Σελίδα 92 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102142 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Aητος.... Αητος......!!!!

Πες μου τωρα οτι αυριο κατα τις 07΄00 θα ξημερωσει .....να με στειλεις αδιαβαστο....!!!

Το αιγαλαω ειιναι Ξ εθνικη εδω και κατι χρονια....... ( Ειναι που κερδιζε...)

stupid το έπιασες το νόημα....
    εγινα suzukakios

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    ερώτηση 1: ο φουστερ πέφτει μόνος του ή τον ρίχνει ο αμυντικός;
    ερώτηση 2: αν ο φουστερ ήταν ο τιραμολα και περνούσε τον αμυντικό έβγαινε τετ α τετ ναι ή όχι;
    ερώτηση 3: αν ο διαιτητής θέλει να σπρώξει γιατί δεν δίνει το πέναλντυ στον τοροσίδη πιο πριν;
    ερώτηση 4:ο κάκος χθες ήταν στημένος και από ποιον, τον πολέμη;
    ερώτηση 5:υπήρχε χθες ματς που ο διαιτητής να μην τα έκανε πουτ@ν@;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ............

1. ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΓΟΒΑ

2. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΡΕΧΟΥΛΙ

3. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΥΦΕΣ , ΠΕΝΑΛΤΥ........ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ
    ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΝΕΡ.

4. ΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ κ.λ.π...
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

5. ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑ...........ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Στούμπι μου,λεβέντη μου άπάντησα Σπαρτιάτικα......

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    γιατί βαση εικόνας του αγώνα ΑΠΛΑ δεν έχανε ο γαυρος χτες...

μα δεν λεμε για ηττα...για ισοπαλια λεμε...http://www.youtube.com/watch?v=wbvNm...eature=related

υ.γ. μην αρχιζεις να αναφερεσε στο πεναλντυ του Τορογκουνη η στις καρτες του Φυντανιδη γιατι και οι βαζελοι λενε για 3 off side που εκοψαν το Cisse που εφευγε μονος του....οπως και βεβαια η κοκκινη στον Μητρογλου...εσυ αρχικα ειπες για 2 ιδια λαθη...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ............

1. ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΓΟΒΑ

2. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΡΕΧΟΥΛΙ

3. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΥΦΕΣ , ΠΕΝΑΛΤΥ........ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ
    ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΝΕΡ.

4. ΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ κ.λ.π...
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

5. ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑ...........ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Στούμπι μου,λεβέντη μου άπάντησα Σπαρτιάτικα......

1) Στιλετο...??

2) Τι ειναι το τρεχουλι...???

3) Σε επιαναν κοροιδο....

4) Και εγω νομιζα οτι τα ξερεις ολα.....

5) Και η πουτανα αμα θελει τα κανει πουτανα (οποτε το ιδιο ειναι...)

Δεν απαντησες τιποτα !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    stupid το έπιασες το νόημα....
    Ε.... Μα με τετοια αναλυση που εκανες .....

Μπορουσα να κανω και αλλιως.......???

>>>> (Αμιτα ειναι.... Να μην σε κακομαθαινουμε...)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το γέλιο της αρκούδας σήμερα καθώς ερχόμενος στην δουλειά με το Ι.Χ. άκουγα στο ραδιόφωνο ΕΡΑΣΠΟΡ και περιγραφή κατάστασης και αντιδράσεων στην ΑΕΚ(με τον πρωινό πάγο δεν ρισκάρω μηχανή.. μια φορά έφαγα τούμπα και έμαθα).

επιγραμματικά.

Κάσιο --- "παικταράς" και προϊόν χιούμορ μάλλον του Αδαμίδη. 25χρονος με 2 φετινές συμμετοχές στην ομάδα του (εκ των οποίων η μία έληξε στο 35' με κόκκινη). Ψηλός κατά δημοσιεύματα , αλλά μάλλον συμβαίνει αυτό στους Λατίνους ειδικά καθώς στο αεροπλάνο τους τραβάνε σε ειδικό κάθισμα μάρκας "Προκρούστη".
    Σέντερ μπακ με δικαίωματα μια ομάδας ατζέντηδων , του πατέρα του.. και μιας θείας του που τα είχε κληρονομήσει (... το τελευταίο είναι αληθινό..χαχαχαχαχα). Οι ικανότητες του είναι υπολογιστικές εξού και η Casio σκέφτεται σοβαρά την χορηγία διαφήμισης στον παίκτη. Μάλιστα στην ΑΕΚ σκέφτονται να βάλουν φωτό του στην καλύτερη τροπαιοθήκη μαζί με αυτή του Ασκάρατε και του Άρτσε.

Χιμένεθ--- άνθρωπος με μικρή αίσθηση του χιούμορ. Μια μέρα απλά θα βαρεθεί τα κρύα αστεία με τις μεταγραφές ενίσχυσης και θα πάει Ισπανία να πεί τα δικά του ανέκδοτα απο εκεί.

Σκόκο--- Ο Τζεμπούρ είναι προδότης και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στον λαό της ΑΕΚ, σε χθεσινή συνέντευξη του. Βέβαια και δεν θα το έκανε, αφού ανανέωσε με 1,2 μύρια τον χρόνο. Παρόλα αυτά του αρέσει η Ισπανία και μπορεί στο ανέκδοτο του Αδαμίδη με μεταγραφές ενίσχυσης να συμμεριστεί την απώλεια του χιούμορ του Χιμένεθ και να πάει Ισπανία και αυτός. Αλλά προδότης δεν θα είναι...

Γιάχιτς-- Το ταξίδι των διευθύνοντων της ΑΕΚ στην Βρεττανία είχε να κάνει με εύρεση νομοθετικού πλαισίου για ανθρώπινη κλωνοποίηση καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ελβετικό πολυεργαλείο και μπορείς να τον βάλει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Πάπα-Γκντούπα Ντιόπ--- η καλύτερη "πόρτα" στην άμυνα της ΑΕΚ. Με τέτοιο όγκο και παρουσιαστικό μια ερώτηση του στον επιθετικό "έχετε κάνει κράτηση; " με άγριο ύφος θα κόψει την διάθεση στον οποιοδήποτε να κάνει πράξη την επίθεση του!

Είπαν και άλλα ρε παιδιά, αλλά ειλικρινά είχα λυσσάξει στο γέλιο απο την μία και απο την άλλη "λυπόμουν" με τα χάλια που έχουν φέρει μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ να γίνεται ρεζίλι με τις άσχετες και αδαείς κινήσεις που γίνονται. Πραγματικά , χίλιες φορές με όλους τους πιτσιρικάδες απο τις δεύτερες ομάδες και ας πέσουμε και κατηγορία. Τουλάχιστον θα ξέρουμε οτι είναι το νέο αίμα της ομάδος και δεν χρειάζονται Παπάδες, Νοτιάδες, Βοριάδες κτλ.. για να λένε οτι βάζουν χρήματα αλλά δεν βάζουν.. .και οι παίκτες που μπορούν να φέρουν είναι μόνο αυτοί. Αν δεν μπορούν να δώσουν για να φέρουν 1 έστω καλό παίκτη (παρά 3-4 του καλαθιού και αυτοί δανεικοί).... ας μείνει η ΑΕΚ με τους μικρούς και μια διοίκηση που θα οργανώσει όσα έσοδα, τόσα έξοδα να τελειώνουμε... Ειλικρινά έχω κρυώσει πολύ με το θέμα ΑΕΚ, ακόμα και σε ντέρμπυ που όντως κερδίζουμε φέτος... δεν αρκεί απο μόνο του. Εκείνη την στιγμή απλά πικάρουμε γελάμε... και μετά δεν ασχολούμαστε. Φαίνεται άλλωστε στο άδειο ΟΑΚΑ. Που καλό είναι να το αδειάζουμε και αυτό , καθώς πάνω απο 5-10.000 κόσμο δεν μαζεύει η ΑΕΚ σε παιχνίδια της S.L.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Σκόκο--- Ο Τζεμπούρ είναι προδότης και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στον λαό της ΑΕΚ, σε χθεσινή συνέντευξη του. Βέβαια και δεν θα το έκανε, αφού ανανέωσε με 1,2 μύρια τον χρόνο. Παρόλα αυτά του αρέσει η Ισπανία και μπορεί στο ανέκδοτο του Αδαμίδη με μεταγραφές ενίσχυσης να συμμεριστεί την απώλεια του χιούμορ του Χιμένεθ και να πάει Ισπανία και αυτός. Αλλά προδότης δεν θα είναι...

