Χτές βράδυ είχαμε στην παρέα μας έναν γιατρό...
Εκεί λοιπόν που τα πίναμε μας πέταξε μια ιστορία που μ’ άφησε μ@λ@κα...:
Πριν κάτι βδομάδες ο γιατρός ήταν εφημερία στο νοσοκομείο του.
Του ξεφορτώνει λοιπόν το ασπράδικο (νοσοκομειακό) έναν 20άρι παπόβιο που τον χτύπησε αγροτικό...
Το κοπέλι σφάδαζε μιας και ο πετσαράς τον είχε “ξεσηκώσει” απ’ το παπί χτυπώντας τον απ’ τα πλάγια, “ανασχεδιάζοντας” εξ αρχής την λεκάνη του...
Πιάνει που λέτε η νοσοκόμα να του κόψει με το ψαλίδι το τζιν...χρατς χριτς χρατς... πάει αυτό.
Πλησιάζει τώρα το ψαλίδι στο σώβρακο...αρχίζει ο πιτσιρικάς μέσα στους πόνους του: ...”μη...άστο...δε θέλω...” !!!
Νομίζει η νοσοκόμα τώρα πως το κοπέλι ντρέπεται, του λέει: ...”…μη στενοχωριέσαι παλικάρι μου...έχω δει εγώ τέτοια...ούουου...” και χρατς του κόβει απ’ το πλάι το σλιπάκι...
Ξαφνικά ξεπετάγεται μια άσπρη μάζα απ’ το σωβρακέϊσον του νεανία....
Χέστηκ’ απάνου της η νοσοκόμα...σου λέει έγιναν αυγολέμονο τα “καρύδια” του μικρού απ’ το τρακαρίδι...
Μετά όμως ανακάλυψε ΤΟ κουφό:
Ο παπάκιας πήγαινε για καμάκι και για να εντυπωσιάσει καλύτερα (όπως νόμιζε με το φτωχικό μυαλό του) τις κυράδες, είχε στουμπώσει στα π@π@ρια του κάνα κιλό μπαμπάκι για να φουσκώνει “ο χαρδαλούπης” του μέσ’ απ’ το τζιν και να δείχνει ...αχέμ..."μπρατσαράς"....
...ΖΝΤΟΟΟΟΙΝΓΚ....!!!
Να' ναι καλά το παιδί όπου κι αν βρίσκεται και περαστικά του, αλλά μια συμβουλή... Μακριά από την μπαμπακούρα βρε παιδί μου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: