Πρόστυχε.... Λέγε μου τέτοια, μαζί και με τις φωτογραφίες ανακατασκευοπορνογραφίας, μου σηκώνεται..... η τρίχα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και στη συνεχεια στοκαρισμα.οπου δεν πηγαινε η σπατουλα δαχτυλακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Πρόστυχε.... Λέγε μου τέτοια, μαζί και με τις φωτογραφίες ανακατασκευοπορνογραφίας, μου σηκώνεται..... η τρίχα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Σπύρο, http://www.youtube.com/watch?v=tiBxLH15ZJc !
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αγαπημενε μου καραφλα σου βγαζω το καπελλο...εισαι μεγαλος καλλιτεχνης ρε φιλε......!!! Οτι πιανεις κυριολεκτικα το μεταμορφωνεις, ιδιαιτερα τα BMW εχω να παρατηρησω...( κρυφογερμανε κι ας μην το παραδεχεσαι...χεχχεε) Παρατηρωντας την μοτοπορεια σου ομως διακρινω καποια σκαμπανεβασματα ρε συ, απο scooter σε μηχανες και τουμπαλιν...μηπως να το κοιταξεις λιγο αυτο..????Kαι μια αλλη παρατηρηση.. μηπως σου εχει ξεφυγει ενα kawasaki zr7 μπρντω (μην γραψω και πινακιδα) απ την ολη πορεια- σταδιοδρομια..???
ευχαριστω αλλα εγω προτιμω http://www.youtube.com/watch?v=nYD-y...eature=related
![]()
![]()
![]()
Σπυρακο μα την κουκλαρα την africana σου,εχεις δικιο το διορθωσαΑρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosAfricaner
Αγαπημενε μου καραφλα σου βγαζω το καπελλο...εισαι μεγαλος καλλιτεχνης ρε φιλε......!!! Οτι πιανεις κυριολεκτικα το μεταμορφωνεις, ιδιαιτερα τα BMW εχω να παρατηρησω...( κρυφογερμανε κι ας μην το παραδεχεσαι...χεχχεε) Παρατηρωντας την μοτοπορεια σου ομως διακρινω καποια σκαμπανεβασματα ρε συ, απο scooter σε μηχανες και τουμπαλιν...μηπως να το κοιταξεις λιγο αυτο..????Kαι μια αλλη παρατηρηση.. μηπως σου εχει ξεφυγει ενα kawasaki zr7 μπρντω (μην γραψω και πινακιδα) απ την ολη πορεια- σταδιοδρομια..???
![]()
Στο χωριο μου το λενε γεροντικη αννοια..........χαχαχαχαχαχαχααα
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosAfricaner
Στο χωριο μου το λενε γεροντικη αννοια..........χαχαχαχαχαχαχααα![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W