ΝΑΙ λεμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νέος οδηγός
που το 98% της μετακίνησής του θα είναι στο παγοδρόμιο της Θεσ/νίκης.....
Δεν ειναι καλύτερα να πάρει ένα 250;
τι λες;
ΝΑΙ λεμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νέος οδηγός
που το 98% της μετακίνησής του θα είναι στο παγοδρόμιο της Θεσ/νίκης.....
Δεν ειναι καλύτερα να πάρει ένα 250;
τι λες;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Απο άποψη μυαλού όπως είπατε δεν είμαι κανένας καυλωμένος με το γκάζι. Ξέρω που με παίρνει. Τον δρόμο τον ξέρω καλά. Από τα 15 μου οδηγούσα 50άρι (δεν λέω πως είναι μηχανές αυτά τα πράγματα) και απο τα 18 οδηγάω αυτοκίνητο και έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Πότε όμως δεν έχω κάνει τις γνωστές καγκουριές πχ σφήνες, τρελές προσπεράσεις, σούζες κλπ
αφου εχεις αποφασισει να παρεις το monster γιατι μας ρωτας???Αρχικά δημιουργήθηκε από apo_ro
Απο άποψη μυαλού όπως είπατε δεν είμαι κανένας καυλωμένος με το γκάζι. Ξέρω που με παίρνει. Τον δρόμο τον ξέρω καλά. Από τα 15 μου οδηγούσα 50άρι (δεν λέω πως είναι μηχανές αυτά τα πράγματα) και απο τα 18 οδηγάω αυτοκίνητο και έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Πότε όμως δεν έχω κάνει τις γνωστές καγκουριές πχ σφήνες, τρελές προσπεράσεις, σούζες κλπ
προσωπικη γνωμη ειναι για καθημερινη χρηση μεσα σε μεγαλη πολη ενα 250 ειναι υπεραρκετο...οπως και οταν μιλαμε για εναν νεο οδηγο...συν οτι το monster το θεωρω ιδιαιτερο μηχανακι...
καλοριζικο οτι και να αποφασησεις και παντα ορθιος...
![]()
Ρωτάω για να μου πείτε τις απόψεις σας και να δω μήπως τυχόν είμαι εντελώς παράλογος στην επιλογή μου
μα καποιοι στην λενε και παλι εσυ λες το δικο σου....βεβαια παντα θα ακουσεις 1000000000 αποψεις....αλλα την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ...αν και πιστευω την εχεις παρει ηδη...Αρχικά δημιουργήθηκε από apo_ro
Ρωτάω για να μου πείτε τις απόψεις σας και να δω μήπως τυχόν είμαι εντελώς παράλογος στην επιλογή μου
![]()
Ρε πουστη μου ετοιμοι ειστε ολοι να πυροβολησετε χωρις να αφιερωσετε ενα δευτερολεπτο να αξιολογησετε λιγο το υφος του συνομιλητη σας...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μα καποιοι στην λενε και παλι εσυ λες το δικο σου....βεβαια παντα θα ακουσεις 1000000000 αποψεις....αλλα την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ...αν και πιστευω την εχεις παρει ηδη...
![]()
Επανερχομαι στον φιλο.
Γνωμη μου οτι ενα 250 ακομα και ενα μεταχειρισμενο cbf250 που το βρισκεις την ξεφτιλα,οτι σε καλυπτει 110% σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις.
250αρια εδω περα εχουν ταξιδεψει με μεγαλυτερα μηχανακια μια χαρα.
Αν τωρα θελεις σωνει και καλα κατι μεγαλυτερο το μανστερακι αστο για τελευταια επιλογη.
Ειναι τιμιο μηχανακι αλλα θελει λιγο ψαξιμο και απο την αλλη θελει και τα ανταλλακτικακια του αν ειναι παλιο και οχι πολυ προσεγμενο.
Κοιτα κατι σε commuter,CB500 ειναι γαμω τις επιλογες,απορω που δεν το εγραψα νωριτερα,οπω2 και το Bandit to 650, και το sv650 επισης και τα βρισκεις μεσα σταλεφτα που θελεις,αλλα προσανατολισου στο πιο οικονομικο που μπιορεις αυτη την στιγμη,γιατι το μηχανακι δεν ειναι τοσο ανεξοδο πραγμα οσο νομιζεις και καλυτερα στα πρωτα 2 χρονια να σου βγει φθηνα σε ανταλλακτικα και αναλωσιμα.
Αυτα.
