Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο που θα σου γραψω ειναι 1000% σιγουρο....
[...](cpt)
[...] (Ερρικα)
![]()
αυτο που θα σου γραψω ειναι 1000% σιγουρο....
[...](cpt)
[...] (Ερρικα)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε μπαμια...εσενα σε ηθελα για τον χρονο παρατασης (αν ξερεις κουφαλα και οχι τραπεζιτηΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
) και την ερρικα για το πως λεγετε το κολοχαρτο/ορολογια...
![]()
Μαλιστα............ Δεν ηξερα οτι μπορουν να πειραξουν και αλλα πραγματα εστω και αν δεν τα υποθηκευσει...... Ναι αλλα οπως τα λες το οτι σε βαζουν να υπογραψεις υποθηκη δεν εχει καμια σημασια Αφου μπαινουν αυτοματα....... Δεν σου λεω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες απλα μου φαινεται καπως παραξενο.......... Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι εχω και ενα ακριβο αυτοκινητο το οποιο ειναι στο ονομα μου μπορουν και αυτο να το παρουν......... Δηλαδη ακομα και για ενα μικρο ποσο μπορουν να σε καταστρεψουν ? Και τοτε γιατι στην αδεια την μοτοσυκλετας λεει παρακρατηση ? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν πληρωνεις την μοτοσυκλετα και ερχονται και στην παιρνουν πισω
με αυτο ξεκινανε συνηθως...αυτα που πουλιουνται ευκολα και γρηγορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Μαλιστα............ Δεν ηξερα οτι μπορουν να πειραξουν και αλλα πραγματα εστω και αν δεν τα υποθηκευσει...... Ναι αλλα οπως τα λες το οτι σε βαζουν να υπογραψεις υποθηκη δεν εχει καμια σημασια Αφου μπαινουν αυτοματα....... Δεν σου λεω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες απλα μου φαινεται καπως παραξενο.......... Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι εχω και ενα ακριβο αυτοκινητο το οποιο ειναι στο ονομα μου μπορουν και αυτο να το παρουν.........
συνηθως υποθηκη βαζουν για πιο μεγαλα ποσα...για να μην τους την κανεις...πχ...παιρνω λεφτα...πουλαω και ακινητο....και κανω διακοπες στην Τζαμαικα...![]()
Και τοτε γιατι στην αδεια την μοτοσυκλετας λεει παρακρατηση ? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν πληρωνεις την μοτοσυκλετα και ερχονται και στην παιρνουν πισω
για να μην μπορεις να την πουλησεις...αν την φυτιλιασεις (φτου κακα) η στην κλεψουν (φτου κακα χ2) θα παψεις να πληρωνεις το δανειο???Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Και τοτε γιατι στην αδεια την μοτοσυκλετας λεει παρακρατηση ? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν πληρωνεις την μοτοσυκλετα και ερχονται και στην παιρνουν πισω
εχουν δικαιωμα να παρουν τα λεφτα τους απο οποιοδηποτε περουσιακο στοιχειο εχεις...αλλα συνηθως πανε στα πιο ευκολα προς πωληση...
Οχι φυσικα και θα την πληρωνω....... Μου εκανες την καρδια περιβολι αλλα καλα εκανες γιατι δεν ηξερα οτι ακομα και για ενα τετοιο ποσο μπορουν να σε ξεσκισουν........
Ώστε ο Κάπτεν είναι μπάμιας, κουφάλα και τραπεζίτης κι η Έρρικα ορολόγος;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε μπαμια...εσενα σε ηθελα για τον χρονο παρατασης (αν ξερεις κουφαλα και οχι τραπεζιτη) και την ερρικα για το πως λεγετε το κολοχαρτο/ορολογια...
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κοιτα να δεις...αυτο που σου εγραψα ηταν απαντηση σε αυτο που ρωτησες...δεν σημαινει οτι θα γινει κιολλας...οι πιθανοτητες ειναι τοσο μηδαμηνες που δεν χρειαζετε να ανυσηχεις και τοσο...απλα να το εχεις σαν γνωση...απλα ο νομος ειναι παντα υπερ τους που δεν βγαζεις ακρη...αν θελουν σε γαμανε...αλλα φανταζομαι οτι για ενα τοσο μικρο ποσο (λεμε τωρα ) θα μπορεσεις να δανειστεις/καναεις κατι...μην σε ανυσηχει αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Οχι φυσικα και θα την πληρωνω....... Μου εκανες την καρδια περιβολι αλλα καλα εκανες γιατι δεν ηξερα οτι ακομα και για ενα τετοιο ποσο μπορουν να σε ξεσκισουν........
κανε αυτο που σου ειπε ο cpt με την αναπροσαρμογη του χρεους...και ολα θα πανε καλα...
ο νομος λεει οτι πρωτη κατοικια κλπ δεν την πειραζουμε...αλλα εδω ειναι ελλαδισταν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Μέχρι σε σκλαβοπάζαρο μπορείς να βρεθείς φίλε....άστα μη τα σκαλίζεις.:wacko:
ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΚΕΤΟ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ώστε ο Κάπτεν είναι μπάμιας, κουφάλα και τραπεζίτης κι η Έρρικα ορολόγος;
παω να αγορασω αφρολουτρο...το σαμπουαν ειναι αχρηστο....![]()
![]()
![]()
Δε μπαίνει τιποτε αυτοματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Μαλιστα............ Δεν ηξερα οτι μπορουν να πειραξουν και αλλα πραγματα εστω και αν δεν τα υποθηκευσει...... Ναι αλλα οπως τα λες το οτι σε βαζουν να υπογραψεις υποθηκη δεν εχει καμια σημασια Αφου μπαινουν αυτοματα....... [...]
Ασε τις καταστροφολογίες και τα "με καταστρέφουν" και "με ξεσκιζουν" και δες το πιο απλα. Μου δανειζεις εμενα (δυο ιδιωτες) 10,000 ευρω, χωρις εγγυηση. Παυω να σε πληρωνω, στελνεις εξωδικο, παμε δικαστήριο και εγω δηλώνω οτι δεν εχω τα μετρητα. Δε θα απαιτήσεις καποιο άλλο περιουσιακο μου στοιχείο για να καλυφθει η οφειλη;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ο νομος λεει οτι πρωτη κατοικια κλπ δεν την πειραζουμε...αλλα εδω ειναι ελλαδισταν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πειραξουν καθολου τα ακινητα ..........![]()
![]()
![]()
δεν ξερω ποιον ειρωνευεσε...αλλα αυτα που εγραψα γινονται...δεν γινονται φιλε μου Μπαρε???Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Μέχρι σε σκλαβοπάζαρο μπορείς να βρεθείς φίλε....άστα μη τα σκαλίζεις.:wacko:![]()