Σελίδα 55 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    οι υπαλληλοι δεν φταινε σε τιποτα
    Απο την μια εχουν τα αφεντικα να τους λενε να μας πιεζουν να πληρωνουμε, απο την αλλη εχουν εμας να λογομαχουμε.

Επειδή δεν μπορώ να βρω το μεγαλοαφεντικό που βάζει τον υπάλληλο να μου ζητάει διόδια, να με παίρνει τηλέφωνο το καταμεσήμερο να μου "χαρίσει" κάρτα κ.ο.κ. θα τα ακούσει όλα για να τα μεταφέρει στο αφεντικό του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
    βαρεθηκα να ακουω αυτο το "οι υπαλληλοι δε φταινε σε τιποτα"....

αληθεια δεν φταινε πουθενα;;
    αν εγω δουλευω για εναν απατεωνα, δεν εχω μεριδιο ευθυνης;;;
    αν εγω ψηφιζω εναν απατεωνα, δεν εχω μεριδιο ευθυνης;;;
    αν εγω πουλαω προιοντα για εναν απατεωνα, δεν εχω μεριδιο ευθυνης;;;

να την χαιρονται την δουλεια τους!

Εσυ το ξεχειλωσες εντελως :rotflmao:
    Ενας δημοσιογραφος στη Γερμανια ειχε κανει μια ερευνα για τις συνθηκες εργασιας των υπαλληλων σε καποιες βιοτεχνιες που ανηκαν στο lidl και το προμηθευαν με προϊοντα. Να μην τα πολυλογω ελεγε για κτιρια που μπαζανε αερα το χειμωνα, ελλειψη θερμανσης, ελλειψη προστατευτικου εξοπλισμου κ.α τετοια.
    Συμφωνα λοιπον με τη λογικη σου, οι υπαλληλοι που δουλευουν στα σουπερμαρκετ lidl ευθυνονται εν μερει για αυτη την εκμεταλευση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Επειδή δεν μπορώ να βρω το μεγαλοαφεντικό που βάζει τον υπάλληλο να μου ζητάει διόδια, να με παίρνει τηλέφωνο το καταμεσήμερο να μου "χαρίσει" κάρτα κ.ο.κ. θα τα ακούσει όλα για να τα μεταφέρει στο αφεντικό του.
    επειδη μαλλον δεν ξερεις πώς λειτουργουν αυτες οι υπηρεσιες για τις καρτες τα δανεια κλπ, σε πληροφορω οτι γινονται απο ασχετες εταιρειες που δεν προκειται ΠΟΤΕ να πουν π.χ στην Εθνικη οτι ξερεις οι πελατες μας βριζουν και θυμωνουν που τους περνουμε τηλεφωνο, οποτε καλυτερα να σταματησουμε. Γιατι τοτε παπαλα συνεργασια.
    Αλλα βεβαια ολα τα παραπανω με την προϋποθεση οτι οι υψηλα ισταμενοι ΔΕΝ ξερουν. Αλλα τί σε κανει να το πιστευεις αυτο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Εγώ μέχρι στιγμής φίλε... με όποιον υπάλληλο έκανα το λάθος να κάνω συζήτηση, το στομάχι μου έφτιαξα και τα νεύρα μου... δεν είναι και αθώες περιστερές όλοι......

εισαι λαθος, και θα το καταλαβεις μονο αν καποια στιγμη μεινεις ανεργος και αναγκαστεις να κανεις καποια απο τις παραπανω δουλειες

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
    βαρεθηκα να ακουω αυτο το "οι υπαλληλοι δε φταινε σε τιποτα"....

αληθεια δεν φταινε πουθενα;;
    αν εγω δουλευω για εναν απατεωνα, δεν εχω μεριδιο ευθυνης;;;
    αν εγω ψηφιζω εναν απατεωνα, δεν εχω μεριδιο ευθυνης;;;
    αν εγω πουλαω προιοντα για εναν απατεωνα, δεν εχω μεριδιο ευθυνης;;;

να την χαιρονται την δουλεια τους!

Σε παρακαλώ πολύ!

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Αν εσύ έχεις το δικαίωμα επιλογής, μαγκιά σου.

Εμείς ίσως να μην το έχουμε.....