.
    megalo m@@@pano.......vrike eukairia na vgalei glwsa twra pou efuge o tzebour giati alliws tha etrwge koutoulies pali.....thrasidilia to ligotero.....

ton eidame kai auton ti stasi eixe otan upirxan ta dimosieumata gia pao, gauro ,klp klp\

Σου έχω πεί Γιώργο οτι τους Λατίνους δεν τους γουστάρω έτσι;... ελάχιστοι τιμούν τα χρήματα που παίρνουν! Ο τζεμπούρ ήταν ιδιότροπος χαρακτήρας και όντως δημιουργούσε προβλήματα, αλλά ύπουλος δεν ήταν! Οι Λατίνοι αυτή την βρώμα την έχουν... να στην φέρουν απο πίσω δηλαδή.

Απο εκεί και πέρα... απο όσο είδα μαζεύουμε πάλι δανεικούς (παρά τις δηλώσεις Χιμένεθ) , και παίρνουμε παίκτες που δεν πρόκειται να κάνουν την διαφορά (Ιγκλέσιας)... στα λόγια μόνο κινούμαστε και για Έλληνες (Βέλλιος, Γεωργιάδης), μόνο που εκεί χρειάζονται αυγά για την ομελέτα. Είμαι σου λέω εντελώς κρύος με το θέμα ΑΕΚ. Οχι τόσο γιατί έχει πρόβλημα οικονομικό (και ποιά ομάδα δεν έχει; )... αλλά στο οτι τα λίγα που έχουν , δεν κάνουν ουσιαστικές κινήσεις. Επειδή λοιπόν ήδη έχω αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα μου και το θέμα μπάλα-ΑΕΚ ναι μεν με συγκινεί αλλά είναι για να περνάω καλά ... έχω κόψει και το γήπεδο (απο τα πιο ακριβά εισητήρια της S.L.).
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ο τζεμπούρ ήταν ιδιότροπος χαρακτήρας και όντως δημιουργούσε προβλήματα, αλλά ύπουλος δεν ήταν!.
    αυτο πως το καταλαβες απο...
    α) οτι ειχε ανεβασει στο site του τον Σεπτεμβριο οτι τα βρηκε με την Αεκ και τελικα δεν υπεργραψε???
    β) ζηταγε συνεχεια περισσοτερα λεφτα γιαυτο και δεν υπεγραφε???
    γ) στην μεση της μεταγραφικης περιοδου πλακωθηκε με τον Χιμενεθ (για ασημαντη αφορμη) με σκοπο να βρει δουρειο ιππο να την κανει???
    δ) ακουγονται κατι φημες για συναντηση και συμφωνια με Γιουβαρλακη στο VillaMercedes μετα τον αγωνα φιλων Zidane/Ronaldo
    ε) ειχε δηλωσει οτι θελει να παιξει ΜΟΝΟ στην ευρωπη και τελικα εκλεισε σε μια ελληνικη ομαδα
    στ) περισυ ελεγε οτι δεν θα πηγαινε στον ολυμπιακο γιατι δεν του αρεσουν οι ομαδες που εχουν τα ''κοζια"
    κλπ κλπ
    παιχταρας ναι...υπουλος ναι...αρκετα μουνοπανακι...και βεβαια αρκετα παρτακιας γιατι επαιζε για την παρτη του και οχι για την ομαδα...

προδοτη που λενε αρκετοι αεκτζηδες δεν τον θεωρω γιατι απλα ειναι επαγγελματιας και κοιταει το συμφερον του...δεν δηλωσε ποτε Αεκτζης και ουτε πουλησε αεκφροσυνη...δεν εγινε μαγκας απο εμας...δεν μας εκανε και εμας μαγκες...με 3 λεξεις...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ...

υ.γ. ακριβως τα ιδια πιστευω για τον Σκοκο...ο καιρος γαρ εγγυς...

Ύπουλος εννοώ ρε φίλε να στην χώσει στο παιχνίδι μέσα ή εκτός αυτού, στην έριχνε επιτόπου και στα ίσα... :rotflmao: :rotflmao: .. οχι φυσικά για το τι έγινε για το συμβόλαιο του.

Ύπουλος εννοώ ρε φίλε να στην χώσει στο παιχνίδι μέσα ή εκτός αυτού, στην έριχνε επιτόπου και στα ίσα... :rotflmao: :rotflmao: .. οχι φυσικά για το τι έγινε για το συμβόλαιο του.
    :hypnotize

τι λε ρε μαγε???δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα πηγε να κοψει καποιον στην μεση και μετα σφυριζε αδιαφορα...τεσπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :hypnotize

τι λε ρε μαγε???δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα πηγε να κοψει καποιον στην μεση και μετα σφυριζε αδιαφορα...τεσπα...

se 3 paixnidia ,

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα