Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Αγορά πρώτης μηχανής

Είσαι Θεσσαλονίκη , άρα θα κυκλοφορείς μέσα στο χάος και στη κίνηση .

Είσαι φοιτητής , άρα η συντήρηση του πρέπει να είναι φθηνή .

Θες που και που να κάνεις και κανά ταξιδάκι μικρό (για αρχή ) αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη .

Άρα έχουμε και λέμε , λόγο όγκου και μεγέθους αποκλείονται μεγάλα on off , supersport ...κτλ
    επίσης λόγο χαμηλού κόστους συντήρησης προσανατολιζόμαστε σε μονοκύλινδρο ,
    και αφού θες και το ταξιδάκι σου κοιτάμε σε πάνω από 500 cc , ώστε να έχουμε και τη δύναμη να μπορούμε να προσπερνάμε το κτελ στο δρόμο .

Λοιπόν όλα αυτά μαζί εμένα μου κάνουν σε xt 660 !!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Σε αυτα τα λεφτα μπορεις περα απο το Monster που αν ειναι σε καλη κατασταση ειναι μια χαρα μηχανακι,μπορεις επισης να κοιταξεις για Suzuki SV650,Fazer 600 μοντελο 2004 περιπου (χωρις να εχω πολυκοιταξει που παιζουν οι τιμες) και ισως ακομα καλυτερα για καποιο hornet μοντελο 2000+.

Παντως προσωπικα εγω θα κοιταζα για το fazer της δευτερης γενιας αυτο που σταματησε να παραγεται το 2002 νομιζω.Σιγουρα θα παιζει στα 3000+ και στανταρ θα υπαρχει καποιο σε καλη κατασταση.Δεν ξερω αν σε ψηνει μηχανακι που εχει κλεισει σχεδον δεκαετια,αλλα εγω παντως θα το κοιτουσα.
    Κάτι σε έχει πειράξει εσένα....

Από τα 10 άλογα στα 100, 21 χρονών παιδί....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apo_ro
    Δεν ξέρω και πολλά, αλλά επειδή μένω στο κέντρο νομίζω πως στο μποτιλιάρισμα δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλές διαφορές ανάμεσα στις μηχανές. Εκεί που θα φανεί είναι στο ταξίδι
    μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι..

πέρα απ'τη πλάκα.. ξεκίνα με κανα δυομισάρι, μια χαρά σου κάνει
    νομίζω πουλάει ο fdtolis το ninjaκι.. μισό να σε βρω την αγγελία..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres

Λοιπόν όλα αυτά μαζί εμένα μου κάνουν σε xt 660 !!!!
    Στην ιδια λογικη παραμενοντας σε στρητ βεβαια θα κοιτουσα πολυ σοβαρα και το bandit 600.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από apo_ro
    Δεν ξέρω και πολλά, αλλά επειδή μένω στο κέντρο νομίζω πως στο μποτιλιάρισμα δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλές διαφορές ανάμεσα στις μηχανές. Εκεί που θα φανεί είναι στο ταξίδι
    Κάνεις τραγικά μεγάλο λάθος!

Ειδικά μέσα στο μποτιλιάρισμα βλέπεις τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε μηχανές....

ΠΧ. ένα 250 αερόψυκτο σαφώς είναι ελαφρύτερο και πιο μανιτζέβελο στην κίνηση απο ένα 600 ή ένα ss ή μια χάρλευ....

Όπως επίσης το καλοκαίρι στην κίνηση το 250 δεν θα σου κάνει σωτέ τ' @@ σου όπως θα τα κάνεις μ΄ενα μεγάλο...

Στην ιδια λογικη παραμενοντας σε στρητ βεβαια θα κοιτουσα πολυ σοβαρα και το bandit 600.
    Είναι πιο φιλικό το xt , και πιο οικονομικό στη συντήρηση του λόγο ενός κυλίνδρου .

Βέβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές στο ίδιο μοτίβο ....

όπως aprilia pegaso , honda fmx .....

Άκου τους παλιούς πως τα λένε παραπάνω. Η μετάβαση παίζει ρόλο... Και γω έτσι έκανα. Ήθελα από το crypton να πάρω το hornet με την μια επειδή και καλά είχα οδηγήσει κανά δυο φορές ένα 400άρι και ένα 500άρι.

Τελικά κατέληξα σε ybr250 έμαθα και μετά το έδωσα.Και ταξίδια έκανα και εκδρομές πήγαινα. Λάου λάου φυσικά..

Το ninja250 θα σε βολέψει πιστέυω. 33 άλογα έχει οπότε θα ταξιδεύεις χαλαρά με 130 εθνική και μέσα στην πόλη δεν θα το χαραμίσεις για 20χλμ/μέρα όπως το 600άρι που και θα καίει και θα βράζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάτι σε έχει πειράξει εσένα....

