Καλησπέρα παιδιά,
αυτή τη στιγμή είμαι σε μια απελπιστική κατάσταση () με ένα θέμα που με βασανίζει εδώ και κάτι χρόνια.
Κάθε 3 μήνες αναγκάζομαι να αγοράζω καινούργιο αδιάβροχο παντελόνι επειδή οι ραφές του παντελονιού στον καβάλο χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να μπάζω νερό και όταν φτάνω στη δουλεία να είμαι σαν κατουρημένος :rotflmao:
Η συνολική απόσταση που διανύω καθημερινά είναι 80χλμ οπότε καταλαβαίνετε ότι τρώω πολύ βροχή. Συνολικά τα παντελόνια μετά τις 10 χρήσεις πάνε για πέταμα (το τελευταίο πήγε στις 6). Με τόσα λεφτά που έχω δώσει σε πλαστικούρες θα είχα αγοράσει ένα ΜΑΜΑΤΟ παντελόνι μηχανής.
Ξέρω πολύ καλά ότι δεν κάνει να τα βάζουμε στο καλοριφέρ ούτε να τα αφήνουμε στον ήλιο καθώς και τον σωστό τρόπο που πρέπει να ανέβω στη μηχανή για να μην πιέσω τις ραφές του σημείου.
Τι θέλω τώρα από εσάς;
να μου προτείνετε το προαναφερθες ΜΑΜΑΤΟ παντελόνι, το οποίο θα αντέξει 10+ χρόνια και θα παραμείνει αδιάβροχο. Δεν με νοιάζει αν θα είναι ζεστό αν θα είναι κρύο αν θα είναι όμορφο αν θα έχει τσέπες αν αν αν... μόνο να παραμείνει αδιάβροχο.
Να πάω σε textile ή leather?
Παρακαλώ να απαντήσουνε μόνο άτομα που έχουν προσωπική εμπειρία με το θέμα.
Ευχαριστώ