Oσο κρατάει ο Τai και δε παντρέυεται ,δε έχει τελειωσει ακομα τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ιδικά και γαινεικά δεν σε χάλαγε
Σου θύμιζε κι η διακόσμηση τα νιάτα σου...
![]()
![]()
![]()
Oσο κρατάει ο Τai και δε παντρέυεται ,δε έχει τελειωσει ακομα τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ιδικά και γαινεικά δεν σε χάλαγε
Σου θύμιζε κι η διακόσμηση τα νιάτα σου...
![]()
![]()
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Κάποιος από τους δυο μας έχει αρχίσει το ποτό απο το πρωί.....Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Oσο κρατάει ο Τai και δε παντρέυεται ,δε έχει τελειωσει ακομα τίποτα!![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μπΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα να κανω χιουμοράκι ή θα την δεις στραβά;![]()
![]()
δεν θα παω πολυ πισω. μεχρι το 1999 ας πουμε.
τοτε καθε τεταρτη επι μηνες γινονταν στην πλατεια αττικης συναντηση καποιων μοτοσυκλετιστων.
δεν θα σταθω στο οτι καποιοι απο εσας τους "παλιουρες" δεν ξερατε καν να οδηγησετε με συμπλεκτη ακομα. δεν με αφορα και δεν ειναι το θεμα εδω να μετρησουμε "ενσημα" η αλλα πραγματα![]()
αρχισε με 2 ατομα γινανε 5 μετα 8 μετα 13-20-50+... εφτασε η στιγμη που η πλατεια δεν μας χωραγε.
βρεθηκε χωρος νοικιαστηκε εγιναν συναυλιες γιορτες τακτικοτατες συναντησεις και εκδρομες που εχουν αφησει ιστορια...
οσοι ειναι παλιοι στο χωρο εχουν ηδη καταλαβει για πια λεσχη μιλαω.
περασα καποια χρονια εκει σαν μελος γυρνωντας εδω και εκει περασα μοναδικες στιγμες με την τοτε παρεα. αλλα και σημερα νεα μελη που ειναι εκει περνανε το ιδιο με την τωρινη τους μοτοπαρεα και ειναι μοναδικες στιγμες για αυτους χωρις φυσικα να εχουν ιδεα οτι καποτε ημουν εκει εγω και σκασιλα τους στο φιναλε
ολα στη ζωη κανουν κυκλο, πολλοι απο τους αρχικους πυρηνες παντρευτηκαμε καναμε παιδια βαρεθηκαμε η οτιδηποτε αλλο και αποχωρησαμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επαψε και να υπαρχει![]()
και απο το μοτο καποιοι που επαψαν να συμετεχουν μπορει να συμετεχουν καπου αλλου πλεον η στο μελλον εχοντας κανει ενα κυκλο (οπως και αν λεγεται αυτος) να επιστρεψουν.
εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ολοι κουβαλαμε στιγμες απο παλια καλες η κακες.
οι μεγαλυτεροι μπορει περισοτερες αλλα ειναι ταμειο του καθενος μας.
ειναι λαθος κατα την γνωμη μου να απαξιωνουμε τους μεταγενεστερους η την χαρα μιας βολτας μαζι τους η μιας μπυρας επειδη νταξ εμεις παλια ημασταν καλυτερα![]()
μηχανακια καβαλαμε ολοι και ειναι τις περισοτερες φορες το μονο κοινο σημειο που μας ενωνει αυτο.
κοιτατε κει περα να σπρωξετε δημιουργικα την καθε moto.gr στιγμη να βγει ακομα κατι καλο αν υπαρχει.
-και το μυρμηγκι εχει αξια στη ζωη μας![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
δεν θα παω πολυ πισω. μεχρι το 1999 ας πουμε.
τοτε καθε τεταρτη επι μηνες γινονταν στην πλατεια αττικης συναντηση καποιων μοτοσυκλετιστων.
δεν θα σταθω στο οτι καποιοι απο εσας τους "παλιουρες" δεν ξερατε καν να οδηγησετε με συμπλεκτη ακομα. δεν δεν αφορα και δεν ειναι το θεμα εδω να μετρησουμε "ενσημα" η αλλα πραγματα![]()
αρχισε με 2 ατομα γινανε 5 μετα 8 μετα 13-20-50+... εφτασε η στιγμη που η πλατεια δεν μας χωραγε.
βρεθηκε χωρος νοικιαστηκε εγιναν συναυλιες γιορτες τακτικοτατες συναντησεις και εκδρομες που εχουν αφησει ιστορια...
οσοι ειναι παλιοι στο χωρο εχουν ηδη καταλαβει για πια λεσχη μιλαω.
περασα καποια χρονια εκει σαν μελος γυρνωντας εδω και εκει περασα μοναδικες στιγμες με την τοτε παρεα. αλλα και σημερα νεα μελη που ειναι εκει περνανε το ιδιο με την τωρινη τους μοτοπαρεα και ειναι μοναδικες στιγμες για αυτους χωρις φυσικα να εχουν ιδεα οτι καποτε ημουν εκει εγω και σκασιλα τους στο φιναλε
ολα στη ζωη κανουν κυκλο, πολλοι απο τους αρχικους πυρηνες παντρευτηκαμε καναμε παιδια βαρεθηκαμε η οτιδηποτε αλλο και αποχωρησαμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επαψε και να υπαρχει![]()
και απο το μοτο καποιοι που επαψαν να συμετεχουν μπορει να συμετεχουν καπου αλλου πλεον η στο μελλον εχοντας κανει ενα κυκλο (οπως και αν λεγεται αυτος) να επιστρεψουν.
εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ολοι κουβαλαμε στιγμες απο παλια καλες η κακες.
οι μεγαλυτεροι μπορει περισοτερες αλλα ειναι ταμειο του καθενος μας.
ειναι λαθος κατα την γνωμη μου να απαξιωνουμε τους μεταγενεστερους η την χαρα μιας βολτας μαζι τους η μιας μπυρας επειδη νταξ εμεις παλια ημασταν καλυτερα![]()
μηχανακια καβαλαμε ολοι και ειναι τις περισοτερες φορες το μονο κοινο σημειο που μας ενωνει αυτο.
κοιτατε κει περα να σπρωξετε δημιουργικα την καθε moto.gr στιγμη να βγει ακομα κατι καλο αν υπαρχει.
-και το μυρμηγκι εχει αξια στη ζωη μας![]()
+656
μπραβο Γαβριλη!!!
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
ρε συ Γαβριλη, μη τα παιρνεις τοις μετρητοις ρε συ!
Δεν απαξιωσε κανεις των "σημερινων" τις παρεες-συναντησεις κλπ!
Προσωπικα τουλαχιστον, στον Τπαπ εκανα πλακα και το ξερει και στα "δικα" μου αναφερομουν σε ωραιες εποχες του moto που εχω περασει!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
+656
μπραβο Γαβριλη!!!
τραβα ρε φαω κανα σουβλακι και ασε μας τους παλιους λεμε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε συ Γαβριλη, μη τα παιρνεις τοις μετρητοις ρε συ!
Δεν απαξιωσε κανεις των "σημερινων" τις παρεες-συναντησεις κλπ!
Προσωπικα τουλαχιστον, στον Τπαπ εκανα πλακα και το ξερει και στα "δικα" μου αναφερομουν σε ωραιες εποχες του moto που εχω περασει!
![]()
προς θεου dimchios δεν στοχευαν καποιον συγκεκριμενα αυτα που εγραψα.
αλλα πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι περα απο τα δημοφιλη και δραστηρια μελη που ποσταρουν υπαρχουν και ενα σωρο αλλα ατομα εδω μεσα.
καποια δεν γραφουν καν.
γνωμη μου και μονο παλι ειναι να μην ξεχναμε πως ξεκινησαμε ολοι μας και με τι δεος βλεπαμε ακουγαμε καποιους "μεγαλους" της δικης μας εποχης...
που να φανταστουν οσοι δεν ξερουν οτι μπορει να "τρωγομαστε" εδω και μετα να πινουμε μπυρες στο οποιο παλπ? εναι αλλο πραγμα η αμεση ανθρωπινη επαφη![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
μλκ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Παλιά...![]()
![]()
αγέννητος ήμουνα τότε!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
μλκ!!![]()
![]()
αγέννητος ήμουνα τότε!
![]()
![]()
![]()
σιγα μωρη Τερεζα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τραβα ρε φαω κανα σουβλακι και ασε μας τους παλιους λεμε!
![]()
οπισθοδρομικε.....![]()
![]()
δυστυχως σημερα δεν ειναι οτι οι παλιοι χαθηκαν και εκαναν οικογενειες...και,και,και,και.......αλλα η εποχη που ζουμε μας φλομωνει καθημερινα με τοσα αχρηστα δεδομενα που δεν μας αφηνει να ξεφυγουμε πραγματικα οταν συναντιομαστε.....Παρασκευες,Δευτερες...........
εδω εχει αλλαξει η νοοτροπια των μοτοσυκλετων στον δρομο και εχουνε γινει μερικοι σαν τους κουτακιδες!!!
παντως και πειραγματα ομορφα υπαρχουν αλλα και η θεληση για χαβαλε και πλακα.....
α.....dim δεν τρωω σουβλακια ρε κανω διαιτα.....![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
εκεί.. μέσα στο υγρό χειμώνα...μεσα στην υγρασια των δέντρων του Δέλεαρ... έμαθα τι θα πει αντρας που καβαλάει μηχανή...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σιγα μωρη Τερεζα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
.....
μλκ μου σορυ, τα χω παιξει μαλλον!
Νομιζα πως εκανα στον mikegiann quote!
![]()
![]()
:hypnotize
μλκ μου σορυ, τα χω παιξει μαλλον!
Νομιζα πως εκανα στον mikegiann quote!
![]()
![]()
:hypnotize
μην απολογισε......καλοδεχουμενη η πλακα......![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
μην απολογισε......καλοδεχουμενη η πλακα......![]()
ποιος νοιαζεται ρε αν παρεξηγηθηκες?????
εδω λεμε νομιζα οτι ειδα μικεγιαν στο ποστ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()