Από τα 10 άλογα στα 100, 21 χρονών παιδί....
    Ποια 100 αλογα ρε συ και σε τι μηχανακι;
    Πες μου τωρα οτι το SV το monster και το παλιο το Fazer600 ειναι σκοτωστρες και δεν κανουν για αρχαριους να κοψω τις φλεβες μου με το ποντικι.
    Αντε πες το fazer το 600 και το hornet ειναι γρηγορα.
    Παντως αυτη η φορμουλα αρχαριος=250 εξ ορισμου δεν ισχυει παντα και καλο θα ειναι να κοβουμε και λιγο τον υποψηφιο αγοραστη αν ειναι ατομο που εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του να σεβαστει το γκαζι και να διαβασει και 2 πραγματα παραπανω.
    Ενας αρχαριος και με το 250 φευγει σφαιρα και γινεται χαλκομανια πισω απο κανα ταξι για πλακα μεσα στην πολη.
    Δεν του προτειναμε και κανα R6 for fuck's sake.

Y.Γ ΔΕν υποστηριζω οτι ενα 250 δεν ειναι και ΓΑΜΩ τα μηχανακια για να καλυψουν και με το παραπανω τις αναγκες του φιλου που ανοιξε το θρεντ.Απλα δυσκολα καποιος ειδικα σημερα προγραμματιζει το μεθ'επομενο του μηχανακι.Αν ειναι να παει σε κατι πιο μεγαλο,νομιζω οτι αυτα που εγραψα ειναι τιμια μηχανακια,σχολεια,και σχετικα φθηνα.Τεσπα.
    -..Not Yet!

Νέο μέλος
    Το bandit 600 με ψήνει αν και πάλι προτιμώ το monster. Το καλοκαίρι δεν με ενδιαφέρει η κίνηση καθώς θα είμαι στην επαρχία. Για ΧΤ 660 δεν το κοιτάω με τίποτα. Σκυλί μεν, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Τελικά κατέληξα σε ybr250 έμαθα και μετά το έδωσα.Και ταξίδια έκανα και εκδρομές πήγαινα. Λάου λάου φυσικά..
    έτσι..

κάτσε να ρθει κι ο mike.giann να σου πει για τα ταξίδια του με το 250

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Φίλε αν το ποσό που ανέφερες (3500-4500) ειναι ζεστό αγοράζεις πολύ καλή μοτοσυκλέττα. Κατά την γνώμη μου κοίτα και προς on-off 500cc-750cc όπου με αυτά τα χρήματα αγοράζεις μοτο για ολες τις χρήσεις (πχ ΒΜW F 650 - SUZUKI FREEWING - TRANSALP κλπ)και σου μενει ένα αξιόλογο ποσό γιά εξοπλισμό.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ο καθενας κανει οτι νομιζει.ουτε πιστευω πως οτι λεω ειναι νομος η οτι ειμαι αλανθαστος.εχει ξαναειπωθει η μαλλον ξαναγραφθει ομως.επειδη δεν μπορουμε να ξερουμε μεσα απο εναν υπολογιστη τι μυαλο κουμανταρει ο καθενας,δεν μπορω να ξερω λοιπον αν θα οδηγει συνετα η οχι,αν θα τον τρωει το δεξι του χερι η οχι

παντως,ετσι για την ιστορια,οταν ημουνα κι εγω φοιτητης στη θεσσαλονικη,ειχαμε παει τα ταξιδακια μας δευτερο ποδι χαλκιδικης μεχρι τη βουρβουρου(αν γνωριζεις) με το cub το 90αρι...

οποτε,οτι γινεται,γινεται...εδω αλλοι εχουνε παει μεγαλυτερες αποστασεις με κατι 50αρακια παπια...

σκοτωστρα δεν ειναι κανενα μηχανακι,ολα θελουν να εχεις το νου σου και να τηρεις 5 κανονες για την ασφαλεια σου και την ασφαλεια των αλλων

....
    Νέος οδηγός

που το 98% της μετακίνησής του θα είναι στο παγοδρόμιο της Θεσ/νίκης.....

Δεν ειναι καλύτερα να πάρει ένα 250;

τι λες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Φίλε αν το ποσό που ανέφερες (3500-4500) ειναι ζεστό αγοράζεις πολύ καλή μοτοσυκλέττα. Κατά την γνώμη μου κοίτα και προς on-off 500cc-750cc όπου με αυτά τα χρήματα αγοράζεις μοτο για ολες τις χρήσεις (πχ ΒΜW F 650 - SUZUKI FREEWING - TRANSALP κλπ)και σου μενει ένα αξιόλογο ποσό γιά εξοπλισμό.
    Σορι αλλα το freewind ειναι μπουρδελο στην πολη,και το transalp μαουνα.Για το BMW δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα δεν το γουσταρω οποτε ακυρο και αυτο.
    -..Not Yet!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα πρωτης μηχανης.......
    από andreew στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 19:00
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από Takis9 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 05:47
  3. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  5. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων