Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Αν ξερετε.........

Re: Re: Αν ξερετε.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αυτο που θα σου γραψω ειναι 1000% σιγουρο....

[...](cpt )

[...] (Ερρικα )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: Re: Αν ξερετε.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε μπαμια...εσενα σε ηθελα για τον χρονο παρατασης (αν ξερεις κουφαλα και οχι τραπεζιτη ) και την ερρικα για το πως λεγετε το κολοχαρτο/ορολογια...

Μαλιστα............ Δεν ηξερα οτι μπορουν να πειραξουν και αλλα πραγματα εστω και αν δεν τα υποθηκευσει...... Ναι αλλα οπως τα λες το οτι σε βαζουν να υπογραψεις υποθηκη δεν εχει καμια σημασια Αφου μπαινουν αυτοματα....... Δεν σου λεω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες απλα μου φαινεται καπως παραξενο.......... Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι εχω και ενα ακριβο αυτοκινητο το οποιο ειναι στο ονομα μου μπορουν και αυτο να το παρουν......... Δηλαδη ακομα και για ενα μικρο ποσο μπορουν να σε καταστρεψουν ? Και τοτε γιατι στην αδεια την μοτοσυκλετας λεει παρακρατηση ? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν πληρωνεις την μοτοσυκλετα και ερχονται και στην παιρνουν πισω

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    Μαλιστα............ Δεν ηξερα οτι μπορουν να πειραξουν και αλλα πραγματα εστω και αν δεν τα υποθηκευσει...... Ναι αλλα οπως τα λες το οτι σε βαζουν να υπογραψεις υποθηκη δεν εχει καμια σημασια Αφου μπαινουν αυτοματα....... Δεν σου λεω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες απλα μου φαινεται καπως παραξενο.......... Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι εχω και ενα ακριβο αυτοκινητο το οποιο ειναι στο ονομα μου μπορουν και αυτο να το παρουν.........
    με αυτο ξεκινανε συνηθως...αυτα που πουλιουνται ευκολα και γρηγορα...

συνηθως υποθηκη βαζουν για πιο μεγαλα ποσα...για να μην τους την κανεις...πχ...παιρνω λεφτα...πουλαω και ακινητο....και κανω διακοπες στην Τζαμαικα...

Και τοτε γιατι στην αδεια την μοτοσυκλετας λεει παρακρατηση ? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν πληρωνεις την μοτοσυκλετα και ερχονται και στην παιρνουν πισω

Και τοτε γιατι στην αδεια την μοτοσυκλετας λεει παρακρατηση ? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν πληρωνεις την μοτοσυκλετα και ερχονται και στην παιρνουν πισω
    για να μην μπορεις να την πουλησεις...αν την φυτιλιασεις (φτου κακα) η στην κλεψουν (φτου κακα χ2) θα παψεις να πληρωνεις το δανειο???

εχουν δικαιωμα να παρουν τα λεφτα τους απο οποιοδηποτε περουσιακο στοιχειο εχεις...αλλα συνηθως πανε στα πιο ευκολα προς πωληση...

Οχι φυσικα και θα την πληρωνω....... Μου εκανες την καρδια περιβολι αλλα καλα εκανες γιατι δεν ηξερα οτι ακομα και για ενα τετοιο ποσο μπορουν να σε ξεσκισουν........

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Re: Αν ξερετε.........

ρε μπαμια...εσενα σε ηθελα για τον χρονο παρατασης (αν ξερεις κουφαλα και οχι τραπεζιτη ) και την ερρικα για το πως λεγετε το κολοχαρτο/ορολογια...

Ώστε ο Κάπτεν είναι μπάμιας, κουφάλα και τραπεζίτης κι η Έρρικα ορολόγος;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Οχι φυσικα και θα την πληρωνω....... Μου εκανες την καρδια περιβολι αλλα καλα εκανες γιατι δεν ηξερα οτι ακομα και για ενα τετοιο ποσο μπορουν να σε ξεσκισουν........
    κοιτα να δεις...αυτο που σου εγραψα ηταν απαντηση σε αυτο που ρωτησες...δεν σημαινει οτι θα γινει κιολλας...οι πιθανοτητες ειναι τοσο μηδαμηνες που δεν χρειαζετε να ανυσηχεις και τοσο...απλα να το εχεις σαν γνωση...απλα ο νομος ειναι παντα υπερ τους που δεν βγαζεις ακρη...αν θελουν σε γαμανε...αλλα φανταζομαι οτι για ενα τοσο μικρο ποσο (λεμε τωρα ) θα μπορεσεις να δανειστεις/καναεις κατι...μην σε ανυσηχει αυτο...

κανε αυτο που σου ειπε ο cpt με την αναπροσαρμογη του χρεους...και ολα θα πανε καλα...

ο νομος λεει οτι πρωτη κατοικια κλπ δεν την πειραζουμε...αλλα εδω ειναι ελλαδισταν...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Μέχρι σε σκλαβοπάζαρο μπορείς να βρεθείς φίλε....άστα μη τα σκαλίζεις.:wacko:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Re: Re: Αν ξερετε.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ώστε ο Κάπτεν είναι μπάμιας, κουφάλα και τραπεζίτης κι η Έρρικα ορολόγος;
    ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΚΕΤΟ...

παω να αγορασω αφρολουτρο...το σαμπουαν ειναι αχρηστο....

Μαλιστα............ Δεν ηξερα οτι μπορουν να πειραξουν και αλλα πραγματα εστω και αν δεν τα υποθηκευσει...... Ναι αλλα οπως τα λες το οτι σε βαζουν να υπογραψεις υποθηκη δεν εχει καμια σημασια Αφου μπαινουν αυτοματα....... [...]
    Δε μπαίνει τιποτε αυτοματα.

Ασε τις καταστροφολογίες και τα "με καταστρέφουν" και "με ξεσκιζουν" και δες το πιο απλα. Μου δανειζεις εμενα (δυο ιδιωτες) 10,000 ευρω, χωρις εγγυηση. Παυω να σε πληρωνω, στελνεις εξωδικο, παμε δικαστήριο και εγω δηλώνω οτι δεν εχω τα μετρητα. Δε θα απαιτήσεις καποιο άλλο περιουσιακο μου στοιχείο για να καλυφθει η οφειλη;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ο νομος λεει οτι πρωτη κατοικια κλπ δεν την πειραζουμε...αλλα εδω ειναι ελλαδισταν...

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πειραξουν καθολου τα ακινητα ..........
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Μέχρι σε σκλαβοπάζαρο μπορείς να βρεθείς φίλε....άστα μη τα σκαλίζεις.:wacko:
    δεν ξερω ποιον ειρωνευεσε...αλλα αυτα που εγραψα γινονται...δεν γινονται φιλε μου Μπαρε???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hungry-wolf.gif 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	5,5 KB 
ID:	222238
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όσα πρέπει να ξέρετε αν εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα
    από fantacid στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 78