Ναι, να είσαι σίγουρος πως ο υπαλληλάκος με τον μισθό του κ@λου, καλείται κάθε μέρα από το αφεντικό του για debriefing....

Το ξέσπασμα δεν πάει προς τα πάνω, πάει προς τα κάτω.

Αν ξεσπάσεις σε ένα αφεντικό, αυτός δεν θα ξεσπάσει στους μεγαλομετόχους, θα ξεσπάσει στους υπαλληλάκους....

Αν εσύ ξεσπάσεις σε έναν καημένο υπάλληλο, αυτός μπορεί να ξεσπάσει στην οικογένειά του.

Είπαμε να μην πληρώνουμε διόδια, αλλά δεν θα τα καταλύσουμε κι όλα!

Πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι και έχουμε χρέος προς τον εαυτό μας να φερόμαστε ανθρώπινα....
    "Qu ils mangent de la brioche"

επειδη μαλλον δεν ξερεις πώς λειτουργουν αυτες οι υπηρεσιες για τις καρτες τα δανεια κλπ, σε πληροφορω οτι γινονται απο ασχετες εταιρειες που δεν προκειται ΠΟΤΕ να πουν π.χ στην Εθνικη οτι ξερεις οι πελατες μας βριζουν και θυμωνουν που τους περνουμε τηλεφωνο, οποτε καλυτερα να σταματησουμε. Γιατι τοτε παπαλα συνεργασια.
    Αλλα βεβαια ολα τα παραπανω με την προϋποθεση οτι οι υψηλα ισταμενοι ΔΕΝ ξερουν. Αλλα τί σε κανει να το πιστευεις αυτο;

[/B]
    Αυτοί οι υπάλληλοι έχουν από πάνω κάποιο προιστάμενο που τους ελέγχει αν μιλάνε στο κινητό, επεμβαίνει αν κάτι δεν πάει καλά κτλ.
    Αυτός βλέπει τι γίνεται, του το λένε και οι υφιστάμενοί του, το μεταβιβάζει στους απο πάνω του κτλ .... Περνάει το μήνυμα με λίγα λόγια.
    Διαφορετικά το κάθε μεγαλοαφεντικό προσλαμβάνει δέκα υπάλληλους που "έχουν ανάγκη" και σου επιβάλλει οτι θέλει αυτός κι εσύ δε μιλάς ή σε "βαράνε" μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη! Πανέμορφο?
    Το να διαμαρτύρεσαι δεν έχει τίποτα κακό ....

Αυτοί οι υπάλληλοι έχουν από πάνω κάποιο προιστάμενο που τους ελέγχει αν μιλάνε στο κινητό, επεμβαίνει αν κάτι δεν πάει καλά κτλ.
    Αυτός βλέπει τι γίνεται, του το λένε και οι υφιστάμενοί του, το μεταβιβάζει στους απο πάνω του κτλ .... Περνάει το μήνυμα με λίγα λόγια.
    Διαφορετικά το κάθε μεγαλοαφεντικό προσλαμβάνει δέκα υπάλληλους που "έχουν ανάγκη" και σου επιβάλλει οτι θέλει αυτός κι εσύ δε μιλάς ή σε "βαράνε" μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη! Πανέμορφο?
    Το να διαμαρτύρεσαι δεν έχει τίποτα κακό ....
    ΔΕΝ τα μεταβιβάζει....

Όλα αυτά που λες, φτάνουν μέχρι τον τμηματάρχη, δεν πάνε πιο πάνω.

Όλες αυτές οι εταιρείες γνωρίζουν από πριν και σε ποσοστά, πόσοι θα βρίσουν, πόσοι θα το σκεφτούν, πόσοι θα πειστούν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    ΔΕΝ τα μεταβιβάζει....

Όλα αυτά που λες, φτάνουν μέχρι τον τμηματάρχη, δεν πάνε πιο πάνω.

Όλες αυτές οι εταιρείες γνωρίζουν από πριν και σε ποσοστά, πόσοι θα βρίσουν, πόσοι θα το σκεφτούν, πόσοι θα πειστούν.
    Δηλαδή ο τμηματάρχης δεν τα λέει στους από πάνω, γυρίζει το μεσημέρι σπίτι και τα λέει στη γυναίκα του?
    Δηλαδή οι εταιρείες των διοδίων ήξεραν οτι τον Ιανουάριο του 11 θα κάναμε τέτοιες κουβέντες?
    Δεν υπήρξε μια σειρά γεγονότων και το πράγμα έφτασε ως εδώ?

Η δική σου διαμαρτυρία στον υπάλληλο είναι ένα από αυτά τα μικρά γεγονότα.

Δηλαδή ο τμηματάρχης δεν τα λέει στους από πάνω, γυρίζει το μεσημέρι σπίτι και τα λέει στη γυναίκα του?
    Δηλαδή οι εταιρείες των διοδίων ήξεραν οτι τον Ιανουάριο του 11 θα κάναμε τέτοιες κουβέντες?
    Δεν υπήρξε μια σειρά γεγονότων και το πράγμα έφτασε ως εδώ?

Η δική σου διαμαρτυρία στον υπάλληλο είναι ένα από αυτά τα μικρά γεγονότα.
    Ο τμηματάρχης λέει στους από πάνω στατιστικά. δεν λέει τις "περιπέτειες ενός υπαλληλάκου"

Στατιστικά. Νούμερα!

Η δική σου διαμαρτυρία στον υπάλληλο απλά θα του χαλάσει τη μέρα. Απλά.

Αν θες συμπλήρωσε ένα χαρτί παραπόνων. Ζήτα τη διεύθυνση της εταιρείας που σε καλεί και πήγαινε να τα πεις εσύ στους από πάνω. Κάνε καταγγελία. Μην τα πρήζεις του καημένου του μεροκαματιάρη, δεν θα βγει τίποτα απολύτως.....

Και ναι, οι εταιρείες το ήξεραν και ξέρουν τι θα γίνει και στη συνέχεια...

Είμαστε πολύ προβλέψιμοι....

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    οι υπαλληλοι δεν φταινε σε τιποτα
    Απο την μια εχουν τα αφεντικα να τους λενε να μας πιεζουν να πληρωνουμε, απο την αλλη εχουν εμας να λογομαχουμε.
    Εγώ προσωπικά καμία όρεξη για λογομαχία δεν έχω, ούτε καν να το συζητήσω, αλλά από τη στιγμή που μου το παίζουν εξουσίες βαρέθηκα και το γύρισα κι εγώ αλλιώς... δεν προσβάλω ούτε βρίζω....

εισαι λαθος, και θα το καταλαβεις μονο αν καποια στιγμη μεινεις ανεργος και αναγκαστεις να κανεις καποια απο τις παραπανω δουλειες
    το αν είμαι λάθος ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν γράφω για να με κρίνεις... απλά λέω τι κάνω εγώ, ο καθένας το βλέπει από την μεριά του...
    Και να σε πληροφορήσω, ναι είμαι άνεργος... μακροχρόνια κιόλας.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

το αν είμαι λάθος ή όχι είναι δικό μου θέμα
    οχι οταν εχει επιδραση σε αλλους ανθρωπους

δεν γράφω για να με κρίνεις...
    και δεν σε εκρινα. Διαβασα κατι με το οποιο δεν συμφωνω και σου ειπα οτι (για μενα) εισαι λαθος. Ουτε σου ειπα μην το ξανακανεις, ουτε σου επιτεθηκα, ουτε τιποτα. Προς τί λοιπον αυτη η αντιδραση;

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas

και δεν σε εκρινα. Διαβασα κατι με το οποιο δεν συμφωνω και σου ειπα οτι (για μενα) εισαι λαθος. Ουτε σου ειπα μην το ξανακανεις, ουτε σου επιτεθηκα, ουτε τιποτα. Προς τί λοιπον αυτη η αντιδραση;
    Αλλο το δεν συμφωνώ, άλλο το είσαι λάθος...

Μπορεί να είμαστε λάθος και οι δύο

Καμία παρεξήγηση

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ουτε απο εμενα

Racefit Growler...τελος!!
    δεν σταματατε το spam να πειτε κατι πιο ουσιαστικο λεω εγω?
    ας πουμε τι γινεται στις περιοχες που μενετε?γινονται ανοιχτες συνελευσεις προς ενημερωση του κοσμου?ο κοσμος συμμετεχει ή τις θεωρει πραξεις αναρχοκομμουνιστικες οπως μου ειπε καποιος προσφατα?

