Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: Facebook

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Ρε με τι ασχολειται ο κοσμος :a31:

Μακαρι να κλεισει (που δεν το νομιζω) το μπουρδελο, να σταματησουμε να ζουμε μεσα απο τις οθονες
    +1. Αφήστε το matrix και ζήστε τη ζωή σας. Μικρή είναι!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Oκ κλειστε και το μοτο.Ενα fb ειναι χωρις φωτογραφιες με τις φατσες μας.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Δεν κατάλαβα κύριος, ποιος νομίζετε ότι απεικονίζεται στο άβατάρ μου;

Ενα fb ειναι χωρις φωτογραφιες με τις φατσες μας.
    Η ασχημόφατσά σου βγαίνει μόνο με blacklight

Λευτεριά στον αναρχικό hornet_08.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

:rotflmao: :rotflmao:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Μερος της ζωης ειναι και αυτο,και ειναι ενδιαφερον που υπαρχει.Το θεμα ειναι ποσο χρονο αφιερωνεις,ολη σου τη μερα η το χρησιμοποιεις παραλληλα?
    Το θεμα ειναι οτι εκατομυρια κοσμος "ζει" μεσα απο to fb και ιδιαιτερα τα πιτσιρικια, sorry αλλα αυτο ειναι καταντια.

Το σημαντικοτερο ομως, ειναι οτι δημιουργηται μια τεραστια τραπεζα (προσωπικων) δεδομενων που σε λαθος χερια ειναι πιο καταστροφικα κι απο πυρηνικη βοΜΠα!
    money cant buy me love !!!

Δεν ειναι το ιδιο και το ξερεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Δεν κατάλαβα κύριος, ποιος νομίζετε ότι απεικονίζεται στο άβατάρ μου;
    Τι ακριβως εισαι?^^

Στοιχημα αν με δεις θα ξεχαστεις και θα μου την πεσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Το θεμα ειναι οτι εκατομυρια κοσμος "ζει" μεσα απο to fb και ιδιαιτερα τα πιτσιρικια, sorry αλλα αυτο ειναι καταντια.

Το σημαντικοτερο ομως, ειναι οτι δημιουργηται μια τεραστια τραπεζα (προσωπικων) δεδομενων που σε λαθος χερια ειναι πιο καταστροφικα κι απο πυρηνικη βοΜΠα!
    Συμφωνω στο δευτερο κομματι σιγουρα.Παντως ο περισσοτερος κοσμος ακομα και τα πιτσιρικια τα χρησιμοποιει παραλληλα,με την καθημερινη κοινωνικη του ζωη.Οταν βγηκαν τα ποδηλατα,τα αυτοκινητα,οι μηχανες φανταζομαι ολοι θα ειπαν οτι ο κοσμος θα παψει να περπαταει,και θα πηγαινει παντου με αυτα.Προσωπικα τουλαχιστον,εξακολουθω να θελω να περπαταω οποτε μπορω,υποθετω και αρκετοι αλλοι.Απο την αλλη οχθη δες το ως εξης.Εστω εγω ειμαι πολυ χαμηλων τονων.Δεν προκειται να παρω τηλεφωνο καποιον γνωστο μου για να δω τι κανει γιατι ντρεπομαι,δεν εχω τα κοτσια να την πεσω σε γκομενα face 2 face ουτε για πλακα,δεν θα παρω τηλεφωνο να βγω με παρεα για τον ιδιο λογο,μονο αν με παρουν.Tα site κοινωνικης δικτυωσης μου δινουν την ευκαιρια να ξεπερασω καποια απο αυτα τα προβληματα καθως τα πραγματα ειναι πιο εμμεσα.Και θα μου πεις,δεν θα ηταν καλυτερα να βγω εξω για να ξεκωλοσω?Ε ναι,απλα καποιοι ειναι αρκετα αδυναμοι σαν χαρακτηρες οποτε προσφερεται μια λυση.Ολο αυτο βεβαια αφορα τους καμμενους.Ενας κοινωνικος ανθρωπος δεν προκεται να "φαγωθει" απο τετοια site.Εκτος αν μαθαινουμε ετσι απο μωρα,τι να πω.

Συμφωνω στο δευτερο κομματι σιγουρα.Παντως ο περισσοτερος κοσμος ακομα και τα πιτσιρικια τα χρησιμοποιει παραλληλα,με την καθημερινη κοινωνικη του ζωη.Οταν βγηκαν τα ποδηλατα,τα αυτοκινητα,οι μηχανες φανταζομαι ολοι θα ειπαν οτι ο κοσμος θα παψει να περπαταει,και θα πηγαινει παντου με αυτα.Προσωπικα τουλαχιστον,εξακολουθω να θελω να περπαταω οποτε μπορω,υποθετω και αρκετοι αλλοι.Απο την αλλη οχθη δες το ως εξης.Εστω εγω ειμαι πολυ χαμηλων τονων.Δεν προκειται να παρω τηλεφωνο καποιον γνωστο μου για να δω τι κανει γιατι ντρεπομαι,δεν εχω τα κοτσια να την πεσω σε γκομενα face 2 face ουτε για πλακα,δεν θα παρω τηλεφωνο να βγω με παρεα για τον ιδιο λογο,μονο αν με παρουν.Tα site κοινωνικης δικτυωσης μου δινουν την ευκαιρια να ξεπερασω καποια απο αυτα τα προβληματα καθως τα πραγματα ειναι πιο εμμεσα.Και θα μου πεις,δεν θα ηταν καλυτερα να βγω εξω για να ξεκωλοσω?Ε ναι,απλα καποιοι ειναι αρκετα αδυναμοι σαν χαρακτηρες οποτε προσφερεται μια λυση.Ολο αυτο βεβαια αφορα τους καμμενους.Ενας κοινωνικος ανθρωπος δεν προκεται να "φαγωθει" απο τετοια site.Εκτος αν μαθαινουμε ετσι απο μωρα,τι να πω.
    Συμφωνω, αλλα πιστευω οτι ακομα κι αυτοι που οπως λες αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα κοινωνικοποιησης, με το fb δεν το λυνουν... απλα το προβλημα διαιωνιζεται σε μια ερμαφροδητη κατασταση.

Ειναι σαν τα "μπρατσακια" για αυτους που δεν ξερουν κολυμπι... αν δεν πεσουν στο νερο χωρις αυτα με οτι αυτο συνεπαγεται (ας πιουν και λιγο νερο βρε αδερφε!), δεν θα μαθουν μπανιο ποτε!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

:rotflmao:

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Τι ακριβως εισαι?^^
    Δε φαίνεται; Ιπτάμενος και τζένΤΕΛμαν.

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Εγω θελω να δω ποιος θα βγαλει πρωτος αυτη την εφαρμογη ωστε να βλεπεις πραγματικα ποιος βλεπει το προφιλ σου φυσικα με το αζημιωτο.

Ε ρε κονομα που θα κανουν παλι τα λαμογια
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

papoy Το avatar του/της Viking
    τον χακάρανε τον Μαρκ! τρύπιο (και) το fb

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Group του moto.gr στο FACEBOOK???
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2