Και στο καινούριο ebike.gr έχουν κάτι .
Αν δεν κάνω λάθος απο το site της bmw το GS κάνει 10490 + χΕυρώ για abs. Άρα το χιλιάρικο μάλλον παραμένει σαν διαφορά τιμής.Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Σύμφωνα με τις τιμές τις Αγγλίας το ABS θα είναι extra και θα κάνει £600...
Το χιλιάρικο που λέγατε ίσως να εξαφανίζεται σιγά σιγά...
Σχετικά με τις ροπές, το Tiger βγάζει τα 58lb/ft στις 7,850rpm ενώ το GS τα 62lb/ft στις 5,700 περίπου.
Όπως είπα και παλαιότερα, το GS κερδίζει στο χώμα, το Tiger στην άσφαλτο. Γενικά θεωρώ καλύτερη επιλογή το BMW την συγκεκριμένη περίοδο λόγω δοκιμασμένου μοτέρ (ξέρεις τι θα βγάλει) και μεγάλης αγοράς στον τομέα της βελτίωσης.
Το ασφάλτινο μοντέλο πάντως είναι πολύ καλή περίπτωση.
Βέβαια 1000 ευρώ δεν νομίζω οτι είναι αρκετα για την επιλογή μηχανής ειδικά οταν μιλάμε για δυο περίπου ισάξια μοντέλα.
Ψάχνεσαι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Αν δεν κάνω λάθος απο το site της bmw το GS κάνει 10490 + χΕυρώ για abs. Άρα το χιλιάρικο μάλλον παραμένει σαν διαφορά τιμής.
Βέβαια 1000 ευρώ δεν νομίζω οτι είναι αρκετα για την επιλογή μηχανής ειδικά οταν μιλάμε για δυο περίπου ισάξια μοντέλα.
![]()
Με ABS η τιμή ανεβαίνει κατά 700-1000 €.
Δεν έχει καθοριστεί ακόμα ακριβώς.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Eπομενως λεει με λιγα λογια οτι το F800 ειναι καλυτερο αλλα το triumph ειναι πιο φτηνο.
If money is not a problem pick the beemer![]()
...Because this bike the time that you are starting , you go a litle dit back
![]()
![]()
transalp it's for very old peopleΑρχικά δημιουργήθηκε από golis
ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ 800 XC ΑΠΟ ΤΟΝ In Cult We Trust Ioanni:rotflmao:
RIDE MORE TALK LESS
Αφου το λεει ο τρισμεγιστος, τοτε ετσι θα ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Eπομενως λεει με λιγα λογια οτι το F800 ειναι καλυτερο αλλα το triumph ειναι πιο φτηνο.
If money is not a problem pick the beemer![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Καλημερα σε ολους να συστηθω καταρχας με λενε Πανο, πριν απο 8 μερες απρκτησα και το 800xc.
Μετα απο 12 χρονια συμβιωσης με tdm 850 και 87000 χλμ χωρις το παραμικρο προβλημα ειπα να μετακινηθω προς ευρωπη 2 η φορα γιατι πριν το tdm ειχα bmw 650 f με λιγα προβληματακια ευτυχως οχι μεγαλα.
Τωρα στα δικα μας αγοραζω καταρχας κατι που με τρελενει "υποκειμενικο" εμφανισιακα, και αυτη μου αρεσε παρα πολυ.
ΠΟλυ καλη ροπη, αρκετα καλα φρενα στρωνουν σιγα σιγα και φρεναρει καλυτερα πολυ σκληρος συμπλεκτης για μετακινηση μεσα στην πολη αρχιζει και διαμαρτυρετε το αριστερο χερι οταν αναψουν τα βεντυλατερ ψηνει ποδια καλο τον χειμωνα το καλοκαιρι ομως...λιγο η ποιοτιτα συναρμολογισης με χαλα με τα κενα μεταξυ τοιποζιτου και πλαστικων λοιπον αυτα στρωνω ακομα νεοτερα σε λιγο.
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος.
![]()
![]()
![]()
Ενημέρωνε μας συχνά πυκνά για την συμβίωση μαζί του αν δεν σου κάνει κόπο.
Καλορίζικο το εργαλείο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PANANGEL
Καλημερα σε ολους να συστηθω καταρχας με λενε Πανο, πριν απο 8 μερες απρκτησα και το 800xc.
Μετα απο 12 χρονια συμβιωσης με tdm 850 και 87000 χλμ χωρις το παραμικρο προβλημα ειπα να μετακινηθω προς ευρωπη 2 η φορα γιατι πριν το tdm ειχα bmw 650 f με λιγα προβληματακια ευτυχως οχι μεγαλα.
Τωρα στα δικα μας αγοραζω καταρχας κατι που με τρελενει "υποκειμενικο" εμφανισιακα, και αυτη μου αρεσε παρα πολυ.
ΠΟλυ καλη ροπη, αρκετα καλα φρενα στρωνουν σιγα σιγα και φρεναρει καλυτερα πολυ σκληρος συμπλεκτης για μετακινηση μεσα στην πολη αρχιζει και διαμαρτυρετε το αριστερο χερι οταν αναψουν τα βεντυλατερ ψηνει ποδια καλο τον χειμωνα το καλοκαιρι ομως...λιγο η ποιοτιτα συναρμολογισης με χαλα με τα κενα μεταξυ τοιποζιτου και πλαστικων λοιπον αυτα στρωνω ακομα νεοτερα σε λιγο.
Από που το πήρες και που το πας για σέρβις αν επιτρέπεται;
Καλώς τον συνονόματο! Με γειά το νέο εργαλείο και πάντα καλοτάξιδο!Αρχικά δημιουργήθηκε από PANANGEL
![]()
![]()
![]()
![]()
Θυμάμαι από το test ride του 800 που έκανα (όχι του XC) ότι ο συμπλέκτης ήταν εντυπωσιακά μαλακός... Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στο XC αλλά δεν νομίζω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PANANGEL
Καλοταξιδο....βαλε και φωτο...![]()