στο 2ο πεναλτι ειδα τον παικτη του Πανιωνιου να περνει μονο την μπαλα , κατα την γνωμη μου οχι πεναλτι.

θα ηθελα και την δικη σας γνωμη οχι τις ντροπες και το ελεος , για να δουμε τα πραγματα καθαρα ποδοσφαιρικα .
    Tα ποδια του αμυντικου του Αστερα μενουν μαζεμενα.....

Δεν υπαρχει πεναλτυ σε καμμια απο τις δυο φασεις .....

Ρε παιδες επειδη τα ματς τα ειδα και τα δυο , μπορω να πω τι ειδα ΕΓΩ στα δυο πεναλτι;

Στο 1ο πεναλτι ειδα οτι οαμυντικος του Αστερα διωχνει την μπαλα αλλα αυτη μενει μπροστα απ΄τον παικτη του Ολυμπιακου και στην συνεχεια του τακλιν του περνει τα ποδια ,κατα την γνωμη μου πεναλτι .

Στο 2ο πεναλτι ειδα τον παικτη του Πανιωνιου να περνει μονο την μπαλα , κατα την γνωμη μου οχι πεναλτι.

θα ηθελα και την δικη σας γνωμη οχι τις ντροπες και το ελεος , για να δουμε τα πραγματα καθαρα ποδοσφαιρικα .
    ποδοσφαιρικα και βαση κανονισμων...

στο πρωτο πεναλντυ ο παικτης διωχνει την μπαλλα με τακλιν...σαν ολοκληρωση αυτου (του τακλιν) βρισκει τον παιχτη...δεν ειναι πεναλντυ γιατι δεν κανει δευτερη κινηση...αλλιως σε καθε τακλιν που ο παικτης εδιωχνε μπαλλα και μετα εβρισκε παιχτη θα ηταν φαουλ...αν εκανε πχ προσπαθεια δευτερου τακλιν τοτε θα ηταν...

στο δευτερο ο παιχτης του Πανιωνιου ουτε την μπαλλα ακουμπησε (ειχε περιεργα φαλτσα) και βεβαια ουτε τον παικτη του παναθηναικου...απλα επεσε με την φορα που ειχε και με δεν μπορεσε να κρατησει την ισορροπια του...

γαυρος εισαι ε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    φίλε μου έχω ακριβώς την ίδια γνώμη για το πρώτο και για το δεύτερο πιστεύω ότι ο διαιτητης δεν είχε καλή θεα στη φάση λόγω των θεσεων των παικτών
    είναι γελοίο να καταλογίζει σήμερα κανεις εύνοια προς τον παο ο οποίος δεν έχει όχι ιδιοκτήτη αλλά ούτε καν πρόεδρο
    έχω ξαναπει πολλές φορές ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι διαιτητές αλλά η μπάλα που παίζει η ομάδα μου
    δυστυχώς οι διαιτητές για διάφορους λόγους είναι γενικά ανεπαρκείς και τα λάθη τους τα χρησιμοποιελι σαν δικαιολογία ο εκάστοτε ηττημένος
    Σωστο και αυτο εν μερη.......

Δεν μπορυν να φωναζουν ομαδες που ειναι 20 βαθμους πισω απο τον πρωτοπορο....

Ειναι εντελως γελοιο....!!!

Με τον βαζελο ημαστε πατσι ποστα ......

Τελος....!!!

Παμε γιαλα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σωστο και αυτο εν μερη.......

Με τον βαζελο ημαστε πατσι ποστα ......

Τελος....!!!

Παμε γιαλα....

αυτη ειναι η διαφορα μας...πρωτοι ειμαστε....τελευταιοι ειμαστε....μας νοιαζει η μπαλλα....και ΑΝ αξιζουμε...ΑΝ ειμαστε πιο τυχεροι...ΑΝ ειναι ατυχοι οι αντιπαλοι...ΑΝ κλπ βγαινουμε και τα λεμε....και δεν συμψιφηζουμε καταστασεις και χρονιες...μας νοιαζει η ΜΠΑΛΛΑ σαν αθλημα...και η ομαδα μας σαν αθλημα...

ρε ξερετε απο κανονισμους η λετε οτι ναναι???εδω δεν μειλαμε για φαση αμφισβητησης και κρισης....ουτε καν για λαθος θεση του διαιτητη...δηλαδη το πλαγιο κορακι ΔΕΝ ειδε οτι ΠΡΩΤΑ εδιωξε την μπαλλα ο Αστεριωτης???οτι ναναι...

υ.γ. και βεβαια μια δευτερη κιτρινη στον Κουμιορτζη την εκανε γαργαρα ο Κακος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αυτη ειναι η διαφορα μας...πρωτοι ειμαστε....τελευταιοι ειμαστε....μας νοιαζει η μπαλλα....και ΑΝ αξιζουμε...ΑΝ ειμαστε πιο τυχεροι...ΑΝ ειναι ατυχοι οι αντιπαλοι...ΑΝ κλπ βγαινουμε και τα λεμε....και δεν συμψιφηζουμε καταστασεις και χρονιες...μας νοιαζει η ΜΠΑΛΛΑ σαν αθλημα...και η ομαδα μας σαν αθλημα...

