Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ρε φίλε, έκλαψα τη δεύτερη φορά που την είδα.
Τη πρώτη πάσχιζα, να τον καταλάβω τον Αρονίφσκι. (εντιτ, Αρωνόφσκι τον λένε τον άνθρωπα! )
Τη δεύτερη το πιασα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ρε φίλε, έκλαψα τη δεύτερη φορά που την είδα.
Τη πρώτη πάσχιζα, να τον καταλάβω τον Αρονίφσκι. (εντιτ, Αρωνόφσκι τον λένε τον άνθρωπα! )
Τη δεύτερη το πιασα....
oreo 8ema panemorfo.
mono pou den exoume mnimes apo afto...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Εγώ που έχω πειράζει;Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
oreo 8ema panemorfo.
mono pou den exoume mnimes apo afto...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :a29:
Υπαρχει ζωη μετα θανατο?
Ναι! περιτρανα το δηλωνω οτι υπάρχει.
Και τοτε γιατι δε ρωταμε αν υπαρχει ζωη μετα τη ζωη? Εδω που τα λεμε σκεψου να συχαινεσαι τη ζωη και να χεις να ζεις στον αιωνα τον απαντα...τραγωδια.
Λοιπον σε καθε επομενη ζωη ανεβαινεις επιπεδο, πνευματικο...ή ψυχικο δεν θυμαμαι. κατα τη διαρκεια που εισαι πεθαμενος γινεται ενας απολογισμος της ζωης σου με αντικειμενικα κριτιρια θεσπισμένα με δικαιοσύνη. Εμενα μου εχει γινει τετοιος απολογισμος απο την προηγουμενη ζωη μου.
Ο αγγελος κυριου, που ηταν ολος ενα φως, μια ενεργεια, που διαπερνουσε καθε ανυπαρκτο κυτταρο της ανουσιας, μη υπαρξεως μου μου εδειξε το πορισμα. Αμαρτιες δεν ειχα κανει, κατι μικροκλοπες ειχαν παραγραφει κατι αλλα δεν τα μετρησε γιατι ειχα παθει και πολλα ,τελος παντων για να μην πολυλογω μουβγαλε το πορισμα : 24300 ευρω , χρεος κι αυτο μετα την εκαθαριση και την εκπτωση.
![]()
Αραγε υπαρχει χρεος μετα θάνατο?
Ιδου η απορια.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
ΔΝΤ και μετα θάνατο;Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Υπαρχει ζωη μετα θανατο?
Ναι! περιτρανα το δηλωνω οτι υπάρχει.
Και τοτε γιατι δε ρωταμε αν υπαρχει ζωη μετα τη ζωη? Εδω που τα λεμε σκεψου να συχαινεσαι τη ζωη και να χεις να ζεις στον αιωνα τον απαντα...τραγωδια.
Λοιπον σε καθε επομενη ζωη ανεβαινεις επιπεδο, πνευματικο...ή ψυχικο δεν θυμαμαι. κατα τη διαρκεια που εισαι πεθαμενος γινεται ενας απολογισμος της ζωης σου με αντικειμενικα κριτιρια θεσπισμένα με δικαιοσύνη. Εμενα μου εχει γινει τετοιος απολογισμος απο την προηγουμενη ζωη μου.
Ο αγγελος κυριου, που ηταν ολος ενα φως, μια ενεργεια, που διαπερνουσε καθε ανυπαρκτο κυτταρο της ανουσιας, μη υπαρξεως μου μου εδειξε το πορισμα. Αμαρτιες δεν ειχα κανει, κατι μικροκλοπες ειχαν παραγραφει κατι αλλα δεν τα μετρησε γιατι ειχα παθει και πολλα ,τελος παντων για να μην πολυλογω μουβγαλε το πορισμα : 24300 ευρω , χρεος κι αυτο μετα την εκαθαριση και την εκπτωση.
![]()
Αραγε υπαρχει χρεος μετα θάνατο?
Ιδου η απορια.
Τη κάτσαμε τη βάρκα...
![]()
![]()
![]()
Χρωστάω κάτι απαντήσεις, θα επανέλθω...
αυτο ισχυει μονο για τους ανθρωπους?Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
....
Λοιπον σε καθε επομενη ζωη ανεβαινεις επιπεδο, πνευματικο...ή ψυχικο δεν θυμαμαι....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μαγγες ωραιο θρεντ και καλος ο χαβαλες αλλά.....
οποιος εχει πιστη, αρκετη υπομονη να το δει ολο προσεκτικα και δε φοβαται το θανατο ας ριξει μια ματια σ' αυτο εδω το βιντεακι
Μπορει για τους περισσοτερους να ειναι απλα μαλακιες και ψεμα.
Εγω προσωπικα το πιστευω.
Καλημερα σας![]()
Λεπόν, έχουμε και λέμε.
Η ζωή, ο άνθρωπος (και τα ζα για να μη ξεχάσουμε το φίλο μας τον τρούπερ), δεν είναι παρά η οργανωμένη λειτουργία απλών δομικών στοιχείων της φύσης -> ύλη. Πέτρες , σκόνη, κλπ.
Η ύλη, μόρια της δηλαδή, συνδέονται και αλληλεπιδρούν με αποτέλεσμα μια πολύπλοκη κατασκευή , η οποία επιτελεί αυτόματες (ναι, άγνωστο γιατί) λειτουργίες με ένα μόνο σκοπό.
Ένα μόνο κανόνα που φαίνεται να κυριαρχεί σε όλο το εν ζωή βασίλειο του πλανητάκου μας, την αναπαραγωγή. Όλες οι δραστηριότητες, οι τακτικές, τα παράδοξα, οι αποφάσεις όλων των οργανισμών έχουν σα στόχο την επιβίωση, όχι όμως της μονάδας, αλλά του είδους μέσα από τους απογόνους του.
Ο θάνατος δεν είναι παρά η διακοπή αυτής της οργανωμένης λειτουργίας της ύλης. Αν ήμουνα μονοκύτταρος, ποσώς θα με ενδιέφερε τι θα πάθω όταν διαιρεθώ στα δυο. Την έκανα τη δουλειά μου. Για την ακρίβεια, δεν θα με ενδιέφερε, γιατί δεν υπάρχει η λειτουργία αυτή σχεδιασμένη σε μένα.
Αυξάνοντας τη πολυπλοκότητα από μονοκύτταρο σε πολυκύτταρο οργανισμό, αυξάνονται και οι παράμετροι με τους οποίους ελέγχεται η ίδια διαδικασία : η διαίρεση των κυττάρων.
Ώσπου ένας συγκεκριμένος οργανισμός, μέσα σε όλες τις αυτόματες λειτουργίες του, ανέπτυξε κάτι νέο, ένα επιπλέον χαρακτηριστικό : τη συνειδητότητα.
Λιανά : γνωρίζουμε ότι υπάρχουμε.
Πάλι βέβαια, η αναπαραγωγή είναι ο στόχος (πες μου ότι το κάτω κεφάλι δεν ορίζει τις πράξεις μας) αλλά με απίστευτα πολύπλοκες πια διαδικασίες.
Δεν κυνηγάμε τη γκόμενα με το ρόπαλο πια, όμως η κοινωνική θέση μας, η οικονομική μας κατάσταση, το επίπεδο της μόρφωσής μας, ακόμη και οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις (Ανωμαλάρες. Γιατί τα πορνό πουλάνε σα ζεστό ψωμί; Έστω και με τρελές παραλλαγές, παρουσιάζουν το στόχο), είναι όλα εφόδια και όπλα για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος (ναι, ναι το γ@μί..ι εννοώ).
Όταν λοιπόν φτάνει αυτή η καταραμένη ώρα να αποχωρήσουμε από το μάταιο τούτο κόσμο, συμβαίνει το εξής:
Αρνούμαστε να πεθάνουμε γιατί το ένστικτό μας θέλει να επιβιώσει, να συνεχίσει να αναπαράγεται.
Επίσης, επειδή γνωρίζουμε για την ύπαρξή μας, την ιδιαιτερότητά μας, παλεύουμε να διατηρήσουμε την ατομικότητά μας, τα χαρακτηριστικά μας, τη σκέψη μας, το βαθύτερο είναι μας.
Έλα όμως που αυτά δεν έχουν ουσιαστικό νόημα. Γεννηθήκαμε, πηδήξαμε, κάναμε τα κανακάρια μας (γεια σου ρε sotos 8) και τώρα το σώμα μας, η ύλη που μας αποτελεί, ήρθε ο καιρός να γίνει λίπασμα για τα ραπανάκια που θα φάει ο εγγονός μας.
Αλλά που εμείς, ψάχνουμε για τον υπέρτατο σκοπό, το μεγάλο σχέδιο, την επόμενη ζωή κλπ. (έλα και συ στη κουβέντα notakos600).
Όλο το πρόβλημα, και των θρησκειών αλλά και κάθε φιλοσοφίας και αμπελοφιλοσοφίας, καταλήγει στο όνειρο της συνέχισης της συνείδησής μας αυτούσιας. Οι εμπειρίες μας, οι γνώσεις μας, τα ανεκπλήρωτα όνειρά μας, είναι αυτά που θέλουμε να συνεχίσουν να υπάρχουν αφού το σώμα τα φτύσει.
Ριγουίντ τώρα. Αναπαραγωγήπολυκύτταροσυνείδησηοργάνωσηύλη.
Επιστήμονες και παραεπιστήμονες, θεωρίες επί θεωριών έχουν πολύ συχνά σαν συμπέρασμα ότι η ύλη, αν εξετασθεί μέχρι βάθους δεν είναι παρά…τίποτα (λεπτομέρειες επ’ αυτού, αν είναι απαραίτητες, μπορούν να αναλυθούν αργότερα).
Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι και ο χρόνος δεν είναι αυτό που νομίζουμε, εμείς αντιλαμβανόμαστε τη ροή του από το παρελθόν στο μέλλον, τότε η έννοια του θανάτου μεταφράζεται στο τέλος του τίποτα, ποτέ.
Παπάρια μάντολες, με λίγα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, εμείς οι κορωνίδες της δημιουργίας.
Εγωϊσταράδες του κερατά είμαστε, η πάρτυ μας μας ενδιαφέρει, όπως σε όλα και για αυτό δεν ανέφερα τίποτα για τη νοημοσύνη των ζώων, των φυτών και των πιθανών εξωγήινων γιατί θα ήθελα 10 σελίδες ανάπτυξη..
Αν λοιπόν υπάρχει κάτι μετά, δεν είναι μετά, απλώς είναι μια κατάσταση ύπαρξης, την οποία εγκλωβισμένοι στα στενά δεσμά της υλικής μας ύπαρξης δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τώρα, ούτε και ποτέ.
Μακάρι να υπάρχει μια συμπαντική ολική συνείδηση που όλοι βουτάμε μέσα μετά να μοιραζόμαστε το είναι μας, αλλά τότε δεν θα είμαστε εμείς, αλλά κάτι άλλο, έξω από κάθε τι που συζητάμε εδώ και οπουδήποτε, οποιοσδήποτε άνθρωπος.
Stardust….
![]()
και γαμω το lsd!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Λεπόν, έχουμε και λέμε.
.........![]()
Στη πραγματικότητα είμαι ο Γουόλτερ Μπίσοπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και γαμω το lsd!!!![]()
και αυτο σου δινει το δικαιωμα να προμηθευεσαι τοσο καλο σταφ...?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Στη πραγματικότητα είμαι ο Γουόλτερ Μπίσοπ...![]()
+125 από 'μένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Λεπόν, έχουμε και λέμε.
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
το 'πιε ολο ο παρτακιας...!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Με τη παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας θα πούλαγα κοψοχρονιάόλο το στοκ μου
αν είχα!!!![]()