Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μήπως είστε εσείς που αλλάξατε και όχι η φάση του Δέλεαρ vs Pulp? ε?
![]()
Σπυρο, δεν υπαρχει (δεν εχει νόημα) Δελεαρ βερσους Παλπ
Το οτι στο παρον σημειο μαζωξης (και για το οποίο επαναλαμβάνω οτι κακως το θελετε μερικοι και Δευτερα και Παρασκευη), δεν υπαρχουν οι προϋποθεσεις χώρου και ατόμων να γινει οτι γινοταν παλια ειναι μια πραγματικότητα.
Προφανώς αλλαξαμε. Γι' αυτο και μας λείπουν εκεινες οι στιγμές και το υποκατάστατο δε φτάνει
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ή μήπως επειδή τότενες ήσασταν πιο νέοι και ψάρακλες και σας φαίνονταν όλα μοναδικά και ξεχωριστά?
Λαλα-land και έτς
![]()
![]()
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε μάζωξη του 2006 στο Δέλεαρ πρέπει να ήμασταν πάνω από 100 άτομα κάποια Δευτέρα.... Αν πάνε 20 στο παλπ, θα του τελειώσει η μπύραΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σπυρο, δεν υπαρχει (δεν εχει νόημα) Δελεαρ βερσους Παλπ
Το οτι στο παρον σημειο μαζωξης (και για το οποίο επαναλαμβάνω οτι κακως το θελετε μερικοι και Δευτερα και Παρασκευη), δεν υπαρχουν οι προϋποθεσεις χώρου και ατόμων να γινει οτι γινοταν παλια ειναι μια πραγματικότητα.
Προφανώς αλλαξαμε. Γι' αυτο και μας λείπουν εκεινες οι στιγμές και το υποκατάστατο δε φτάνει
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα ξεχάσω ατάκες Παπ και Τρούπη, με το ''Μπάφαλους Μυρωδάτους For Men''
Ακόμα κλαίω απο τα γέλια...
![]()
![]()
![]()
![]()
ανευ ουσιας η κουβεντα παιδες.
μπηκε ο ζορο που ξερω τι θα περιμενε να δει.τον ενημερωσα για το τι θα δει.τελος.
συνεχιστε τις μαζωξεις ως εχουν, οσοι θελετε και καλη μας μερα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε μάζωξη του 2006 στο Δέλεαρ πρέπει να ήμασταν πάνω από 100 άτομα κάποια Δευτέρα.... Αν πάνε 20 στο παλπ, θα του τελειώσει η μπύρα![]()
Εδώ δεν έχει coca-cola ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ανευ ουσιας η κουβεντα παιδες.
μπηκε ο ζορο που ξερω τι θα περιμενε να δει.τον ενημερωσα για το τι θα δει.τελος.
συνεχιστε τις μαζωξεις ως εχουν, οσοι θελετε και καλη μας μερα![]()
Καλά...![]()
πατρινοι,ολλανδοι και ο μακης.ευκολα πανω απο 100Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε μάζωξη του 2006 στο Δέλεαρ πρέπει να ήμασταν πάνω από 100 άτομα κάποια Δευτέρα.... Αν πάνε 20 στο παλπ, θα του τελειώσει η μπύρα![]()
![]()
Οχι, δες εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Ή μήπως επειδή τότενες ήσασταν πιο νέοι και ψάρακλες και σας φαίνονταν όλα μοναδικά και ξεχωριστά?
Λαλα-land και έτς
![]()
![]()
Ιούλιος του 2006, οτι έχουμε γυρίσει απο Ολλανδια, Ανταμ, Λινα, Τιφο, ΚωσταςΝΛ και κροκόδειλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απορώ πως την παλεψαν εκεινο το βραδυ στο μαγαζι
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πωωωωωωω θυμάστε ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πατρινοι,ολλανδοι και ο μακης.ευκολα πανω απο 100
![]()
Γιατί εγώ δεν θυμάμαι τίποτα απ'τον σουρωμό..
Αξέχαστη βραδιά παίδες![]()
![]()
Κοίτα να δεις που αν θέλει δεν σπαμμάρει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πωωωωωωω θυμάστε ρε;
![]()
![]()
![]()
![]()
να την...ξυπνησε η τσουτσουΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πωωωωωωω θυμάστε ρε;
![]()
![]()