+1. Αφήστε το matrix και ζήστε τη ζωή σας. Μικρή είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Ρε με τι ασχολειται ο κοσμος :a31:
Μακαρι να κλεισει (που δεν το νομιζω) το μπουρδελο, να σταματησουμε να ζουμε μεσα απο τις οθονες![]()
+1. Αφήστε το matrix και ζήστε τη ζωή σας. Μικρή είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Ρε με τι ασχολειται ο κοσμος :a31:
Μακαρι να κλεισει (που δεν το νομιζω) το μπουρδελο, να σταματησουμε να ζουμε μεσα απο τις οθονες![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Oκ κλειστε και το μοτο.Ενα fb ειναι χωρις φωτογραφιες με τις φατσες μας.
Δεν κατάλαβα κύριος, ποιος νομίζετε ότι απεικονίζεται στο άβατάρ μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Oκ κλειστε και το μοτο.Ενα fb ειναι χωρις φωτογραφιες με τις φατσες μας.![]()
Η ασχημόφατσά σου βγαίνει μόνο με blacklightΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Ενα fb ειναι χωρις φωτογραφιες με τις φατσες μας.![]()
Λευτεριά στον αναρχικό hornet_08.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Η ασχημόφατσά σου βγαίνει μόνο με blacklight![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
![]()
![]()
:rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Το θεμα ειναι οτι εκατομυρια κοσμος "ζει" μεσα απο to fb και ιδιαιτερα τα πιτσιρικια, sorry αλλα αυτο ειναι καταντια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Μερος της ζωης ειναι και αυτο,και ειναι ενδιαφερον που υπαρχει.Το θεμα ειναι ποσο χρονο αφιερωνεις,ολη σου τη μερα η το χρησιμοποιεις παραλληλα?
Το σημαντικοτερο ομως, ειναι οτι δημιουργηται μια τεραστια τραπεζα (προσωπικων) δεδομενων που σε λαθος χερια ειναι πιο καταστροφικα κι απο πυρηνικη βοΜΠα!
money cant buy me love !!!
Δεν ειναι το ιδιο και το ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Oκ κλειστε και το μοτο.Ενα fb ειναι χωρις φωτογραφιες με τις φατσες μας.![]()
Τι ακριβως εισαι?^^Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Δεν κατάλαβα κύριος, ποιος νομίζετε ότι απεικονίζεται στο άβατάρ μου;![]()
Στοιχημα αν με δεις θα ξεχαστεις και θα μου την πεσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Συμφωνω στο δευτερο κομματι σιγουρα.Παντως ο περισσοτερος κοσμος ακομα και τα πιτσιρικια τα χρησιμοποιει παραλληλα,με την καθημερινη κοινωνικη του ζωη.Οταν βγηκαν τα ποδηλατα,τα αυτοκινητα,οι μηχανες φανταζομαι ολοι θα ειπαν οτι ο κοσμος θα παψει να περπαταει,και θα πηγαινει παντου με αυτα.Προσωπικα τουλαχιστον,εξακολουθω να θελω να περπαταω οποτε μπορω,υποθετω και αρκετοι αλλοι.Απο την αλλη οχθη δες το ως εξης.Εστω εγω ειμαι πολυ χαμηλων τονων.Δεν προκειται να παρω τηλεφωνο καποιον γνωστο μου για να δω τι κανει γιατι ντρεπομαι,δεν εχω τα κοτσια να την πεσω σε γκομενα face 2 face ουτε για πλακα,δεν θα παρω τηλεφωνο να βγω με παρεα για τον ιδιο λογο,μονο αν με παρουν.Tα site κοινωνικης δικτυωσης μου δινουν την ευκαιρια να ξεπερασω καποια απο αυτα τα προβληματα καθως τα πραγματα ειναι πιο εμμεσα.Και θα μου πεις,δεν θα ηταν καλυτερα να βγω εξω για να ξεκωλοσω?Ε ναι,απλα καποιοι ειναι αρκετα αδυναμοι σαν χαρακτηρες οποτε προσφερεται μια λυση.Ολο αυτο βεβαια αφορα τους καμμενους.Ενας κοινωνικος ανθρωπος δεν προκεται να "φαγωθει" απο τετοια site.Εκτος αν μαθαινουμε ετσι απο μωρα,τι να πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Το θεμα ειναι οτι εκατομυρια κοσμος "ζει" μεσα απο to fb και ιδιαιτερα τα πιτσιρικια, sorry αλλα αυτο ειναι καταντια.
Το σημαντικοτερο ομως, ειναι οτι δημιουργηται μια τεραστια τραπεζα (προσωπικων) δεδομενων που σε λαθος χερια ειναι πιο καταστροφικα κι απο πυρηνικη βοΜΠα!
Συμφωνω, αλλα πιστευω οτι ακομα κι αυτοι που οπως λες αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα κοινωνικοποιησης, με το fb δεν το λυνουν... απλα το προβλημα διαιωνιζεται σε μια ερμαφροδητη κατασταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Συμφωνω στο δευτερο κομματι σιγουρα.Παντως ο περισσοτερος κοσμος ακομα και τα πιτσιρικια τα χρησιμοποιει παραλληλα,με την καθημερινη κοινωνικη του ζωη.Οταν βγηκαν τα ποδηλατα,τα αυτοκινητα,οι μηχανες φανταζομαι ολοι θα ειπαν οτι ο κοσμος θα παψει να περπαταει,και θα πηγαινει παντου με αυτα.Προσωπικα τουλαχιστον,εξακολουθω να θελω να περπαταω οποτε μπορω,υποθετω και αρκετοι αλλοι.Απο την αλλη οχθη δες το ως εξης.Εστω εγω ειμαι πολυ χαμηλων τονων.Δεν προκειται να παρω τηλεφωνο καποιον γνωστο μου για να δω τι κανει γιατι ντρεπομαι,δεν εχω τα κοτσια να την πεσω σε γκομενα face 2 face ουτε για πλακα,δεν θα παρω τηλεφωνο να βγω με παρεα για τον ιδιο λογο,μονο αν με παρουν.Tα site κοινωνικης δικτυωσης μου δινουν την ευκαιρια να ξεπερασω καποια απο αυτα τα προβληματα καθως τα πραγματα ειναι πιο εμμεσα.Και θα μου πεις,δεν θα ηταν καλυτερα να βγω εξω για να ξεκωλοσω?Ε ναι,απλα καποιοι ειναι αρκετα αδυναμοι σαν χαρακτηρες οποτε προσφερεται μια λυση.Ολο αυτο βεβαια αφορα τους καμμενους.Ενας κοινωνικος ανθρωπος δεν προκεται να "φαγωθει" απο τετοια site.Εκτος αν μαθαινουμε ετσι απο μωρα,τι να πω.
Ειναι σαν τα "μπρατσακια" για αυτους που δεν ξερουν κολυμπι... αν δεν πεσουν στο νερο χωρις αυτα με οτι αυτο συνεπαγεται (ας πιουν και λιγο νερο βρε αδερφε!), δεν θα μαθουν μπανιο ποτε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Δε φαίνεται; Ιπτάμενος και τζένΤΕΛμαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Τι ακριβως εισαι?^^
Εγω θελω να δω ποιος θα βγαλει πρωτος αυτη την εφαρμογη ωστε να βλεπεις πραγματικα ποιος βλεπει το προφιλ σου φυσικα με το αζημιωτο.
Ε ρε κονομα που θα κανουν παλι τα λαμογια
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
τον χακάρανε τον Μαρκ! τρύπιο (και) το fb![]()