Ειναι λαθη η " λαθη " των διαιτητων !!

Απο τα συγκεκριμενα λαθη εκτος απο τον Αστερα και τον Πανιωνιο δεν επηρεαζεται κανεις αλλος...!!!

Επιτροπη διαιτησιας υπαρχει προεδροι των οποιων αδικημενων υπαρχουν ας φωναξουν να τους στειλουν σπιτι τους.....

Η αρχη ηδη εχει γινει.....

Αλλοι κωλοσαν....!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε εχεις ομαδα και μιλας???15-8 βαθμους πισω και μου θες πρωταθλημα???αμ στον Βολο ξεχασες πως κερδισες???κανε μας την χαρη ρε φιλε...

ασε που ειναι και φανατικος

Ειναι λαθη η " λαθη " των διαιτητων !!

Απο τα συγκεκριμενα λαθη εκτος απο τον Αστερα και τον Πανιωνιο δεν επηρεαζεται κανεις αλλος...!!!

Επιτροπη διαιτησιας υπαρχει προεδροι των οποιων αδικημενων υπαρχουν ας φωναξουν να τους στειλουν σπιτι τους.....

Η αρχη ηδη εχει γινει.....

Αλλοι κωλοσαν....!!
    παλι πλακα κανεις φανταζομαι...για την κορυφη εχουν αμεσο συμφερον οι ομαδες που θα παιξουν play off γιατι ο βαζελος θα εχει περισσοτερους βαθμους...οπως και στην ουρα που δινει μια ανεση σε 5 ομαδες να παιζουν πιο ανετα...

ποιοι κωλοσαν???αυτοι που ελεγαν για τον Κουκουλακη πχ πριν απο 5 μηνες...ο ιδιος ο Κουκουλακης ειπε οτι τα εκανε πουτανα...και τον βαλανε στον παγο για λιγο καιρο???ενω τον Δαλουκα που κατα την γνωμη μου εκανε ΜΟΝΟ ενα λαθος...σε μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ...χωρις να εχει καν την βοηθεια του πλαγιου τον καρατομισαν αμεσα???επειδη μιλισε ο μεγαλος εξυγιαντης του ποδοσφαιρου???αυτος δεν ειχε πει οτι ΚΑΘΕ φορα θα γινοταν κατι επιληψημο θα εβγαινε και θα το ελεγε???ασε μας ρε Κωστα...

επιτροπη διαιτησιας????
    ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

λες για καποια ΚΕΔ που καποια ΕΠΟ (επι εποχης ενος γνωστου δικηγορου πρωην και νυν) πηγε το υφυπουργιο αθλητισμου στην ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ???τοτε που λεγανε να μην εχουνε σχεση μεταξυ τους???και εκανε πισω το κρατος γιατι υπηρχε απειλη αποκλεισμου ΟΛΩΝ τον ελληνικων ομαδων (και της Εθνικης βεβαιως) απο ολες της διοργανωσεις???

μιας και βλέπετε μονο τα ΥΠΕΡ του γαύρου...

μια ερώτηση...ο Φυτανίδης πόσες κάρτες έπρεπε να μαζέψει σήμερα?

και φυσικά του γαύρου δεν ήταν πέναλτυ...

αρχικα νομισα ότι ο Φουστερ πρόλαβε να τσιμπησει μπαλα αλλά στο replay ήταν πεντακάθαρη φάση...

τεσπα ο Θρύλος ούτς ή άλλως πρόβλημα δεν θα είχε....παίζει με διαφορα Ποδοσφαιρο

απλά ο βλάκας ο διαιτητης μας εξέθεσε σήμερα αχρείαστα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Η μπαλα μετα το τακλιν μενει στην περιοχη του αστερα και δεν φευγει, την μπαλα την διεκδικη ο φουστερ γαι ο παικτης του Αστερα με την συνεχει του τακλιν δεν τον αφηνει να παει στην μπαλα.

α ναι...ξεχασα...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ...λεγετε ασεβια στο αθλημα που λεγετε ποδοσφαιρο...

http://www.youtube.com/watch?v=gDCG4ZU3oiM

και οι ρεζιλιδες εδωσαν κιτρινη καρτα στον Blanco που ειχε κατω απο την μπλουζα του ''Πατερα κουραγιο-σε αγαπαω"...μετα απο 10 μερες πεθανε...

Η μπαλα μετα το τακλιν μενει στην περιοχη του αστερα και δεν φευγει, την μπαλα την διεκδικη ο φουστερ γαι ο παικτης του Αστερα με την συνεχει του τακλιν δεν τον αφηνει να παει στην μπαλα.
    ημαρτον λεμε...http://www.youtube.com/watch?v=RNz924plgxM
    βλεπεις που παει η μπαλλα???το δεν φευγει πως το εννοεις???

και ξαναλεμε...ο κανονισμος λεει για επαφη με την μπαλλα...αν την βρει πρωτος ο αμυντικος και δεν κανει και αλλη κινηση μαρκαρισματος η φαση συνεχιζετε...
    τελικα εισαι γαυρος...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Θρύλε μόνο εσύ...

Τί άλλο θα δούμε από αυτή την ομάδα και τί άλλο θα ακούσουμε από τους οπαδούς της!!!

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε