Και έκανε την δίαιτα της Παναγίας;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ο λεττας καποτε ηταν ενα στρουμπουλο αγορι.........
μεχρι που μια μερα..........
βρεθηκαμε στην ιδια συναντηση!!!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Και έκανε την δίαιτα της Παναγίας;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ο λεττας καποτε ηταν ενα στρουμπουλο αγορι.........
μεχρι που μια μερα..........
βρεθηκαμε στην ιδια συναντηση!!!
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
για να κανεις διαιτα πρεπει να τρως κατι! αν δεν τρως τι διαιτα να κανεις? επιδη λοιπον την εν λογο διαιτα την εκανα εγω, χρειαζονταν να επιτεθω και στα πιατα των αλλων! γι'αυτο ο λεττας αδυνατησε ετσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Και έκανε την δίαιτα της Παναγίας;;;
![]()
Εσύ: "Ωχ Παναγία μου"Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
για να κανεις διαιτα πρεπει να τρως κατι! αν δεν τρως τι διαιτα να κανεις? επιδη λοιπον την εν λογο διαιτα την εκανα εγω, χρειαζονταν να επιτεθω και στα πιατα των αλλων! γι'αυτο ο λεττας αδυνατησε ετσι!
Λέττας: "Μα την Παναγία, εδώ ήταν... που πήγε;"
![]()
Α, ρε τρελλέ Μικέ, πάντα καλά να είσαι!![]()
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ρε ευάκι δεν έχω δερμάτινο μπουφάν και που να κατεβαίνω από εδώ πάνω ξεκράνωτος δεν με λυπάσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
8 fucking σελιδες για εναν καφε???? παω να ποσταρω καφε τωρα για παρασκευη στον κοσμικο Πειραια
![]()
μονο παγκοσμιοι επιτρεποντε![]()
ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΡΕ ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
για να κανεις διαιτα πρεπει να τρως κατι! αν δεν τρως τι διαιτα να κανεις? επιδη λοιπον την εν λογο διαιτα την εκανα εγω, χρειαζονταν να επιτεθω και στα πιατα των αλλων! γι'αυτο ο λεττας αδυνατησε ετσι!
εγω φταιω ρε που σε μεγεθος συναγωνιζονταν στα ισα ολοκληρο το γουρουνι???Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΡΕ ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
εγω φταιω ρε που σε μεγεθος συναγωνιζονταν στα ισα ολοκληρο το γουρουνι???![]()
![]()
Ρε κωλώνει ο ουμφ;;;;
Inochi, ρε!
Για οσο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ρε ευάκι δεν έχω δερμάτινο μπουφάν και που να κατεβαίνω από εδώ πάνω ξεκράνωτος δεν με λυπάσαι;
ΟΧΙ δεν σε λυπαμε
και στη τελικη παρε το διαστημοπλοιο- αμαξι σου![]()
α μην σπαμαρεις εδω σπαμαρε στο θρεντ που ανοιξα![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
πω ρε γκρινιαααα....
ρε σεις...κανεις δεν απαξιωσε τπτ!ξεκολατε!καλα κανετε και μαζευεστε!!!απλα ειπα σε ενα παλιο μελος τι συμβαινει.
πωωωω ρε πουστη μου σα τις χηρες στο κρεβατι κανετε.
ελα μπυρες για ολους![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
έτσι όπως κατέληξε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Μετά το συγκεκριμένο Thread, μάλλον προς gay bar θα πρέπει να προσανατολιστείτε...
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
Give me fuel, Give me fire
εγω να ζητησω καταρχειν συγνωμη για την αναστατωση μετα απο τοσα χρονια.
Εδω και καιρο ξερω οτι οπως εγω εχω σταματησει (να ασχολουμαι τοσο φανατικα με το moto.gr) ετσι και πολλοι αλλοι.Σιγουρα εποχες που εχουν περασει δεν ξαναπερνουν ειτε κακως ειτε καλως!εγω π.χ ξεκινουσα απο την πατρα με βροχη για να παω να πιω ενα καφε στο δελεαρ και μετα γυρνουσα πατρα τα μεσανυχτα και το πρωι δουλεια,πραγμα που λιγο δυσκολα θα κανω τωρα.Οι λογοι οι δικοι μου ειναι κυριως οικονομικοι.........(παιδια γατια σκυλια δεν εχω ακομα!!)
Μην ψαχνουμε να βρουμε τωρα τους λογους που δεν υπαρχει ''μερα δελεαρ''.Δεν υπαρχει γιατι οι καιροι αλλαξαν ΤΕΛΟΣ!!!
Και για να ερθω στο θεμα που ανοιξα το ποστ.......
ξερω οτι δελεαρ δεν υπαρχει σαν συναντηση,ξερω ομως απο διαφορα ποστ που διαβασα οτι καπου καπου καποιοι μαζευονται καπου,εγω αυτο ηθελα να ρωτησω.αν καποιοι γνωστοι ετσω και λιγοι μαζευονται καπου!!!
απο οτι καταλαβα ομως μαλλον θα τα πουμε στην κοπη τη πιτα,που ελπιζω να ειμαι ακομα αθηνα για να μπορεσω να ερθω.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
γαμω τη πουτανα μου μεγαλωνω???Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
......
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...