Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Αγορά πρώτης μηχανής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Νέος οδηγός

που το 98% της μετακίνησής του θα είναι στο παγοδρόμιο της Θεσ/νίκης.....

Δεν ειναι καλύτερα να πάρει ένα 250;

τι λες;
    ΝΑΙ λεμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος
    Απο άποψη μυαλού όπως είπατε δεν είμαι κανένας καυλωμένος με το γκάζι. Ξέρω που με παίρνει. Τον δρόμο τον ξέρω καλά. Από τα 15 μου οδηγούσα 50άρι (δεν λέω πως είναι μηχανές αυτά τα πράγματα) και απο τα 18 οδηγάω αυτοκίνητο και έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Πότε όμως δεν έχω κάνει τις γνωστές καγκουριές πχ σφήνες, τρελές προσπεράσεις, σούζες κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από apo_ro
    Απο άποψη μυαλού όπως είπατε δεν είμαι κανένας καυλωμένος με το γκάζι. Ξέρω που με παίρνει. Τον δρόμο τον ξέρω καλά. Από τα 15 μου οδηγούσα 50άρι (δεν λέω πως είναι μηχανές αυτά τα πράγματα) και απο τα 18 οδηγάω αυτοκίνητο και έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Πότε όμως δεν έχω κάνει τις γνωστές καγκουριές πχ σφήνες, τρελές προσπεράσεις, σούζες κλπ
    αφου εχεις αποφασισει να παρεις το monster γιατι μας ρωτας???
    προσωπικη γνωμη ειναι για καθημερινη χρηση μεσα σε μεγαλη πολη ενα 250 ειναι υπεραρκετο...οπως και οταν μιλαμε για εναν νεο οδηγο...συν οτι το monster το θεωρω ιδιαιτερο μηχανακι...

καλοριζικο οτι και να αποφασησεις και παντα ορθιος...

Νέο μέλος
    Ρωτάω για να μου πείτε τις απόψεις σας και να δω μήπως τυχόν είμαι εντελώς παράλογος στην επιλογή μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από apo_ro
    Ρωτάω για να μου πείτε τις απόψεις σας και να δω μήπως τυχόν είμαι εντελώς παράλογος στην επιλογή μου
    μα καποιοι στην λενε και παλι εσυ λες το δικο σου....βεβαια παντα θα ακουσεις 1000000000 αποψεις....αλλα την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ...αν και πιστευω την εχεις παρει ηδη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μα καποιοι στην λενε και παλι εσυ λες το δικο σου....βεβαια παντα θα ακουσεις 1000000000 αποψεις....αλλα την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ...αν και πιστευω την εχεις παρει ηδη...

Ρε πουστη μου ετοιμοι ειστε ολοι να πυροβολησετε χωρις να αφιερωσετε ενα δευτερολεπτο να αξιολογησετε λιγο το υφος του συνομιλητη σας...
    Επανερχομαι στον φιλο.
    Γνωμη μου οτι ενα 250 ακομα και ενα μεταχειρισμενο cbf250 που το βρισκεις την ξεφτιλα,οτι σε καλυπτει 110% σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις.
    250αρια εδω περα εχουν ταξιδεψει με μεγαλυτερα μηχανακια μια χαρα.
    Αν τωρα θελεις σωνει και καλα κατι μεγαλυτερο το μανστερακι αστο για τελευταια επιλογη.
    Ειναι τιμιο μηχανακι αλλα θελει λιγο ψαξιμο και απο την αλλη θελει και τα ανταλλακτικακια του αν ειναι παλιο και οχι πολυ προσεγμενο.
    Κοιτα κατι σε commuter,CB500 ειναι γαμω τις επιλογες,απορω που δεν το εγραψα νωριτερα,οπω2 και το Bandit to 650, και το sv650 επισης και τα βρισκεις μεσα σταλεφτα που θελεις,αλλα προσανατολισου στο πιο οικονομικο που μπιορεις αυτη την στιγμη,γιατι το μηχανακι δεν ειναι τοσο ανεξοδο πραγμα οσο νομιζεις και καλυτερα στα πρωτα 2 χρονια να σου βγει φθηνα σε ανταλλακτικα και αναλωσιμα.
    Αυτα.