Υ.Γ
Εχε επισης κατα νου οτι ενα 500+ κυβικα μηχανακι μεταχ. κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστει λαστιχα και αλυσιδογραναζα και ισως και σερβις και το κοστος ειναι δεδομενα στα αναλωσιμα σε αυτους τους κυβισμους.
Μαζι με ασφαλεια σερβις και λοιπα αναλωσιμα πλησιαζεις ενα τετραψηφιο σε ευρω ισα ισα για να πρωτοκυκλοφορησεις.Αν τωρα ο προηγουμενος τα εχει φρεσκα γλιτωνεις μια πεντακοσαρα σε λαστιχα και αλυσιδογραναζα.
Τεσπα ειναι πολλα που πρεπει να κοιταξεις.
Να υποθεσω κρανακι,μπουφανακι,γαντια,μποτες και λοιπα παιζουν;Αν οχι ριξε αλλα τοσα,και ξαφνικα σου μενου, φραγκα μοβο για 250αρι![]()
Βασικα οσο το σκεφτομαι χεστα ολα και παρε κανα καλο παπι 125 αρι.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
3 σελίδες κι ακόμα κάποιοι να προτείνουν Afriva Twin και VStrom;;;; Πάει,χάλασε ο κόσμος...
πάρε 250 αν είσαι φοιτητής. Αλλιώς στο 600 θα χεις κανά 200 αλυσογράναζα στην συντήρηση αντί για 100, παραπάνω βενζίνη κανά 2 λίτρα, κανά 300 ευρώ λάστιχα αντί 180, και στην τελική μπορεί να πηγαίνεις και πιο αργά μέσα στην πόλη από ότι με το 250.
Από την άλλη πάρε ένα με 100 άλογα και για κανα 2 μηνο θα οδηγάς ψιλοχεσμένος και μετά θα το πηγαίνεις σβέλτα αλλά θα σε περνάει ένας με 250άρι που το ξέρει.
Αν πάρεις μόνστερ βάλε και ιμάντες σε κάθε 2ο σέρβις νομίζω...
Τελικά η επιλογή είναι δικιά σου για όποιο 250 άρι γουστάρεις.![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
cbf 250
ybr 250
ninja 250r
Τα παραπάνω άνετα σε καλύπτουν σε αυτά που θες να κάνεις και επιπλέον θα σε βοηθήσουν να μάθεις και 5 πράγματα παραπάνω. Με μια μεγάλη μηχανή δεν θα μάθεις να οδηγείς σωστά.
edit: + τα όσα είπαν οι παραπάνω.
Sent from me using a computer.
παρε ενα σκοτωμενο αυτοματο 125 για την πολη και πας με τρενο να ψησεις αρνια .......σου δινω και εναλλακτικη .......παρε ενα 300 αυτοματο και πας με 120-130 εθνικη και μαγκας στην πολη......σε χαλαει??
τωρα αν θες να εισαι fast & furious παρε ενα 750 πυραυλακι- καρχαρια![]()
Μη σκοτώνεστε παιδιά... Monster θα πάρει.![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Επειδή οι απόψεις είναι σαν τους κώλους..
KLX250
Φτηνά αναλώσιμα, διαβάζω για 60-65MPG, πέφτει το σηκώνεις και ξεσκονίζεις μαρσ πιε, ανάποδο μπροστινό, αλουμινένιο ψαλίδι, υδρόψυκτο, εγγύηση 2 χρόνια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, πάει και μία παραλία με το γκομενάκι.., χαμηλά ασφάλιστρα + τέλη, 22 άλογα υπεραρκετά για διαδρομές εκτός πόλης..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Έτσι όπως το λες θα γίνει φίλε μου,Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Μη σκοτώνεστε παιδιά... Monster θα πάρει.![]()
![]()
και μετά θα ρωτάει
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=115319
και επειδή άκρη δε θα βγάζει θα το ψάξει και θα βρει αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread...F&pagenumber=1
Το οποίο θα τον μπερδέψει περισσότερο και ψάχνοντας θα πέσει πάνω σε αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=112137
που θα τον κάνει να καταλάβει πως δεν γίνεται να μάθει κάποια πράγματα αν δεν περάσει πρώτα από κάτι πιο μικρό, ελαφρύ, φθηνό και εύκολο. Πιο προβλέψιμο και λιγότερο απόλυτο.
Sent from me using a computer.
Μα όλοι έτσι δεν ξεκινάνε??Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
πιο μικρό, ελαφρύ, φθηνό και εύκολο προβλέψιμο και λιγότερο απόλυτο.![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...1+%EF%F0%EB%EF