που...
να μπορει να πλανισει,απο κεφαλη η μπλοκ ακομη κι 0,01 mm...
οταν αναφερομαστε σε κυλινδρο,ειτε μπλοκ κυλινδρων να μπορει να το κανει απολυτως παραλληλα
με την κατω πλευρα του...
να μπορει να κανει πλανισμα με συγκεκριμενο κοπτικο,ετσι ωστε να μην ξεφλουδιζει η εκαστοτε επιστρωση σκληρυνσης του κυλινδρου...
να κανει ρεκτιφιε κυλινδρου με την ανοχη που θελω εγω κι οχι αυτος και να το κανει καθετα στον κυλινδρο και στο μαμημενο το κεντρο του...επισης να κοβει οσο αργα χρειαζεται κι οχι να το ξεπεταει και να μου "αναβει" το bore...
να κανει honing με το grit κοπτικου που θελω εγω,σε καθε περιπτωση...
να μετραει εσωτερικες διαμετρους με μικρομετρο κυκλου κι οχι διαμετρου...
να μετραει εσωτερικες διαμετρους οδηγων βαλβιδων απο τουλαχιστον 4mm...
να αντικαθιστα οδηγους βαλβιδων,ΙΣΙΑ, ζεσταινοντας πρωτα την κεφαλη και στην συνεχεια να κανει honing τους οδηγους στην επιθυμητη διαμετρο...
να εχει κοπτικα για φρεζαρισμα εδρων 30-45-60-75-90 μοιρων και να κοβει την καθε μια στο πλατος που θελω εγω...επισης να μπορει να μου μεταφερει την 45αρα στο υψος που θελω εγω...
δεν εχω την απαιτηση να εχει serdi με τριπλες κεφαλες,αλλα τουλαχιστον να μπορει να παιξει με 30-45-60 μοιρων κοψιματα...
να μπορει να κανει Line honing στα εδρανα στροφαλου κι εκκεντροφορων...(αυτο δεν με πολυκαιει...)
εδω και χρονια ολες τις παραπανω δουλειες τις κανω αμερικη,οικονομικοτατα να προσθεσω και δεν ειχα ποτε μα ποτε καποιο προβλημα,αλλα το κοστος των μεταφορικων ειναι πολλες φορες δυσβασταχτο για τον εκαστοτε πελατη...
θεωρω κριμα να τα σκαω στον αμερικανο οταν καλιστα μπορει να τα παιρνει καποιος ελληνας...
επισης ειναι παναπλες δουλειες που οποιοσδηποτε σοβαρος μηχανουργος,που εχει τα καταλληλα εργαλεια μπορει να τις κανει...εχω κολλητο κορυφαιο μηχανουργο,αλλα δυστυχως ειναι σε αλλο αντικειμενο και το μονο που εκμεταλευομαι ειναι τις γνωσεις του...
εαν καποιος απο δω μεσα κανει αυτη την δουλεια με τον τροπο που εγω θελω να την κανει feel free to pm me...
ευχαριστω...