gmakris an vrexei ti na pame na kanoume
esti kai allios
gmakris an vrexei ti na pame na kanoume
esti kai allios
Vasilis
Η πρόγνωση έχει καλυτερέψει λιγάκι, από εκεί που έδινε κανονική βροχή στις 9 και καταιγίδα στις 3, τώρα έχει συννεφιά μόνο στις 9 και ασθενής βροχή στις 3............
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12
Λέτε να τη γλιτώσουμε..............? Για βάλτε όλοι τη θετική σας ενέργεια να γίνει η καλή.......Έλα να αρχίσει ο διαλογισμός.........
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.............
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.................. .......
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμ............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ πάντως ισχύει αυτό που είπα, ξυπνάω κανονικά κατά τις 8 παρά, βλέπω καιρό και αν δεν βρέχει και η ΕΟ είναι στεγνή θα ξεκινήσω.
Με τα αδιάβροχα στο tank bag βεβαίως βεβαίως...........![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Εγώ πάντως ισχύει αυτό που είπα, ξυπνάω κανονικά κατά τις 8 παρά, βλέπω καιρό και αν δεν βρέχει και η ΕΟ είναι στεγνή θα ξεκινήσω.
![]()
ΜΕΤΡΑΩ ΗΔΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ...ΣΥΝΕΠΩΣ .... ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ .... ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ...
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Οκ παίδες, ξυπνάμε και αν είναι όπως είπαμε τα λέμε πάνω. Θα ποστάρω και το πρωί πριν φύγω.
![]()
![]()
![]()
Α έχω 3 DVD (βίντεο) και 3 CD (φωτό) από το τελευταίο Σάββατο για όποιον τα θέλει. Έκανα μόνο 3 DVD γιατί μόνο 3 από όσους ήταν έτυχε και τράβηξα, αν το θέλει κι άλλος ας μου πεί![]()
κι άμα βρέχει???τα nimbusakia θα σας κυνηγήσουν
![]()
![]()
εντάξει, πλάκα κάνωείπα στον θεούλη να μην βρέξει αύριο
αλλά μου είπε ότι θα το σκεφτεί
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Τωρα δειχνει............Καταιγιιιιδαααααααα(Αντυπας)Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Η πρόγνωση έχει καλυτερέψει λιγάκι, από εκεί που έδινε κανονική βροχή στις 9 και καταιγίδα στις 3, τώρα έχει συννεφιά μόνο στις 9 και ασθενής βροχή στις 3............
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12
Λέτε να τη γλιτώσουμε..............? Για βάλτε όλοι τη θετική σας ενέργεια να γίνει η καλή.......Έλα να αρχίσει ο διαλογισμός.........
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.............
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.................. .......
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμ............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a37:
Αντε να δουμε Θ.....δεν ριχνεις και αλλη μια για την Κυριακη.....?Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
κι άμα βρέχει???τα nimbusakia θα σας κυνηγήσουν
![]()
![]()
εντάξει, πλάκα κάνωείπα στον θεούλη να μην βρέξει αύριο
αλλά μου είπε ότι θα το σκεφτεί
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξυπνάτε λέμεεεεεεεεεεεε..............!!! Ο καιρός είναι SSSSSSSSSSuuuuupeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!
Τα λέμε πάνω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια θελω να ερθω και εγω αλλα θα ειναι η πρωτη φορα και δεν ξερω τη διαδρομη.αν δε βαριεται κανεις ας συναντηθουμε καπου και να ανεβουμε μαζι.
Άντε θα έρθω κι εγώ.
Τα λέμε πάνω.
NikoRR σου έστειλα π.μ.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
και εγω μιλαω με ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΜΕ ΠΑΝΩ![]()
Ok, μιλησα με Tiga και κατα τις 9,20 θα εχουμε ανεβει - προσοχη στην υγρασια......![]()
Μολις γυρισα σπιτι...ψιλοβρεγμενος!
Τωρα μας την χαλασε τελευταια στιγμη ο καιρος, ή μας εκανε χαρη να μην βρεξει οσο ειμασταν πανω?
Οπως και να'χει αρχιζω τα βουντου μου ωστε να γυρισετε ολοι σοι μεχρι τα σπιτια σας