Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Πρόβλημα με αδιάβροχο παντελόνι

Νέο μέλος

Πρόβλημα με αδιάβροχο παντελόνι

Καλησπέρα παιδιά,
    αυτή τη στιγμή είμαι σε μια απελπιστική κατάσταση ( ) με ένα θέμα που με βασανίζει εδώ και κάτι χρόνια.

Κάθε 3 μήνες αναγκάζομαι να αγοράζω καινούργιο αδιάβροχο παντελόνι επειδή οι ραφές του παντελονιού στον καβάλο χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να μπάζω νερό και όταν φτάνω στη δουλεία να είμαι σαν κατουρημένος :rotflmao:

Η συνολική απόσταση που διανύω καθημερινά είναι 80χλμ οπότε καταλαβαίνετε ότι τρώω πολύ βροχή. Συνολικά τα παντελόνια μετά τις 10 χρήσεις πάνε για πέταμα (το τελευταίο πήγε στις 6). Με τόσα λεφτά που έχω δώσει σε πλαστικούρες θα είχα αγοράσει ένα ΜΑΜΑΤΟ παντελόνι μηχανής.

Ξέρω πολύ καλά ότι δεν κάνει να τα βάζουμε στο καλοριφέρ ούτε να τα αφήνουμε στον ήλιο καθώς και τον σωστό τρόπο που πρέπει να ανέβω στη μηχανή για να μην πιέσω τις ραφές του σημείου.

Τι θέλω τώρα από εσάς;
    να μου προτείνετε το προαναφερθες ΜΑΜΑΤΟ παντελόνι, το οποίο θα αντέξει 10+ χρόνια και θα παραμείνει αδιάβροχο. Δεν με νοιάζει αν θα είναι ζεστό αν θα είναι κρύο αν θα είναι όμορφο αν θα έχει τσέπες αν αν αν... μόνο να παραμείνει αδιάβροχο.
    Να πάω σε textile ή leather?
    Παρακαλώ να απαντήσουνε μόνο άτομα που έχουν προσωπική εμπειρία με το θέμα.

Ευχαριστώ

χρειάζεται να είναι απαραίτητα μηχανής?
    http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en...tml?colour=592
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Τα δερματινα δεν ειναι αδιαβροχα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Road, για πες για το Alpinestars

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μου θυμιζεις εμενα πριν καποια χρονια , που καθε 3 και λιγο αγοραζα φτηνιαρικα αδιαβροχα απο μοναστηρακι και ζουσαν 1 χρονο το πολυ.

Σκαστα μια φορα για ενα καλο , επωνυμο , αδιαβροχο παντελονι και θα ξενοιαξεις.

Εγω πηρα ενα της Uvex , μόνο αδιαβροχο , ουτε προστασιες ουτε τπτ , 55-60 ευρω.
    Αμα προσεχεις και πως καθεσαι για να μην τεντωνουν οι ραφες , εισαι OK.
    Το εχω 4 χρονια τωρα , 50-60 χλμ τη μερα και ουτε καν νοτίζει.

Μήπως να πάρει κανά νούμερο μεγαλύτερο? Για να σκίζει στον καβάλο, πάει να πει ότι δέχεται μεγάλες πιέσεις εκεί. Και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να τα αλλάζεις κάθε μήνα.

Με 10 ευρώ στο πράκτικερ, βγάζεις ένα χρόνο άνετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Road, για πες για το Alpinestars
    δε χρειάζεται να πάει τοσο ακριβά ...

krino4, τι ποιότητας (αλλιώς, τι τιμής) είναι τα αδιάβροχα που τους σκίζεις τα ράμματα ?

(τι γελάτε ρε, κυριολεκτικό δεν είναι? )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    1) θες αδιαβροχο για πανω απο το παντελονι;
    αν ναι ολες οι εταιρειες εξοπλισμου βγαζουν τουλαχιστον ενα καλο σετ αδιαβροχων

2) θες αδιαβροχο παντελονι προστασιας;
    αν ναι τοτε εχεις παρα πολλες επιλογες κυριως σε υφασμα αλλα σιγα σιγα εχουν αρχισει και δερματινα με μεμβρανη αδιαβροχοποιησης.

ουσιαστικα απο την τιμη περιοριζεσαι.

επισης τιποτα δεν αντεχει 10 χρονια με καθημερινη χρηση ΟΣΟ και να το προσεχεις.
    γενικα στις ενωσεις θα μπασεις η σε καποιο σημειο που το υφασμα τσακιζει συχνα.
    στα οερισσοτερα σοβαρα αδιαβροχα πια οι ενωσεις ειναι θερμοκολλημενες οποτε δεν μπαζουν και αντεχουν
    οχι ομως για 10 χρονια.

αποφασισε τι θες και θα βρουμε πραμα

Νέο μέλος
    Παιδιά ειλικρινά δεν με πειράζει να σκάσω και 200 ευρώ για να ησυχάσω. Φυσικά άμα υπάρχουν πιο φθηνές και καλές λύσεις θα τις προτιμήσω.
    Προφανώς τα χιλιόμετρα σε συνδυασμό με τη σέλα μου και τον τρόπο που κάθομαι καταστρέφουν τις ραφές. Παίρνω πάντα αδιάβροχα παντελόνια του 20άρικου σε μεγαλύτερο νούμερο για να μην πιέζονται οι ραφές, από γνωστά καταστήματα που τους εξηγώ την κατάσταση και πάντα με διαβεβαιώνουν ότι αυτό που μου δίνουν θα αντέξει.
    Σκέφτομαι ειδικά για το τελευταίο που άντεξε 6 φορές να πάω και να της το βάλω...ξέρετε που.

Αρχικά δημιουργήθηκε από krino4

Σκέφτομαι ειδικά για το τελευταίο που άντεξε 6 φορές να πάω και να της το βάλω...ξέρετε που.
    που?
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza

στα οερισσοτερα σοβαρα αδιαβροχα πια οι ενωσεις ειναι θερμοκολλημενες οποτε δεν μπαζουν και αντεχουν
    οχι ομως για 10 χρονια.

αποφασισε τι θες και θα βρουμε πραμα
    Sidi panteloni adiavroxo gia pano apo to tzin kratise 2 mines kai xalase h adiavroxopoiisi ston kavalo opos toy filou pou postare.Moy to allakse stin eggisi 1 xronoy alal meta apo 2 mines epeidi me thimotan den to allakse deyteri fora.

Genika exo to idio akrivos thema....ta pairno kai megalytero noumero,t sikono prin anevo sto skoyter kai pali oso kai na prosexo se kana mina (to poli dyo) theloyn allagi epeidi xalaei i adiavroxopoiisi kai olo to panteloni einai kainoyrgio....kathe mina exei kainoyrgio adiavroxo o pateras moy gia tin doyleia toy. Mexri kai apo praktirer,monastiraki opou poulane tetoia ta exo dokimasei.Kathe 5-6 fores pairnei ton poulo.

To panteloni den me voleyei gia ton aplo logo oti thelo na mpainei vgainei eykola.Basika epeidi kano me to skoyuter oli mera doyleia anebokatebaino arketes fores kai isos na einai kai ayto mia epivarinsi gia to adiavroxo
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ε τοτε μονο μια λύση υπαρχει ........

300% αδιαβροχο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	729 
Μέγεθος:	62,2 KB 
ID:	222497

βρε παλίκαροι, αν θυμάστε/ αν έχετε προσέξει/ αν γνωρίζετε .... τα ξεπαρθενιασμένα αδιάβροχα σας, είχαν μονή ή διπλή θερμοκολημένη ραφή στο επίμαχο σημείο?

γιατί έχει διαφορά (νομίζω) ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    βρε παλίκαροι, αν θυμάστε/ αν έχετε προσέξει/ αν γνωρίζετε .... τα ξεπαρθενιασμένα αδιάβροχα σας, είχαν μονή ή διπλή θερμοκολημένη ραφή στο επίμαχο σημείο?

γιατί έχει διαφορά (νομίζω) ...
    Nomizo dipli exei Gianno kai tha to koitakso otan pao spiti na sou po sigoura.
    Keep spamming!!!:a13:

fap before riding...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18