Υ.Γ
    Εχε επισης κατα νου οτι ενα 500+ κυβικα μηχανακι μεταχ. κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστει λαστιχα και αλυσιδογραναζα και ισως και σερβις και το κοστος ειναι δεδομενα στα αναλωσιμα σε αυτους τους κυβισμους.
    Μαζι με ασφαλεια σερβις και λοιπα αναλωσιμα πλησιαζεις ενα τετραψηφιο σε ευρω ισα ισα για να πρωτοκυκλοφορησεις.Αν τωρα ο προηγουμενος τα εχει φρεσκα γλιτωνεις μια πεντακοσαρα σε λαστιχα και αλυσιδογραναζα.
    Τεσπα ειναι πολλα που πρεπει να κοιταξεις.
    Να υποθεσω κρανακι,μπουφανακι,γαντια,μποτες και λοιπα παιζουν;Αν οχι ριξε αλλα τοσα,και ξαφνικα σου μενου, φραγκα μοβο για 250αρι
    Βασικα οσο το σκεφτομαι χεστα ολα και παρε κανα καλο παπι 125 αρι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    3 σελίδες κι ακόμα κάποιοι να προτείνουν Afriva Twin και VStrom;;;; Πάει,χάλασε ο κόσμος...

papoy Το avatar του/της Viking
    BMW F650GS 2001 και μετά!

Υπάρχουν πολλά και καλά! Μη δώσεις πάνω από 3000 ίσως και λίγο παραπάνω για κάποιο καλοσυντηρημένο (άποψή μου).

Θα χεις και ABS και θερμαινόμενα γκριπ και τα έξτρα που χρειάζεσαι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	9,6 KB 
ID:	222171

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    πάρε 250 αν είσαι φοιτητής. Αλλιώς στο 600 θα χεις κανά 200 αλυσογράναζα στην συντήρηση αντί για 100, παραπάνω βενζίνη κανά 2 λίτρα, κανά 300 ευρώ λάστιχα αντί 180, και στην τελική μπορεί να πηγαίνεις και πιο αργά μέσα στην πόλη από ότι με το 250.

Από την άλλη πάρε ένα με 100 άλογα και για κανα 2 μηνο θα οδηγάς ψιλοχεσμένος και μετά θα το πηγαίνεις σβέλτα αλλά θα σε περνάει ένας με 250άρι που το ξέρει.

Αν πάρεις μόνστερ βάλε και ιμάντες σε κάθε 2ο σέρβις νομίζω...

Τελικά η επιλογή είναι δικιά σου για όποιο 250 άρι γουστάρεις. :rotflmao:
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    cbf 250
    ybr 250
    ninja 250r

Τα παραπάνω άνετα σε καλύπτουν σε αυτά που θες να κάνεις και επιπλέον θα σε βοηθήσουν να μάθεις και 5 πράγματα παραπάνω. Με μια μεγάλη μηχανή δεν θα μάθεις να οδηγείς σωστά.

edit: + τα όσα είπαν οι παραπάνω.
    Sent from me using a computer.

παρε ενα σκοτωμενο αυτοματο 125 για την πολη και πας με τρενο να ψησεις αρνια .......σου δινω και εναλλακτικη .......παρε ενα 300 αυτοματο και πας με 120-130 εθνικη και μαγκας στην πολη......σε χαλαει??

τωρα αν θες να εισαι fast & furious παρε ενα 750 πυραυλακι- καρχαρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Μη σκοτώνεστε παιδιά... Monster θα πάρει.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Μανιβελάτο μέλος
    Επειδή οι απόψεις είναι σαν τους κώλους..

KLX250

Φτηνά αναλώσιμα, διαβάζω για 60-65MPG, πέφτει το σηκώνεις και ξεσκονίζεις μαρσ πιε, ανάποδο μπροστινό, αλουμινένιο ψαλίδι, υδρόψυκτο, εγγύηση 2 χρόνια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, πάει και μία παραλία με το γκομενάκι.. , χαμηλά ασφάλιστρα + τέλη, 22 άλογα υπεραρκετά για διαδρομές εκτός πόλης..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μη σκοτώνεστε παιδιά... Monster θα πάρει.
    Έτσι όπως το λες θα γίνει φίλε μου,

και μετά θα ρωτάει

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=115319

και επειδή άκρη δε θα βγάζει θα το ψάξει και θα βρει αυτό

http://www.moto.gr/forums/showthread...F&pagenumber=1

Το οποίο θα τον μπερδέψει περισσότερο και ψάχνοντας θα πέσει πάνω σε αυτό

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=112137

που θα τον κάνει να καταλάβει πως δεν γίνεται να μάθει κάποια πράγματα αν δεν περάσει πρώτα από κάτι πιο μικρό, ελαφρύ, φθηνό και εύκολο. Πιο προβλέψιμο και λιγότερο απόλυτο.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    πιο μικρό, ελαφρύ, φθηνό και εύκολο προβλέψιμο και λιγότερο απόλυτο.
    Μα όλοι έτσι δεν ξεκινάνε??

http://www.moto.gr/forums/showthread...1+%EF%F0%EB%EF

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα πρωτης μηχανης.......
    από andreew στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 19:00
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από Takis9 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 05:47
  3. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  5. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων