Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Γνωμη για ενα μαγαζι..

hold on before it's 2late

Γνωμη για ενα μαγαζι..

Καλησπερα σε όλους του συναδελφους, η ερωτηση μου απλη εχει συνεργαστει κανενας με το μαγαζι mondo moto στη λεωφορο αλεξανδρας 42 και ποια η εμπειρια του?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Γνωμη για ενα μαγαζι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από loop
    Καλησπερα σε όλους του συναδελφους, η ερωτηση μου απλη εχει συνεργαστει κανενας με το μαγαζι mondo moto στη λεωφορο αλεξανδρας 42 και ποια η εμπειρια του?
    Πηρα το '99 2 κρανη NOLAN Ν60 , 70.000 δρχ. και τα 2.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelokefaloitis
    Και εγω ενα Nolan και ενα μπουφαν Dainese το 2005..
    Το κρανος μια χαρα το μπουφαν μουφα..δεν ηταν αδιαβροχο και δεν βρηκα ποτε ακρη..
    Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Γνωμη για ενα μαγαζι..

Διευκρίνησε το συνεργαστει
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ναι εχετε δικιο , εννοω να εχει παρει μεταχειρησμενη μηχανη απο εκει η να εχει δωσει την δικια του.

κατι εχω πάρει κι εγω, αλλα πολυ παλια ,απο το 04 εχω να περάσω που εψαχνα για μηχανή. Ουτε η εξυπηρετηση του μου άρεσε ουτε οι τιμές του ,ούτε η πληροφόριση του.
    Άποψη προσωπικη δεν έχω τιποτα με το μαγαζι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

καλα σεβαστες ολες οι αποψεις θετικες η αρνητικες...απλα και εμενα σαν μαγαζι δεν μου γεμισε το ματι και αυριο θα δωσω την μηχανη μου (μου την αγοραζει) αλλα θα ειναι στο ονομα μου μεχρι να την πουλησει βεβαια εγω θα εχω παρει τα χρηματα και θα εχω δωσει εξουσιοδοτηση σε αυτον..το θεμα ειναι με ολα αυτα που ακουμε καθε μερα πως μπορω εγω να ειμαι νομικα καλυμενος σε περιπτωση που γινει το οτιδηποτε..

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    αλλα θα ειναι στο ονομα μου μεχρι να την πουλησει βεβαια εγω θα εχω παρει τα χρηματα και θα εχω δωσει εξουσιοδοτηση σε αυτον..
    να παρεις και καποιο χαρτι με σφραγιδα αρχης που να λεει οτι την εχει στην κατοχη του απο την ταδε ημερομηνια μεχρι να πουληθει και οτι ειναι υπευθυνος για οτι συμβει με την εν λογω μοτοσυκλετα για οσο καιρο ειναι στην κατοχη του μαγαζιου.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    να παρεις και καποιο χαρτι με σφραγιδα αρχης που να λεει οτι την εχει στην κατοχη του απο την ταδε ημερομηνια μεχρι να πουληθει και οτι ειναι υπευθυνος για οτι συμβει με την εν λογω μοτοσυκλετα για οσο καιρο ειναι στην κατοχη του μαγαζιου.
    υπεύθυνη δήλωση;

Μια φορα πιο παλια που ειχα κανει εξουσιοδοτηση σε ενα ιδιωτη να μεταβιβασει την μηχανη που του εδωσα ειχα φτιαξει μια τετοια δηλωση με γνησιο της υπογραφης κτλ αλλα τα παιδια απο το αστυνομικο τμημα που την υπογραψαμε μου ειπε αυτη την την θες?και οταν του εξηγησα για να ειμαι καλυμενος νομικα μην γινει τιποτα μου λεει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο...τωρα βεβαια δεν εχω τις γνωσεις για να το κρινω αν ειχε δικιο η οχι...οπως και να εχει εγω θα του παω μια υπευθυνη δηλωση να υπογραψει.

Νομίζω ότι για να είσαι 100% καλυμμένος θέλει ιδιωτικό συμφωνητικό συντεταγμένο από συμβολαιογράφο. Δεν ξέρω πόσο συμφέρει οικονομικά αυτό. Το νομικό τμήμα του φόρουμ σίγουρα είναι πιο καλά ενημερωμένο!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αφου θα σου εχει δωσει τα χρηματα τί σε νοιαζει;;
    Μην κανουν καμια ληστεια;
    Η φοβασαι την εφορια;

Αρχικα ναι πες πως μπαινει κλεφτης και παιρνει την μηχανη και κανει μια ληστεια εγω ειμαι καλυμενος?η πχ σπαει ο διαλος το ποδι του και μενει απουλητη η μηχανη για πανω απο ενα χρονο με την εφοορια εγω τιο κανω που θα ειναι στο ονομα μου ακομα...βεβαια μου ειπε οτι στην περιπτωση που γινει αυτο τελος του 2011 θα την παρει στο ονομα του αλλα ποιος μπορει να μου το εγγυηθει αυτο...

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Και επισης, ποιος μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα την παρει καποιος υποψηφιος αγοραστης για test ride και δεν θα προκαλεσει καποιο σημαντικο ατυχημα;
    Δεν ξερω πως μπορεις να προφυλαχτεις απο κατι τετοιο, αλλα κανε οτι μπορεις περισοτερο. (χαρτια, υπογραφες, σφραγιδες, κτλ).
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

ολα αυτα σκεφτομαι και εχω ενδοιασμους...περα απο αυτο υπευθυνες δηλωσεις κτλ θα γινουν οσες μπορω...αλλα το θεμα ειναι μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω να μας πει να κανουμε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 06:34
  3. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ Tank Bag!!!
    από DT_Bear στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 04:28
  4. Για ενα ονομα ζούμε .......
    από rc31 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