Άμα μπούνε διόδια στην Κρήτη, θα σου πω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Εσυ το ξεχειλωσες εντελως :rotflmao:
    Ενας δημοσιογραφος στη Γερμανια ειχε κανει μια ερευνα για τις συνθηκες εργασιας των υπαλληλων σε καποιες βιοτεχνιες που ανηκαν στο lidl και το προμηθευαν με προϊοντα. Να μην τα πολυλογω ελεγε για κτιρια που μπαζανε αερα το χειμωνα, ελλειψη θερμανσης, ελλειψη προστατευτικου εξοπλισμου κ.α τετοια.
    Συμφωνα λοιπον με τη λογικη σου, οι υπαλληλοι που δουλευουν στα σουπερμαρκετ lidl ευθυνονται εν μερει για αυτη την εκμεταλευση.

καπου το εχασες....εσυ μου μιλας για σχεση αφεντικου-υπαλληλου και περι εργατικων δικαιωματων....(και σε πληροφορω οτι καθε μερα βλεπω πολυ κοσμο να κρυωνει στην δουλεια του και να δουλευει με μπουφαν αλλα αυτες τις καταστασεις στις πολλες περιπτωσεις τις παντρευεσαι με τη δουλεια σου,δεν ειναι ολοι σε γραφεια με a/c και θερμανση)......

το θεμα μας ειναι για συμπεριφορες και ευθυνες υπαλληλων σε εταιρειες που αμφισβητειται η νομιμοτητα τους!καποιος πληρωνεται για να παρουσιαζεται ως εκπροσωπος μιας εταιρειας που θελει να βαζει με το ετσι γουσταρω το χερι της στην τσεπη ΣΟΥ/ΜΟΥ/ΜΑΣ!!!...το λιγοτερο που θα επρεπε να κανει ειναι να μην προκαλει!
    δε λεω καποιος που δεν εχει δουλεια να μην δουλεψει,τι θα κανει ; θα πεθανει η θα κλεψει;....απλα οταν δουλευεις για μια εταιρεια που ακροβατει μεταξυ νομιμης και παρανομης λειτουργειας....τιθενται και ηθικα ζητηματα!

αυτα λεει η δικη μου λογικη....
    οκ αλλος ειπε να συμπληρωσω φυλλο παραπονων....

δηλαδηηηηηηηηηη....ελεος!....

θελουμε ακομα χρονακια για να μπορει να υπαρχει τετοια επικοινωνια μεταξυ απλου κοσμακη και μεγαλοκαρχαριων!!!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Άμα μπούνε διόδια στην Κρήτη, θα σου πω....
    Εκεί δεν τολμούν.
    Με τι ΕΟ άλλωστε; Τον θάνατο τον ίδιο; Για να πας από Χανιά- Ηράκλειο, πρέπει να είσαι τρικάβαλο (γιου νόου, με Χριστό και Παναγία).

Εδώ πάνω, είμαστε πολλοι. Και οι περισσότεροι "ζούμε" μέσα από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.
    *Μέχρι κι εδώ μέσα "έγκριτα" μέλη, μέχρι πρότινος εξέφραζαν άποψη πως πρέπει να πληρώνουμε, γιατί θα μας γ@μήσουν.*

Και στην ποσότητα των διελεύσεων στηρίζονται.
    Όταν ήταν λίγοι οι αντιρρησίες, ρουθούνι δεν άνοιγε. >Τα λεφτά ήταν καλα.
    Τώρα που "ξύπνησε" ο κοσμάκης, προσπάθησαν -αρχικά- να τον φοβίσουν μέσω της τρομο-τιβι. >Μειώθηκαν τα κέρδη και φοβούνται την αφύπνιση.
    Αφού αυτό δεν τους βγήκε, το ρίχνουν στις μειώσεις, απ'όπου ορμώμενοι θα νομοθετήσουν την παρανομία της μη πληρωμής. >Αφού ρίξουν λάσπη, θα μας ρίξουν π*υτσα.
    Και μεις οι Αττικόβιοι -και μη- θα το χάψουμε. Όπως όλα τα άλλα, αλλά δεν είναι το θέμα μας.
    Όσο είμαστε "ραγιάδες" σε ένα ασύδωτο κράτος, τόσο θα μας βιάζουν.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